Klinac Balavac Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 ovaj homer je toliko dobar,da skoro pomislim da je fake jbt... a ovaj drugi lik je RAZBIO!!! Jedino mu Burns malo los,ali ono,u celoj prici potpuno je i nebitno :))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 drugi lik je zapravo dosta glasova failovo :) prvi je dobar! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 ali kako imitira vilija jebote Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 WIN WIN WIN Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 drugi lik je zapravo dosta glasova failovo :) prvi je dobar! kako bre? Meni jedino Burns ne valja kod njega,ostali su mi odlicni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ni ovaj nije los :) http://www.youtube.com/watch?v=9r4cvUNCR_k&feature=related Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 14, 2009 Author Report Share Posted December 14, 2009 ovaj homer je toliko dobar,da skoro pomislim da je fake jbt... a ovaj drugi lik je RAZBIO!!! Jedino mu Burns malo los,ali ono,u celoj prici potpuno je i nebitno :))). Hahahah, i ja sam isto puštao clip par puta i gledao da li su mu usta dobro sinhronizovana sa zvukom, bio sam u fazonu, pustio je sa nečega... :D A ovaj drugi lik mi je onako, mislim za nas obične smrtnike je vrh, ali mi nije tako dobar kao ovaj prvi homer... Ovog prvog lika ladno mogu da uzmu kao zamenu kad Dan Castelaneta ima grip! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ni ovaj nije los :) http://www.youtube.com/watch?v=9r4cvUNCR_k&feature=related Ovaj lik je isto razbio. Prvi je keva, drugi lik je odradio sve glasove dobro osim burns-a, ostalo je pokidao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Sta znam, sto Peja kaze, ovaj drugi mozda i nije tol'ko pogodio glasove, al' mu je mimika sjajna. Ma svi klipovi su super. ^_^ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 16, 2009 Author Report Share Posted December 16, 2009 (edited) Opet isti lik, nemam pojma koga sve imitra, (čini mi se da ima malo i Homera) ali je zabavan... :) BTW, taj lik baš zna da zabavi samog sebe u kolima... od posla do kuće... Edited December 16, 2009 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Zabavni su svi generalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Lik razavaljuje, ovu gde peva je pokidao Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts