Highl1 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 + sa devojkom već godinu i po, sve u najboljem redu :) + promenio posao, sa novim sam ekstra zadovoljan, i ne verujem da ću skoro poželeti da ga menjam + smršao i doveo se na normalnu težinu + krenuo u teretanu (doduše u novembru, al daj šta daš) + zaradio brdo keša + kupio PS3 i HD2 \o/ - nisam se odselio, planiram već duže vreme, al nikako da to realizujem - previše radio, baš baš - nisam ranije krenuo u teretanu - nisam nigde putovao, niti imao odmor - malo igrao PS3 (ko što G!!! kaže, posao i devojka i igranje ne ide :)) - nisam položio sve MCSE ispite planovi za 2010: -Južna Afrika i SP -da se osamostalim, tj preselim -da kompletiram MCSE do kraja -CCSP možda, ako budem imao vremena da učim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 +upoznala nekoliko super ljudi +- nashla dechka skoro 5 meseci al dal je to plus ili minus videcemo -nisam nigde otputovala a trebala sam -finansijka situacija status quo (losha) -dosta ispala shto se posla tiche -jedan debakl na emotivnom planu heh mislim da je to to otprilike, ako se josh nechega setim editovacu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 + koncert acdc; + exit09, prvi exit na koji sam otisao; + prvi seksualni odnos; + upoznao marijaanu; + sa istom devojkom 4 meseca, lepo; + izlazio mnogo vise nego prosle godine; + upoznao dosta novih ljudi; - zapostavio fizicku spremnost; - poceo da pusim cigarete, valjda; - ponovo krenuo da igram cs/dotu; - depeche mode otkazao cert; - nisam upisao obuku za voznju; - ne znam koji cu fakultet da upisujem; Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 pff ono sto je plus kod mene takodje moze biti i minus.. +krenuo ponovo da se bavim extremnim sportom(vozim rolere) +provodio se mnogo vise nego u prethodnoj godini +upoznao dosta novih ljudi +putovao dosta ali samo po srbiji -raskinuo sa devojkom posle godinu i dva meseca -u skoli popustio vise nego ikad -mnogo vise vremena provodim uz kompijuter -nisam izasao iz zemlje na neki put kao sto sam planirao -imao par neozbiljnih veza posle raskida a ni jedna devojka mi se nije svidjala planovi: -da zavrsim srednju i upisem visu skolu -da na raspustu odem sa bratom u svicu da radim kako bi imao para da se skolujem na svoj racun da ne cimam matorce toliko -da konacno odem na neki put van srbije -da nadjem neku ozbiljnu devojku koja ce mi se stvarno svidjati to je to uglavnom ako se nesto setim editovacu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 u SHEČHE ČESTITAMO, ima jedan koji ti pomno gleda ćeru :P Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Meni mali vise lici na Jelenu neg' na tebe :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Najbolje da ne liči, isti je.Enihau + Pokrenuo školovanje s mrtve tačke + Našao još jedan posao + Sprcao + Jedno vreme bio jak ko konj + Dobro upoznao nekoliko interesantnih ljudi i tako nabio par levela u školi života - Pad imuniteta - Sve pare mi odu na pokrivanje osnovnih troškova i škole - I dalje me jebe manjak samopouzdanja i preloše mišljenje o sebi Za sledeću godinu se nadam da ću naći devojku sa kojom ću biti duže od dve nedelje i koja će me tretirati kao čoveka. Ne nadam se nekom drugom provodu, sledeća godina biće samo rad i škola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 hm.Ovako. + sabijam bartending,nauchio sam do jaja posao koji mi se ultra svidja i spojio sam lepo i korisno i otvorilo mi se dosta solucija na konto toga + sprco standardno do jaja + upisao sam opet fax + zaradio sam do jaja puno para,mada me udarila kriza sad poslednjih mesec dana +- i dalje se bahcem sa kladionicom +- i dalje peglam pokericu(i sto jes jes dodju mi kao sekundarni izvor novca) +- izbegao civilnu vojsku,nadam se da ce je konacno vishe jebeno ukinuti +- imao saobracajku koja se na kraju dobro zavrsila kako je moglo da bude - zbog one mrtve zhuljine zbog koje sam otvarao chak topik ovde,nisam imao sportskih aktivnosti skoro 5 meseci,da bi se sve zavrsilo operacijom u oktobru -ugojio se zbog toga,citaj,dobio spojlere na mom sexi machkerskom telu -mnogo,ali jebeno premnogo pijem -moji su u emotivnom kurcu,rastavljali se dva put ove godine -uzgred i u finansijskom,sva sreca pa i sesha i ja radimo -nisam u stanju da rascistim sa devojkom sa kojom se vuchem neko vreme,a varam je na sve strane,a koliko god to licemerno zvuchalo,ultra ali ultra bi se smorio ako bi je ikad povredio,realno je volim,koliko god sve ovo sad glupo i klinachki zvuchalo. -nisam bio na exitu -nisam mogao da idem preko zbog tog sudjenja koje me je chekalo zbog saobracajke -upao sam u neku depru poslednjih 2 meseca zhelje u 2010oj su mi da kupim ps3,da uvedem iptv,da ukinu vojsku,da dam godinu,da sredim stomak,da kupim konacno plejere i da odem na neko do jaja letovanje(mozda chak i Juzhna Afrika bude solucija).Relativno skromno.U principu mozda sam nesto zaboravio,ali ono,seticu se. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 ajmo zajedno grujane! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 ja sam isto u fazonu da idem bar na jednu tekmu, ono kao, trodnevni aranzman :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 "i tata bi sine" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 u SHEČHE ČESTITAMO, ima jedan koji ti pomno gleda ćeru :P Ahahahahahha hvala hvala I za svaki slučaj da ga naučiš da trči cik-cak :) Al ako postavim protivpešadijske mine oko gajbe neće mnogo da mu pomogne! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 ja sam isto u fazonu da idem bar na jednu tekmu, ono kao, trodnevni aranzman :) opet offtopic, ali ono, cena karte za jednu je tipa 70% ceni karata za sve tri. Bolje kupiš tri pa nekome zavaljaš ostale dve, ako uspeš. Zajebano je jedino što treba preći ogromne razdaljine u pet dana između tekmi (Pretoria - Port Elizabet ili kako se već zove, nekih 800km valjda za drugu, pa Pt. Elizabet - Nelspruit, 1400 km za treću) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 a to akcijanje koliko uopste moze da kosta otprilike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Ziveo Shekk!!! Zivela Andjela!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 a to akcijanje koliko uopste moze da kosta otprilike? 2-3 soma sam ja pravio neke konstrukcije :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 (edited) uf, mnogo bato... ipak cu stekati za kola :) sledece svetsko, eto mene :))))) edit: u stvari, evropsko! Edited December 11, 2009 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 11, 2009 Author Report Share Posted December 11, 2009 2-3 soma sam ja pravio neke konstrukcije :) Plus ti tamo ukradu sve shto si poneo xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 2-3 'iljade je za Hajlija, moze jeftinije da se prodje :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 ma de moze, prichamo o putu u AFRIKU! a tamo osim kurava sa sidom nishta nece biti jeftino:P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Meni je ova godina bila bash super. + uradio sam skoro sve shto sam i hteo da uradim + sprijateljio se sa nekim bash super ljudima + nije da sam neshto preterano sprcao, ali sam zadovoljan + imao neke ribe (s kojima sam se posle posvadjao, pa sam sad jedan od onih "kul" likova koji kuliraju bivshe ribe :( ) + i dalje u jazasu, i postao sam jedan od glavnijih i zajebanijih baja tamo :) + shkola mi ide do jaja + i dalje se lozhim na multiplejer igrice (kanter) i ide mi bolje nego ikada + u super odnosima sa svim s kojima sam hteo da budem u takvim odnosima, pogotovo sa porodicom i rodbinom + bio na nekoliko bash super zhurki + batalio bilo koji oblik gudranja + batalio sam i opijanje, tu i tamo koje pivo i shpricer za proslave i to je to + polozhio za kola i vozikam se kao pravi ! + nisam se ni jednom potukao + pocheo da chitam dosta knjiga, da slusham dosta dojajne muzike i nagledao se dosta odlichnih filmova + nekako sam odrastao, sazreo ... +/- kilazha mi se odrzhala. i dalje imam isto kila kao i proshle godine. sad to jeste malo, ali meni je sasvim dovoljno. pa je zato i plus i minus. +/- teretana. ne znam da li je plus ili minus, ali ishao sam neshto malo i batalio jer sam shvatio da ne mogu odmah sa teretanom, a i malo mi je bezsmisleno toliko sirovo nabijanje snage. snaga mi ne treba, u ovom trenutku mi treba kondocija. +/- pocheo sam da se palim na klinke, pa ne znam dal je to dobro ili loshe. :( - kondicija mi je u kurcu, loshija nego ikada - nisam batalio pljuge - nisam bio na egzitu - nisam putovao uopshte, a zheleo sam mnogo, i to je jedino shto mi se nije ispunilo - nisam bio ni na priblizhno onoliko zhurki na koliko sam hteo planovi: imam jednu devojchicu u planu. :) isto tako zhelim da sredim kondiciju, i sa tim najozbiljnije kretjem chim dodje malo lepshe vreme, zhelim da putujem mnogo, da upishem faks koji zhelim, da sprcam, da budem zdrav. znate ono kada se rodi mladji brat pa onda cale i stariji brat krenu u akciju bez keve Ja znam. Videtjesh razocharenje u ochim tvog mladjeg sina kad mu, za koju godinu, budesh rekao da nema 3 bilijarska shtapa, nego samo dva i da tje on morati da gleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 2-3 soma sam ja pravio neke konstrukcije :) ajea, interesuju me tvoje konstrukcije, ako se ne stidis obrazlozi :) mada mnogo je 3k, ali opet takvo zezanje nema cenu :D ali opet ne bi mogli biti pijani stadionu (valjda) a ovde sedis sa ekipom ispred video bima na terasi dok ventilator ladi i zalivas ... hmmm nisam pametan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 +prilicno lepa godina +nikad manje ucio za skolu, a nikad bolje prosao u istoj +putovao prilicno +sprcao nesto malo, al dovoljno +odlicno letovanje, cemu se nisam ni malo nadao, posto sam isao sa matorcima +redovno idem u teretanu i uspeo sam da sredim ishranu +/- cale uzeo nova kola, al to sad prouzrokuje dosta drugih stvari zbog kojih mi je bolje da ih nije ni uzimao +/- uspeo da prestanem sa igranjem kantera, da bih se vratio pre nedelju dana -matorci se konstantno svadjaju i imam neki osecaj da ce se sve zavrsiti na najgori moguci nacin -i dalje nekako neozbiljan -neam predstavu koj fax da upisem planovi: -da spremim lepo prijemni za fax, da bar kolko tolko olaksam mojima -da napokon odem na zimovanje da naucim da skijam, sto mi je zivotni san koji nikad nisam bio u prilici da ispunim -da se uozbiljnim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Ovu poslednju stavku bolje precrtaj odma' :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 nije to tolko tesko. Daj mi sansu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts