Sinistral Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ko sto ime kaze, izgubih novcanik sinoc, sa sve karticama, licnom, vozackom i parama, pa sad moram da prodjem opet kroz predivni proces vadjenja licne karte. Vec sam izvadio onu novu, biometrijsku, pa me zanima kakav je proces za ponovno vadjenje? Jel isto ko pre? Dodjes pre svitanja sa gomilom dokumentacije, cekas da uzmes broj i slicno ili je malo laksa procedura jer je jelte to nova tehnologija? Znam da treba nekakva izjava o tome da se uzme, ali ne znam nista dalje... Pa ako neko ima licnog iskustva sa tim, plox hlp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 pa zavisi kako na kojoj opshtini i kako u kom gradu. negde morash zorom,a negde kao na nbgd-u mozesh kad hocesh. http://www.mup.sr.gov.yu pa vidi shta ti treba. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 - Несталу личну карту надлежни орган решењем проглашава неважећом, лице чија је лична карта проглашена неважећом дужно је да то огласи у ''Службеном гласнику Републике Србије'' о свом трошку, а надлежни орган издаће личну карту након што утврди да је нестала лична карта проглашена неважећом. Ovo je ono sto me je zanimalo - nije ista procedura za ponovno vadjenje biometrijske licne karte. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 i ne trebaju ti fotke, tako da taj deo ignorishi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Znam bre, vadio sam novu licnu, znam kako ide, nego poenta je da nije isti postupak kad se vadi prvi put i kad se ponovo vadi, pa me zanima ako je neko izgubio novu kako tacno ide. Na sajtu pise samo da podignem izjavu u Sluzbenom glasniku, mada ne verujem da je tako lako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 idi u mup i reci da si izgubio ličnu kartu (nikako da su ti ukrali). ne verujem da stvarno rade to sa službenim glasnikom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Zvanje njih se svelo na konstantno prebacivanje na drugu liniju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Znam bre, vadio sam novu licnu, znam kako ide, nego poenta je da nije isti postupak kad se vadi prvi put i kad se ponovo vadi, pa me zanima ako je neko izgubio novu kako tacno ide. Na sajtu pise samo da podignem izjavu u Sluzbenom glasniku, mada ne verujem da je tako lako. dobro, dobro, izvini. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 ja kad sam vadio izgubljenu licnu kartu nigde nisam nikoga obavestio platio sluzbeni g lasnik :)to je bilo za staru licnu ne vidim zasto ne bi bilo i za novu :D samo odes tamo dobijes papir tu napises gde si i kako si izgubio licnu kartu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 idi u mup i reci da si izgubio ličnu kartu (nikako da su ti ukrali). ne verujem da stvarno rade to sa službenim glasnikom. Stvarno rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ili sacekaj par dana, mozda ce neko da ti je vrati u sanduce. Meni su tako vratili kad sam ja moju izgubio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) ja znam da je za staru LK bila ista procedura kao za prvo vadjenje, samo shto si tamo na onom formularu morao popunish shtasijebenouradiosastaromlichnomkartom rubriku. ista se taksa placala, isto se donosile fotografije, u istom redu se chekalo. Edited December 4, 2009 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 dobro, dobro, izvini. hahahahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 ja sam izgubio licnu, vadio sam novu biometrijsku, boleo ih je kurac sto sam izgubio staru, kakav sluzbeni glas javnosti, kakvi bakraci, i onda su mi nakon 6 meseci "nasli" licnu kartu i novcanik i sve i sad imam dve licne. FUCKING NIGGAZ STOLE MY 200 RSD Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
3soulreavers Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Synd, ima to i prednosti... Quote svrsio bih joj medju sise i odgurnuo opankom u ladan dunav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 da, mozhesh da ukradesh pedolino na adi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ili sacekaj par dana, mozda ce neko da ti je vrati u sanduce. Meni su tako vratili kad sam ja moju izgubio... jedino ako imaju RFID čitač, pošto na biometrijskim dokumentima ne piše adresa stanovanja :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 na mojoj novoj licnoj pise adresa. Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 ako nemaš čip, onda bi trebalo da piše, ako se ne varam. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 ^upravo to. sa chipom ne pishe adresa, bez chipa pishe adresa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Gorećete svi u paklu!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Gorećete svi u paklu!!11 de nećemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Ko sto ime kaze, izgubih novcanik sinoc, sa sve karticama, licnom, vozackom i parama, pa sad moram da prodjem opet kroz predivni proces vadjenja licne karte. Vec sam izvadio onu novu, biometrijsku, pa me zanima kakav je proces za ponovno vadjenje? Jel isto ko pre? Dodjes pre svitanja sa gomilom dokumentacije, cekas da uzmes broj i slicno ili je malo laksa procedura jer je jelte to nova tehnologija? Znam da treba nekakva izjava o tome da se uzme, ali ne znam nista dalje... Pa ako neko ima licnog iskustva sa tim, plox hlp. S obzirom kakva je situacija u Srbiji,moraces iznova da prodjes kroz terrorr.... Gud lak maj frend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts