dNte Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) Krv im poljubim lesinarsku juce saznadoh da su mi lopovi nabili 1200din na racun, ja prosto ne mogu da pojmim sta se to prokleto desava u ovoj jebenoj drzavi...da skratim pricu juce kad sam saznao sta mi se desilo pa sam malo prosvrljao po forumima i otrkih da se to nije desilo samo meni: http://www.benchmark...ad.php?t=215230 http://www.srb-rss.c...at__1728295.htm Edited November 28, 2009 by DaNte ? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 Cekaj rodjace, stizu mi poruke za koje se prethodno nigde nisam prijavio u cijem sadrzaju uopste ne pise da se taj servis naplacuje i na kraju ispadne da sam ja kriv :(? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 pa vidis da je koristio taj servis ZA KOJI UOPSTE NE PISE DA SE NAPLACUJE :D:D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 (edited) Ne pobogu, sve te poruke spam tipa ignorisem, meni je pri svakom pristizanju jedne iste poruke na racun dodavano 300din... Edited November 28, 2009 by DaNte ? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 i koliki ti je IQ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 Who knows :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 koliko sam upućen, ti tu jednom nešto pošalješ, to ti naplate 5 dinara, i onda svaki njihov odgovor 100-300 dinara, a te odgovore ti šalju samoinicijativno, sve dok im ne pošalješ STOP. ja stvarno ne znam kako ovo može biti legalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 Svi su izgledi da telekom mulja al sad sta i kako ni sam nznam, zvao sam ih danas da mi srede listing itd itd i decko sa kojim sam pricao ili je glup kao kurac il ga ovo prosto ne dotice, posle pola sata prepucavanja da nisam isao na net u romingu i da nisam nikog zvao iz neke strane drzave rekao mi je da sam verovatno onda fasovao neki virus na telu... Da potkrepim cinjenice da nikom nista nisam slao obrazlozicu link sa teme na berzi, administratoru navedenog foruma se desilo isto sto i meni: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=22315&forid=20&katid=5 Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) Da, sad sam pogledao sve teme i izgleda da ovo moze da se desi bilo kome od nas, jezivo sta rade! p.s. sta je fora ako kojim slucajem dobijete neku poruku od broja 7474 sto pre ukucajte STOP i posaljite na taj broj da bi bar prekinuli dalji priliv tih poruka i nabijanja kredita. Edited November 28, 2009 by pil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 Cao, koliki ti IQ :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 niti sam resavao bilo kakav test niti mi je stigla ikakva poruka, bar za sad, nadam se da ce tako i ostati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 Turn off the phone, put it in the plastic bag, trow it in the river...even then may the God be in u're mercy :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Ali čekaj ... nigde se ama baš niste prijavili? Mora da postoji nekakvo objašnjenje ... ne kažem, možda i šalju na random brojeve, ali kapiram da je to posle nekako dokazivo ako se provali da ti nisi prvi poslao. Hteo bih reći "mtsovo maslo" ali vidim da je i neka devojka sa telenora imala isti problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 naravno da su se prijavili za nešto, samo kapiram da to nešto najčešće nema veze s tim čime ih kasnije spamuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 29, 2009 Author Report Share Posted November 29, 2009 Ja kao prvo nisam slao ni na jedan od tih servisa sms nit sam se pretplacivao za neke druge usluge tipa horoskop itd kod telekoma, kao drugo doticna poruka stize na sve mreze u srbiji, tacnije na sve brojeve koji su u postpaid rezimu... Dogovorio sam se sa par likova iz NS da odemo sutra do telekoma da izvidimo kako i sta, posto stvarno nema smisla da se stvari krecu u ovakvom pravcu... Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) i meni se to desilo, 220 dinara su skinuli, na facebooku je bio neki ad test iq-a i ja otvorim to uradim test, i kaze sledece : da bi ste videli rezultat testa, ostavite broj telefona, niti pise da se skida nesto, niti nista slicno, ko zna za sta im treba, nisam pomislio da im dajem broj da bi skidali kredit svakom porukom, ja ostavim br telefona vidim rez, posle 2 dana stigne poruka od 7474 neke gluposti preuzmite sadrzaj i neki link bla bla, ja obrisem to, nije mi na kraj pameti bilo da je to od nekog tamo iq testa koji sam radio, pogledam kredit nema 220 dinara... edit : inace ima veze sa provajderima, jer oni moraju da otvore servis ili neki nalog kod nekog provajdera, da bi to uradili sigurno moraju platiti nesto njima, znaci i mts ili ko vec ima neki procenat od toga edit2: ako ne volite nekoga radite test, i ostavite njegov broj posle :D upropasticete ga ^_^_^_^_^ Edited November 30, 2009 by tESHKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) nema veze to sa mrezom , ljudima se desavalo to i u vipu i telenoru i mts-u, ima onaj "IQ test" na netu sto se kao radi i sad da bi video rezultat moras kao da ostavis svoj broj telefona , ti ostavis , vidis rezeultat i posle par dana ti stigne poruka koja ti je naplacene 200-300 dinara samo sto je stigla i nastavice da ti stize 3-4 puta nedeljno i takodje nema veze dal je pripejd ili postpejd ... edit : eto teske je isto napisao :D, samo proveriti i prijaviti svim mrezama za taj servris masovna tuzba i to je to... Uglavnom ovo je zajebana stvar , jer ti mozes da ostavis tudji broj telefona i nekog mucenika da upropastis S Edited November 30, 2009 by kassado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 ja sam radio taj iq test, ostavio samo broj, nikakva mi poruka nije stigla i nista mi nisu skinuli, tj dodatno naplatili. postpejd telekom je u pitanju .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 mora da su se sazhalili pa ti nisu ni naplatili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 30, 2009 Author Report Share Posted November 30, 2009 Vid vako :D Bejasmo ja i jos 3 lika danas u telekomu u NS da razjasnimo stvari i to izgleda ovako: Dosli mi lepo tamo i baji na ulazu ispricali o cemu se radi, on je bio pogubljen nekih 10ak min a potom nas je poslao gore kod neke zene koja nas je poslala kod nekog lika koji nas je o5 kasnije poslao kod neke trece zene :D Tu smo camili nekih 40min dok je ona zvala nekog ortaka u begeu i nesto tu kao sredjivala da bi nam na kraju rekla da ostavimo brojeve i da ce nam se neko javiti u roku od dva dana najkasnije da rasticstimo stvari, naravno da se tu ostavi utisak kako ih stvarno briga za doticni problem palo je dosta izvinjavanja i uveravanja da ce se stvari isterati do kraja i obecanja da cemo imati kod njih neke pogodnosti kasnije(?!)... Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 SPRCO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 30, 2009 Author Report Share Posted November 30, 2009 Ne pobogu, ogavna je zena za sve pare :( mada ova prva... Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 jel to ovaj iq test http://rs.test-iq.com/ ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 15, 2009 Author Report Share Posted December 15, 2009 thats the onethats the one Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Lepo su srocili Privacy Policy tj uslove korishtjenja, nema shta. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts