Jump to content

NEMEXIA

Sylvester

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

mjok, na searchu nema rezultata :(

ja sam mocnijogurt 6:15:13

kao sto sam i pretpostavio, nisamo spojeni, u mom svetu ima 11 galaksij, kakav smor, startovao sam na hr sa linka gore jer sam mislio da je razlika u prevodu pa da cu lako posle promeniti...

fallout_table.gif

ohhaither

ja sam ovaj "zivtija"

nego,aj malo pojasnjenja oko ovog aktiviranja blabla.kollko vidim moras da zaradis kredite da bi produzio?

eh da,takodje me interesira energy income,koji je fazon nigde ne vidim kolko na sat/dan dolazi,jel da apgrejdujem ovaj transbot?

Edited by kakoo

salt wat fish fresh wat fish?

pa vise manje, kredite zaradjujes resavajuci questove(kliknes na ikonicu onog cikice desno)

energy ti treba da bi pravio nove zgrade, unapredjuj samo onaj solar panels kad ti zatrazi

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• 2 weeks later...

pazi kad nikad ne bi izvalio:)hvala

battle points su tu samo za rank i ko sa kim moze da se bori,ne daju neki dodatni bonus ?jebe me ova energija cas je imam 1k cas pola dana nista:/a i bonusi za misije su buhah...trenutno sam na ovoj da treba da napravim batlle pointe

btw navato sam nekog u blizini i izmuzo za 200k resursa:Dali opet nisam dobio nikakve bpointse,iako sam mu pobijao 10 onih meduza,sta li su

sad mi stigla poruka od admina.nadam se da su se zajebali,da nije bas 2 meseca?

Commander,

New Year's Eve is coming and we are afraid that the pilots will get drunk. All the flights we will stopped (from 12:00 am on 31.12.2009 until 08:00 pm on 01.02.2009) until they get sober.

For your New Year's Eve celebration, we've prepared you a little gift: 5 days of Premium.

Happy New Year from the XS Software team!

ja koristim big carbot,sluzi svrsi,mnogo je brzi.par njih i 40ak obicnih,opljackam dnevno milion resursa:D

dojaja digo sam ga na lvl 5:D

jos da mi objasnis ovaj construction yard i bicu na konju:)nista mi nije jasno,gledam na helpu i opet jok:)

btw,nasuko sam se ko budala.poslo spybota da izvidi on video oko pola milki resursa.pisalo samo da nema defence.ja poslao pola cargobota i par interceptora.LOL,lik ima oko 800 brodova:)iz tri udarca mi sjebo sve.lik se potpisuje Miske i to valjda znaci da on moze mene sad da napadne,a ja mogu da mu ga duvkam.

e da,reci mi kako ove tankere da koristim nastancovo sam 10 komada.

sori ako te smaram,al jebiga,koga cu drgugo:)

ja prestajem ovo da igram, nema smisla

legnem da kuntam i kad se probudim imam 0 resursa i 0 brodova jer me je njih 4vorica zaredom napalo...

ma zajebi ti to...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

uh,bedak:(verovatno si napao nekog ko je u alijansi.uzmi stekaj pare.odes na trade market i izmenjas sta imas al ne podignes,isto tako scrap,preradis al samo kad ti zatreba podignes.

mene ni jednom nisu napali iako sam u par navrata imao milku resursa+500k scrapa.valjda zato sto imam 10 shieldbota na lvlu5 + 2.7milki shtita:)

al' sto sad nemam JEBENO DA MENJAM STRANE NA SYSTEM MESSAGES...valjda mi je istekao onaj premium ili sta...samo znam da cu sad mnogo teze pljackati.a i skocio sam sa poenima pa par redovnih musterija ne mogu da napadam.sada maltene svi imaju flotu jacu od mene.cetri puta sam gubio bitke,negde oko milion u brodovima:(al sad kad mi stignu golijati,jaooj:D

nego,kako ide to sa menjanjem tehnologije?ja sad pravim jos jedan colonybot samo da prebacujem teh na drugu planetu,moze li to i kolko traje?

jel treba tamo da pravim labaratorije,aerodrome?ili lvl 1 pa se dize?dobijam i bonus na resurse?

sporo mi ide ovo pravljenje flote,nikad necu stici do 1000...sad mi je smanjenj i teh que na 3,katastrofa.jel i tebi tako?i kad se opet dobijaju krediti?

KAZI KAZI,STASISESTISO RECIOAHAH!

reci,ja bi sam sebe stavio na ignor oh wai...

pazi ja isto radim tu misiju,

sinoc sam imao 17 cruisera

12 shieldbotova

15 battlecruisera

i oko 40tak scouta...

i to sa

Ships Defence 9 90%

Laser Science 10 150%

Ion Science 7 105%

Plasma Science 6 90%

prva dva napada sam odbio

treci nisam.

napao sam samo jednom jednog lika koji nije bio u alijansi... i to sam mu tipa poslao 5 scouta cisto da dobijem par battle poena da dobijem onaj lvl...

od tada?

horor...

inace ostacu da igram s'tim sto necu praviti ni jedan brod nego samo upgrade-ovati planetu i researchovati raznorazne stvari...

nema sanse drugacije...

da sam budan stalno bilo bi mi lako, na svakoj planeti imam 5 megacargoshipova i kad me napadaju tokom dana ja samo uzmem sve resurse i prebacim ih na drugu planetu i tako stalno da bi mi sto manje uzeli, ali kad spavam jebiga...

kako mislis to "podignes"?

jedino resenje bi mi bilo da imam par miliona resursa, da odjednom napravim preglomaznu flotu i da platim da mi se odmah izgrade, drugacije je nemoguce

napravi laboratory prvi nivo

i to je sve sto ti treba

inace jel ste skontali da kad na jednoj planeti upgradujes shipove oni budu upgrade-ovani na svim planetama?

Edited by JoeKerr

jebem li ga.pravi zid na planeti.ja napravio po jedan od 2mil i jedak od 700k helta,10topova od po 180k hp i 5 sto biju ko ludi.problem je sto ti nemas brodova prve klase,tj destroyera.i naravno bcovi da prave dabl protiv absorbera/shieldbotova.kod ovih ejlijena ima fazon da sklapas vise onih deathnoxova.strasno,ja prvi zajeb napravio napao sa 10 interceptora 27 roguefightera,20velkih keribotova.baja je imao jedno 700 brodova.da kazes da je 100 od tih je bar x10 dobijes zastracujucu brojku.udarao je nesto oko 8mil po potezu:)a sad ima duplo manje resurs poena od mene:D

samo trazi malo dalje,uvek se nadje ovaca za sisanje.i mozda ti je pametnije ako saljes prvi put da namestis da borba traje 5 a ne 12 rundi.sa par sildova i ne moras da saljes fajtere.ja imam 20 big carybota koji ukupno nose 1.6milki i 20 tankera 1.2 mil i samo cesljas:D

a to za "podzianje"

trade centar na 5lvl,ponudis 300k metala za 300k minerala i obrnuto.kad neko zameni,ti ne moras odma da realizujes transakciju.mozes kad oces da kliknes benefit.isto tako i sa scrapom.meni recylcing na 105%:)moram da se nafatiram para,zabunkerisem i radim na berzi:Ddo sad sam prodo jedno milion gasa

i ne znam bili upalilo da se zadusis u banci i napravis matrix shield,10 destroyera i 10 guardiana?

kruko sto si se stiso,apgrejduj te brodove

Ships

Interceptor : 64 at level 1

Shieldbot : 56 at level 1

Space Armada : 43 at level 0

Goliath : 28 at level 0

Colonybot : 1 at level 0

Tanker : 14 at level 0

Spybot : 3 at level 0

Solar Satellite : 3 at level 0

mada opet,kad malo bolje pogledas vredi samo one najjace apgredjovati.

(16:55:13)

(16:46:13)

ovo su poslednja dvojica iz neke njihove jebene mizerne 2 man alijanse. sadzgaj ih :D

CURSES AND DAMNATION! :/

Edited by JoeKerr

sad sam krenuo drugu taktiku,

vidim ko me spijunira

pa ga iznapusavam najstrasnije preko poruke :D

mozda ce me napasti i dalje ali makar sam mu rekao da je govno retardirano :D

ja sam batalio od kako sam se vratio iz fra a nalog mi na stendbaju

shvatio sam da mi je pocelo da jede zivot kao planetarion, bio sam na nekom 250 mestu... pobrisao sam sve linkove i caozdravo

u glavnom pravite one matrixe sto stavljaju stit oko planete i budzite brodove koji blokiraju druge brodove i odvlache vatru :)

gl

fallout_table.gif