manager Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 samo ako prelazi ulicu, valjda :D i to na pesackom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 8k ako prelazish ulicu i telefonirash, ako vodish dete sa sobom x3. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 (edited) chek, neko je napisao kazna za peshake u alkoholisanom stanju 5k dinara? Ovo ozbiljno ili neka shala? Edited December 10, 2009 by Kristian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 (edited) znaci mendzi izuzet iz zakona! j/k mendzidrugu :( Edited December 10, 2009 by drug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Koji LOL, ja sam citao ako ometas saobracaj... al da ne mozes da predjes ulicu :// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 (edited) nista... Edited December 10, 2009 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 znachi ako pijan prelazish ulicu van peshachkog i pri tome telefonirash ima da platish 28-43k. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 odakle bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 @dulio zasto ti je cudno da je nesto potpuni promasaj kod nas ? pa znam, al opet, ne ocekujem od, lupam, elektricara, pa ma koliko on bio priucen i preko veze, da popravlja elektriku u bojleru koji je ukljucen u struju sedeci u kadi punoj vode ili tako nesto:) ocekivao bih da mi bojler rikne za pet dana opet ili da ga ne popravi recimo... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 koji fašizam, kako smo ovo dopustili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 znachi ako pijan prelazish ulicu van peshachkog i pri tome telefonirash ima da platish 28-43k. Ja sam i do sada bio u fazonu da ako bi me ikad pandur čekao na drugoj strani ulice da mi naplati bilo šta, samo bih krenuo da bežim u nekom drugom pravcu (najbolje da će da trči zamnom ili da dojavljuje drugima kako izgledam lol), a sad mi tek ne pada na pamet išta da plaćam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 koji fašizam, kako smo ovo dopustili a ko te pit'o? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 (edited) Brate kori sad ima da te kidnapuju, ubodu vakcinom, puste na ulicu, a ti onako u agoniji ima da teturas, pridje ti neko cigance da ti žicka, ti onako ometen od vakcine u dzep da mu das kintu, kad ono ti na pešačkom a ono crveno, i dodje pandur i naplati ti tisucu eura, kad ono mendži radi kao saobraćajac! Edited December 11, 2009 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 znachi ako pijan prelazish ulicu van peshachkog i pri tome telefonirash ima da platish 28-43k. znaci poenta ulicu ne prelaziti na pesackom pijan samo van pesackog hehehee Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 znachi ako pijan prelazish ulicu van peshachkog i pri tome telefonirash ima da platish 28-43k. a sta ako josh vodish neku klinku iz kontejnera? :D najdraze bi mi bilo kada bi kaznjavali prelazak ulice van pesackog, redovno i savesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Ma ovaj zakon ima da funkcionise par meseci dok se panduri ne smore, i opet sve po starom Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 dođavola, ko je autorima zakona pokazao mp3 plejer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 E to mi nije jasno, jel ne smem da imam slusalice u oba uva samo kad prelazim ulicu, ili ni na trotoaru? I jel moram da imam kacigu kad vozim bajs? Za bajs znam da ne smem da imam slusalice u oba uva (ovo podrzavam). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 bjela i kruko: Члан 96. Пешак је дужан да преко коловоза и бициклистичке стазе прелази пажљиво и најкраћим путем, након што се увери да то може да учини на безбедан начин. Приликом преласка преко коловоза пешак не сме да употребљава мобилни телефон нити да користи слушалице на ушима. На путу са пешачким прелазом или посебно изграђеним прелазом, односно пролазом за пешаке, пешак је дужан да се при прелажењу пута креће тим прелазом, односно пролазом, ако они нису од њега удаљени више од 100 метара. dakle, nema slusalica, moba, poruka itd kad prelazis preko kolovoza. ovo za oba uva nije za pesake koliko ja vidim, jer se ne pominje nigde u clanovima i stavkama o pesacima, ali se pominje ovde: Члан 90. Возач бицикла, мопеда, трицикла и мотоцикла мора да управља возилом на начин којим се не умањује стабилност возила и не омета друге учеснике у саобраћају, а нарочито не сме да: 1) испушта управљач из руку, 2) склања ноге са педала, 3) се придржава за друго возило, 4) води, вуче или потискује друга возила, односно животиње, осим да вуче прикључно возило за бицикл, 5) допусти да возило којим управља буде вучено или потискивано, 6) превози предмете који могу да га ометају током управљања, 7) употребљава на оба ува слушалице за аудио уређаје. ljudi, procitajte zakon, mislim, velika su slova i tako to...a, da, bjela za bicikl: Члан 91. Возач и путник мотоцикла, мопеда, трицикла и четвороцикла морају за време вожње носити на глави закопчану хомологовану заштитну кацигу, на начин прописан декларацијом произвођача кациге. Возач бицикла, мопеда, трицикла, односно мотоцикла, не сме да превози лице које је под утицајем алкохола, односно психоактивних супстанци или из других разлога није способно да управља својим поступцима. Ближе прописе о условима које морају да испуњавају заштитне кациге које користе возачи, односно лица која се превозе на мотоциклу, мопеду, трициклу и четвороциклу, доноси министар надлежан за послове саобраћаја. znaci ne mora za bajs Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 sta smor kad to nije promenjeno kolko se ja secam? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 на начин прописан декларацијом произвођача кациге. Spakujte vašu Gistro® kacigu u kartonsku kutiju i ostavite je na vidnom mestu u kući dok upravljate vozilom Danas sam sabio par kazni za sluške dakle... svi smo krimosi i bežimo od zakona sada Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Spakujte vašu Gistro® kacigu u kartonsku kutiju i ostavite je na vidnom mestu u kući dok upravljate vozilom Danas sam sabio par kazni za sluške dakle... svi smo krimosi i bežimo od zakona sada хомологовану Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Jel ima nešto i za dečija kolica? Pojasevi? Zimske gume? Kacigice? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 zimske gume samo na putu i to u slucajevima koje ce definisati ministar naknadno. dakle, ako guras kolica gradom, nista, ali ako izadjes na put, onda mora oprema. pojasevi su obavezni ako ih kolica poseduju. kacigica mora da se nosi ako su kolica otvorenog tipa jer onda ulaze u kategoriju cetvorotockasa tipa bagi (ili trotockasa). ako kolica imaju kabinu, kacigica nije neophodna, medjutim, obavezno je rotaciono svetlo, kao i roll-bar. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 imam malo zemlje u vojvodini, nasledila keva. ako ovaj zakon zaživi, otvaram centar za opuštanje od države. klijenti na ulazu potpišu da me neće tužiti, i onda mogu da se vozikaju u krug sa ugašenim svetlima, sa mobilnim u ruci, dok im švalerka blajvi itd. deca će bajsevima (bez kaciga) moći da vuku ortake na rolerima. soba za pušenje neće imati prozore, he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts