TheJack Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Ijao, krenula sezona sarmi. Siv je dan, al' meni je svejedno, jer sinoc prco sam! Veceras bilijar, alkohol, zene. Pobeda. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Idem da pokisnem boli me kurac, jebem tA(RA(RH(AH()QH()RH()QH()QH()QRH()QRH()H()H()QH()QRH( , odvratna kisa, ocu napolje odoh A)! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 izgleda da mi je komp dobio H1N1. grok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 aha, spamujesh preko msna. in the other news, zamalo da uradim veliku glupost:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 in the other news, zamalo da uradim veliku glupost:P zamalo da sprcas neku klinku? to nije glupost :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 zamalo da sprcas neku klinku? to nije glupost :D fejl. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 znam da spamujem preko msna, on se sam ukljuci i krene da otvara conv, iako sam 2 puta skenirala komp od jutros i KAO pobrisala sta god da je pronadjeno... da li neko zna sta da radim? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Promeniš password na msnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 fejl. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) hvala vudiju <3 edit: hvala vudiju, ali jbg, ono nije bilo resenje problema xD dajte neki dobar free antivirus or something, pls :D Edited November 28, 2009 by mIRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 www.free-av.com Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 To jedino mozesh ako izbrishesh MSN, ali ostane ti folder u Program files, i njega izbrishi, ali pre toga kopiraj one smajlice ako zelish da ih ostavish... Tako sam je to reshio... I vishe ne otvaraj tudje spam poruke shto ti shalju, to je najbolja preventiva Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 bio sam na onom sajmu slatkisa muka mi od onih cokoladnih bombona sa suvim grozdjem, om nom nom nom. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 toliko sam pod uticajem sinocneg burazerovog ispracaja u vojsku da sam na jutjubu nasao od cece nagovori majka sina i vrtim na repeat It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) hahaha, ali i dalje ne verujem da to ne znaju, pa kakvi su to cigani bre:P Edited November 28, 2009 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 raspadam se:( No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 jbt,neverovatno je to kako prvu losu stvar uvek prati druga,pa treca,pa cetvrta...i to sve u 15minuta...PU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 pokiso sam danas do gole koze, istusirao se toplom vodom, sada mi ladno, jako! a u licu gori :( samo da se ne razbolim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 To je isto i meni bilo juce, evo jutros 37 sa 6, glavobolja, grlo grebe ubija, kasljem ko konj, ne mogu da gutam od slajma... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Bio sam na onom sajmu slatkiša... Jebote koje SRANJE! Toliko je sranje da treba izmisliti novu jaču reč za sranje da bi se ono opisalo... Džabe izgubih dan i pokisoh... This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) govno ko govno samo slatko? Edited November 28, 2009 by drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) govno ko govno samo slatko? Hahhahha... Nažalost, čak ni to! Za sve što bi da se osladiš moraš da platiš po standardnim cenama, kao i u svakom supermarketu. Tako da, svaka "slatka" gondola u bilo kom Megamarketu je bolji "sajam" slatkiša po svim kriterijumima, a ponekad čak i imaju besplatne degustacije, a nemaju sitnu decu koja ti uleću u noge, odvratnu gromoglasnu muziku nekog splav benda, a sa druge strane imaju verovatno mnooogo bolji izbor!!! Edited November 28, 2009 by Klinac Balavac This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 ^pa jel moguce da je bas tako lose? :( @topic bili mi drug i dve drugarice,gledali saw6,i tako :D. Polako na spavanje sad,sutra ce biti dug dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 dve drugarice! DAJ NAMA JEDNU OLOLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 sve leškove drugarice se lože na mene, tako da jebi ga reki, ništa od toga Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts