Lucky Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Društvo, Hteo bih da pazarim neki malo veći flash, ali da bude što brži (naravno, ne želim neku nerealnu cenu, pa dajte neki best buy). Iskreno, smara me da nosim eksterni hard veliki tipa Passport, iako ima veći kapacitet, a voleo bih da mogu tu i tamo da metnem na flash pokoju igru, film i slično. Znači nešto ne ispod 16GB, može 32GB (videh da su neki 32GB tipa 3000-4000 kingstonovi?) a može i veće ako se to kod nas uopšte prodaje. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Svi ti veliki flashevi sto su jeftini su spori ko smrt tako da ti to ne bi savetovao a ako oces neki brz onda ces morati da se izkesiras onako bas bas... tako da ako vec nemas externi 2.5" hdd uzmi jel je to milina ja sam uzeo Transcend onaj gumirani 250GB i svuda ga nosam i snimam sve zivo i mrtvo na njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 transcend jetflash znam da je bio uvek medjunajbrzima ali mislim da u toj seriji najveci je 16 gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Društvo, Hteo bih da pazarim neki malo veći flash, ali da bude što brži (naravno, ne želim neku nerealnu cenu, pa dajte neki best buy). Iskreno, smara me da nosim eksterni hard veliki tipa Passport, iako ima veći kapacitet, a voleo bih da mogu tu i tamo da metnem na flash pokoju igru, film i slično. Znači nešto ne ispod 16GB, može 32GB (videh da su neki 32GB tipa 3000-4000 kingstonovi?) a može i veće ako se to kod nas uopšte prodaje. Hvala! Kingston data traveler 150 Taj sam kupio i licno testirao, fantastican je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 slažem se, od svih jedino kingston data traveler ima zadovoljavajuće brzine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2009 Author Report Share Posted October 30, 2009 Jel to onaj standardni Kingston oblik? Beli po obodima, unutra tipa plav/crven u zavisnosti od kapaciteta? I jel ima neko predlog gde da ga ganjam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 'vaki je moj :) onaj od 32 GB Iskreno nemam pojma gde sada moze da se nadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ja sam video od 16giga u u tehnomarketu u bloku 62 :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts