Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dobro 2400 za prvu nedelju u 2v2 dosta

igracu jos sutra da se proba barem jednom da dingujem 2500 u zivotu

al bice zajebano posto mi je paladin covek koji ponavlja svoje greske svaku partiju

bez ikakve sanse da popravi iste, probao sam vec 300 x da objasnim sta i kako ali volu kad nesto objasnjavas to nema puno veze

problem u mojoj prici je sto sa relativno sa bilo kojim paladinom mogu da uzmem slican ovaj rating

ali svi likovi koji mogu igraju mnogo bolje nece ni da pogledaju cikicu koji kao ja nemaju titulu ni u jednoj sezoni

@italiano

ja i sarma smo zajedno tamo ako nisi primetio

server je mrtvo govno sa queueom za svaki bg po 30min :D

ali free trasnfer je free trasnfer sa jos odvratnijeg frostmena :D

inace ovako generalno warriori udaraju mnogo jako sada to je i ocekivano naravno s'obzirom na gear upgrade vremenom

i ove bolesne wrathfull iteme od kojih mi se naravno povrace sto su besplatni i ne zahtevaju ratingu i sto ce svaki majmun da ih uzme

i jos vise mi se povrace od likova koji se cude sto warriori udaraju jako kao da nisu igrali s3 i s4 kada su warrirori tek tada procvetali od geara

i da ako je neko primetio u dalaranu se stvori statuta sada kad neko ubije lich kinga gde moze svako da pogleda trailer lich kinga

decko taj dk lik me outgearuje 28 puta ima death choice koji ja nemam ni na mainu i sekiru koja procuje svasta nesto a saman ima 1500 resilance i ne umire nikad

danas su nam upali relentless glad paladin i relentlss glad hunter i dobili smo ih bez problema posle 30 minuta partije ne radi se o tome da je nesto ovako ili onako nego da moj cikica od dka ne pravi nikakav dmg udaram za 200 i to je cela prica tako da vrata su ti tamo idi prodji kroz njih

Interrupts better than Kanye

Radi se o tome da lupetas i nerdragujes kao kili u najgorim danima sad, izgleda da te je zarazio. Lik je u relentless giru, sa death choiceom i pve sekirom koju svi sad setaju iz icca. Nista ne vidjeno do sada. Ne znam sta ti onda nosis na sebi ako on udara za milion, a ti za 200... i sta ti ocekujes da radis zapravo sa tim girom onda? Stani i zapravo procitaj svoj retardirani post.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

jedini retardiran ovde si ti momak vidi ovako moj scourge strike udara za 200 a njegov wep proc udara za 1500 sta ti nije jasno idi skini mi se sa kurca hejtuj neku decu sto su juce napravila nalog na ruru i prosetaj malo od mene

edit : nosim sive iteme koji su bili sranje u prosloj sezoni jesi sad srecan

Edited by Capma

jedini retardiran ovde si ti momak vidi ovako moj scourge strike udara za 200 a njegov wep proc udara za 1500 sta ti nije jasno idi skini mi se sa kurca hejtuj neku decu sto su juce napravila nalog na ruru i prosetaj malo od mene

edit : nosim sive iteme koji su bili sranje u prosloj sezoni jesi sad srecan

Jel nemas welfare relentless t1 wep?

http://www.arenajunkies.com/char/US/Rivendare/Petrified/

Ili je ovaj darkmoon greatness OP?

imam i udaram za 200 sa njim nemam trinket nedajem 5k golda za usrani dcg a taj rating sto si linkovo imam od sezone 3 kad je nesto i znacio

edit: mmr na dk/samanu nam se krece od 2200-2350 ove sezone tako da pedala smaras

Edited by Capma

movie-popcorn-2.jpg

Ima li veci fail od toga da se izlogujes u 20h da namestis UI i kad se vratis doceka te queue od 500 ljudi............

Edited by Zver

So when you fall to the ground,

And finally get back to reality, and no one else is around,

So tell me how does it feel to be the enemy?

evo ja cu da uzmem 2300 sledece nedelje i onda cu da nastavim da pricam o dkovima i kako udaraju za 200

...

Ima li veci fail od toga da se izlogujes u 20h da namestis UI i kad se vratis doceka te queue od 500 ljudi............

Ima, da ne znas da za kratke reloge/restarte preskaces kveju.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...