Gankaloth Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Ma blizzard je preiskusan :D Sta mislis sto su najavili Wotf nerf tek posle race change? lepo oni sto su hteli da budu ud zbog raciala uradili change, najavili nerf i sad ce verovatno change na nesto drugo... 50 eura zarade nizasta :d Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
}{itman Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 наравно да нисам обавештен, али то и није поентa. Pa sto onda uopste i odgovras na moj post? Mislio sam da mi odgovori neko, ko je imao isti problem. Jbg. sad sam ga kupio od jednog clana sa ovog foruma, pa ne bas za male pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Napokon :) za nedelju dana, ili cetri dana igranja sa pauzama 2010 rating >.< Setup: Hunter + Retri + Druid (radi pro ako stvarno lepo komunicirate i pravite odlican CC) 142 partije odigrane - 78 Win - 64 Loss :P 2102 MMR nadam se da cu uspeti na 2200 da se popnem uz cimanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Stevane jesi to ti? GZ "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Mitrovic. Stevan Mitrovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Oću da igram WoW par dana da me želja mine, koji private server preporučujete a da ima blizzlike server, po mogućstvu sa leveling rejtom što približnijim pravom WoW-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 vudu dacu ti ja acc pa igraj na pravom... imam roga 70 i hunta 72 pa ako ti se leveluje spojimo lepo i korisno :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 vidi ga nebra jevrejin sto se javlja odma ;p nije mu dosta sto nam je prodo sve acc "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 (edited) pa bash zato sto sam prodo... sad nemam sta da prodam :) a da valja... da nije lemija glige i te ekipe... presusio bih odavno sva sreca pa oni izbace po 2 lika full t9 mesecno svaki :D btw treba mi top geared lock .. i to na hardu... ako neko oce da se proda sad je vreme :) Edited October 30, 2009 by nebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 pa bash zato sto sam prodo... sad nemam sta da prodam :) a da valja... da nije lemija glige i te ekipe... presusio bih odavno sva sreca pa oni izbace po 2 lika full t9 mesecno svaki :D btw treba mi top geared lock .. i to na hardu... ako neko oce da se proda sad je vreme :) Aj nemoj samo od gorusa uzimati onog roga igram arenu sa njim :P Ako mu ode taj rog moracu da igram sa njegovim prot warom, a nemam stomak za to ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 hhaha bio sam nasao kupca za roga pre 3 dana al je gorus mergovo acc na bnet pa ispala... ne moze transfer mesec dana :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 kupio sam autentikator HAKUJTE ME SAD KINEZI J***M VAM ZUTE KEVE .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 hehe panta saves the day :D prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 armory link verovatno 1 od najboljih skorova u areni ikad za koji tim nije dobio ban za wintrade :D rusi carevi :/ prist iz tima je inace onaj bivsi human sto je bio rank1 u svim timovima prosle sezone isto cini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Jebote kakav tim. Svrsio sam na huntera i maga. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 znaci zanima me da li mogu da uplatim wow s hypo visa karticom ??? ili mi treba neka druga kartica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 2 dana played hvala Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 nije fora kad te killy boostuje ;p mene vise brine zasto ti je do 80 trebalo vise od 4 dana "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Jonlowery ko kaze da warriorima treba grim toll + arp :P Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Frostmane forum reakcija na Stivenov movie: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=11155752046&sid=1 Kakvi ljudi ljolj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 hhaha bio sam nasao kupca za roga pre 3 dana al je gorus mergovo acc na bnet pa ispala... ne moze transfer mesec dana :( Mozes odma.. :) Nema vise CD i sada je CD 3 dana posle payed transfera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Frostmane forum reakcija na Stivenov movie: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=11155752046&sid=1 Kakvi ljudi ljolj Ma, kolko god da ga uradis uvek ce da prozivaju =) Sad me je bas i nateralo da napravim novi sa arenom 2v2, Hamster time sam ga nazvao :P Ja i rogue. 5 Minuta tacno >.< Na WCM prolazim i ok, cak dobijam i PM da im saljem svoj spec etc i koji keybinding. Realno sam zadovoljan :) Sledeci ce biti naziv Loved by Few, Hated by Many, i tu cu da stavim samo Outdoor PvP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 da sam sad na tvom mestu ja bih namerno napravio sad film gde bi se namerno keyboard turnovo, klikao na sve i jedan ability itd :P Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 ma mogu mi ga duvjau :) neka dodju na cyclone da uzmu 2k ratinga, da vide kako je fino jebati se sa 2400 rated timovima non stop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 stiven sledeci film s ovom pesmom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts