moyo Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 opa gz Suny 2k , sabio si pve a evo sad i pvp :) Kad pipin uzme legendary idete na 2400! "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Bogami pipin pravi mace u sredu pa ti vidi(28 komada)...kladim se da mu je pishko drven 24/7,mnogo je patio za tim macom,drago mi je da se guild iscimao da se vrati u Ulduar zbog njega :) Shecky idi u kurac ti si onaj warrior ortak od anoreka i storma ?? UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 da :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Au dobro je sto svet nije mali ko sherpa :P UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 go ER go ! :D jel znas ti mozda ovo za arthasa da li ce moci da se ubije prve nedelje icecrowna? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Da bice kao Ulduar...prve nedelje faceroll Yoggsarona...podochnjaci do poda,smrad u sobi nesnosan zato sto raid od 10 ujutru do 2 ujutru,ali zato epeen do neba :) UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Pewpew nadam se :D Ni mi nismo isli na PTR, mozda bi trebalo da se ode :) Jel regrutujete vi nesto btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 PTR raidovanje je cist waste of time...za Ulduar smo isli nesto malo bili i 99 % vremena je bio cist waste...lag,restart,boss ubagovan,ljudi bez ispravnih addonova...bolje da sedim u OG i kopam nos. Za ICC smo odma rekli nemamo nameru da idemo ali pravimo neki topic na forumu sa taktikama i filmicima svih ptr fighteva...ono sto sam video,vecina je ez mode. Ne regrutujemo nista atm,iako licno nisam 100 % zadovoljan tenkovima ali su toliko heavy nagearovani pa mogu da prodju...pominjali smo te par puta bili ali jbg Sto sta ti fali vidim lepo si smestio ?:) Mada feeling je da se raid u semi srpskoj guildi pa te mami:))))...kada se boss spusti na 5 % tu prestaje sva spika na engleskom i prelazi se na sprski :))))) UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) objasni mi zasto me outgearujes 900 puta :( sreca koji tim ce da ti udje. cesto kazem : "izgubili smo partiju" iste sekunde kako se otvore vrata od arene i vidim sta je prekoputa :( Edited November 15, 2009 by Capma Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 @sunshine svaka cast imas skoro savrsen pvp gear a fale ti sintinice samo, furious ring slobodno mozes da zamenis bilo kojim pve ringom potpuno je nebitan resilence ako ces ubijati ljude za pola secunde i umesto greatnessa ti treba ili battlemaster/deaths choise i nesto sto bi ja licno uradio ovako cisto jer volim da bude tako je da bi uzeo weapon i chest soket bonuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Ma ne Marko, samo pitam bzvz da li regrutujete za icecrown, super mi je ovde, jer ono na svom sam serveru :D Btw, juce sam se vracao sa faksa sa Andrejom (Android) i nesto pricamo, i on me pita za wow, i tako povezemo da te on zna, Killy, i rekao mi je kako prebijas pvp sa warriorom :D Ja sam poceo pvp da igram bukvalno pre 2 nedelje, tako da mi se ne smejete sto sam noob :< Uzeo par pve itema, i nesto pvp sto sam nagrindovao. Igram sa ortacima iz kraja, sprdamo se :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 @sunshine svaka cast imas skoro savrsen pvp gear a fale ti sintinice samo, furious ring slobodno mozes da zamenis bilo kojim pve ringom potpuno je nebitan resilence ako ces ubijati ljude za pola secunde i umesto greatnessa ti treba ili battlemaster/deaths choise i nesto sto bi ja licno uradio ovako cisto jer volim da bude tako je da bi uzeo weapon i chest soket bonuse jebao bi se za ovaj njegov cloak u dupe sa crncima i to 20 njih u isto vreme elem izbegavaj + ap offset sranja kao sto su ringovi i neck i back to downgrade ja bi jako zeleo da imam sve + str iteme na paladinu nosio bi samo pvp boots waist wrist + 3 dela relentless seta i udarao bi mnogo jako :S Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 andreja pawner \o/ jel i ti zivis na medaku ili kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Osmislio sam savrsen pvp set koji uz malo srece mogu da imam za 9 dana...to mi je i ujedno motivacija da igram arenu duze od ~3 dana po sezoni :P 3 x rele (ruke chest pants ) ,2 x 258 tier(sholder i head) i Death Choice 258...najveci problem je sto voa netje da mi baci lone a mele trinket mi guild nikad nije video,dkpa imam za izvoz a 1 tier deo mi je cak i free ali sam pass do sada uvek...statsi ce biti super hit cap,AP cap :P ok crit,stamine i resija brdo. Imam VoA raid u 7 danas mozda me ukenja:) UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Ne ne, nego andreju i mateju znam bash dugo, sa Matejom sam ishao u srednju shkolu u razred.. Cak sam i bio jednom tamo u igroanici, kod Nenada, ili kako se zove vec lik :) http://eu.wowarmory.com/item-info.xml?i=47548 ovu bolest ima nash retri.. i 40% crita prebolestan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 update: earth wind and fire 25 + rele lone....zivot je lep. UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 update: earth wind and fire 25 + rele lone....zivot je lep. ajd da ja sad nebi nerd ragovao Capma izvoli :D "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 dobro suvisno je vise i da pricam ista Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) nemoj te me mrzeti ! ja vas volim ! sto bi rekao ti Gudise : Neeeemaa za gotovane ! :) Edited November 15, 2009 by SunshinewOw~ UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 odigrao 2v2 2 partije pred spavanje sa nekim samanom sto je presao igricu na hardu ispisali smo se po nekim ljudima jako i svatili samo da nam je mmr 2600 i da je que 10 minuta :S Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Evo cime se ja zanimam kolko mi je dosadno =) http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=11586759445&sid=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 posto me smorilo da hilam sa sva 3 chara u pveu,resio sam da budzim retrija ali na njemu imam samo pvp gear od 4k ap 25% i 9% hita.jos uvek imam ogavni titansteel destroyer posto palu nisam igrao pola godine i vise.sta je must have za pve sada a da moze brzo da se isfarma?treba mi neka 2hendara podhitno,a u tocu ne pada vec 10 dana... Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 titanstill destroyer sad vec spada u kategorije dvorucnih metli. Nesto sto je lako dostupno a moze se svrstati u weapone ti je ona sekira iz toc5man hc. To je djubre isto ali moze da posluzi dok nenadjes bolje. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 ma znam,izlevelovao sam druida i dka a palu sam igrao poslednji put kad je destroyer bio extra :P evo upravo sam odradio toc hc po enti put i i dalje chest mail samo pada... Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 jel igra neko na al'akiru :D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts