killYg0r Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 idi plati 5e da dobijes vakcinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 kili car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 meni keva kaze da ne izlazim u gomilu! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 cetiri coveka u Srbiji umrla od novog gripa :/ pa to je skoro pa broj poginulih od udara groma ove godine! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 idi plati 5e da dobijes vakcinu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 PROKLETA KISHA! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Od kada ti koristis mac ? pejin je shot, instalirao je 10.5.7 :D radi sklekove, trbusnjake, cucnjeve, zgibove, propadanja, sta ce ti teretana...to je za nas nikakve sto ne mozemo svoju tezinu da dignemo... ja ne mogu zgibove na gajbi da radim jer ne mogu da nađem šipku koja se kači o zid, ili tako neku. svuda imaju one za štok, kod kojih bi mi kolena uveliko bila na zemlji (heeeeeeeeee). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 aj opet da ponovim pitanje.Dobio sam reshenje gde sam smesten za civilnu i sve to,ali sam poceo opet da studiram.Jel samo nosim potvrdu sa faxa u vojni odsek ili se to sad drugachije odlazhe posto su me vec smestili(u mrtvu poshtu btw,cao Ivane)? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ja ne znam, niti znam nekoga ko je bio u takvoj situaciji. pitaj u vojnom odseku najbolje. a pošta može da bude smrt. :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ako si dobio reshenje nema vishe nazad, e sad, nisi mogao da ga dobijesh ako se prethodno nisi sam pojavio tamo u nekom momentu valjda. jle treba da krenesh sad od decembra? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 e, da, možeš da zamrzneš studiranje (ne plaćaš ništa, možeš da polažeš ispite, kao ne ideš na nastavu al ko da to neko proverava) sa potvrdom da si u vojsci. to kontam da ti čak i odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ja ne mogu zgibove na gajbi da radim jer ne mogu da nađem šipku koja se kači o zid, ili tako neku. svuda imaju one za štok, kod kojih bi mi kolena uveliko bila na zemlji (heeeeeeeeee). ae se iscimamo zajedno da nam naprave dva ovakva komada!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Ja sam devedeset i neke dobio resenje da se javim da pocnem da sluzim vojsku, bas pred pocetak rata sa sipcima (mislim januar 98)....stiglo na kucnu adresu, cale (budala i kreten) uredno primio i zahvalio im se... Kako se nisam osecao vrednim casti da svoj bedni zivotic predam rodnoj grudi na raspolaganje, otisao sam sa uverenjem o studiranju kod vojnog referenta u Novom Beogradu, pa onda u komandu u Zemunu i tamo nasao nekog komandira da resenje poniste i da mi odloze vojsku... Moj savet, uzmi uverenje o studiranju, i idi da molis referente po vojnom odseku.... Mislim da ce ti na kraju izaci u susret... Sreceno! :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ae se iscimamo zajedno da nam naprave dva ovakva komada!!! Mozes i sam da napravis nesto slicno. Ja sam otisao na ono stovariste preko puta Dzakarte, odneo im crtez i mere, izabrao sipku odgovarajuce debljine, ljudi mi sve to isekli, zavarili i cak ofarbali osnovnom bojom za nekih tipa 800 din. Posle sa drugarom izbusili Hiltijem, stavili Fisherove tiplove i vrhunski, kacili smo se nas dvojica na nju, ni da mrdne. Jedino sto obavezno mora da je stavis na noseci zid Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Vića car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ako si dobio reshenje nema vishe nazad, e sad, nisi mogao da ga dobijesh ako se prethodno nisi sam pojavio tamo u nekom momentu valjda. jle treba da krenesh sad od decembra? ne pishe da je decembar,ali sam primio reshenje.Sve u svemu,jurcacu u ponedeljak sa potvrdom da to odlozhim,jebem im mater :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 kako ne pishe? jer si ti bio da se prijavish za tu vojsu uopshte? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 pokerica na fejsu malo..a veceras rejv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Mozes i sam da napravis nesto slicno. Ja sam otisao na ono stovariste preko puta Dzakarte, odneo im crtez i mere, izabrao sipku odgovarajuce debljine, ljudi mi sve to isekli, zavarili i cak ofarbali osnovnom bojom za nekih tipa 800 din. Posle sa drugarom izbusili Hiltijem, stavili Fisherove tiplove i vrhunski, kacili smo se nas dvojica na nju, ni da mrdne. Jedino sto obavezno mora da je stavis na noseci zid pa da, to sam i mislio! reci mi samo jel moras sam da se cimas za sipku ili to vec oni tamo imaju?? koje si ti mere imao? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 idi plati 5e da dobijes vakcinu da ali mama mi je rekla da ne smem da izadjem napolje , mozda kine neko u mene :( When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Najeo sam se jaja, sira i slanine i mogu reći da sam zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Mrtav sam umoran, ceo dan crnchim na -16... Smrzli smo se uzasno Jos sutra i polako kuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Poserem se ja lepo na 21. vek, na citav ljudski rod, i na sve polno prenosive bolesti, i na jebenu trudnocu i sve, kad covek ne moze da prca bez jebene gume preko kare. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ^OKEJ inace,sta da vam kazem,bleja bre! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts