f4ts0 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 imalo ispod zgloba na šaci. Možda nije arterija, mislim da mi je rečeno da jeste (od strane mog pijanog drugara doktora koji me je nalivao a nije dule) Mala rasekotina al ne moze da stane da lipti. Na kraju su mi šili ranu (pokazaću ti ožiljak) bukvalno 1 kopča. I lekar drugi na VMC (gde sam otišao kad sam se osvestio od alkohola) je provukao konac i vukao ga napred nazad smejao se i vikao :" aj sad viči VUČE VUČE hihihehe" mada mislim da sam to već pričao You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 :)))) jebote, igore...ali vuce, vuce...:D jebada ceo dan, raspadam se..:) Petak... sutra ne radim... jojojojojojojojooj :)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Jebiga mladost ludost. Sad u devet uvece udaram glavom u jastukNego ocemo kuglat sutra? Taman da ispitamo Kolenicu kako ide proces :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Mozemo i na stoni tenis! Kukao je da ga boli noga, udario se u staklena vrata prosle nedelje...sad cu da ga zovem da ga budim iz beauty sleepa...:) :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 aj moze LOL I da evo ga opet vlada na topiku ! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ocu ja na stoni tenis picke The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 oću i ja, sabijam stondžu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 :o ocu i ja ocu i ja!!! inace, ja sam polomio ruku na stonom tenisu, NE PITAJTE KAKO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ovo je stoni tenis samo za odabrane. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 E Igore glupe su ti priče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ovo je stoni tenis samo za odabrane. a ja nisam the chosen one? Dobro, dobro.. a kad sam ti dao birani primerak Bartona i onaj Epox, onda smo bili ortaci.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ajmo na stoni tenis sledece nedelje predvece da se raspadnemo.. I ne zovemo vudua You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 U sve me boli kurac. Wolfenstein je inače završio u kontejneru još prošle nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Sta je sa ovim kiselim vuduom? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 U gimnaziji smo to zvali izliv testosterona u mozak... Recite Dunji da mu je lekar prepisao drugaricu...bilo koju i bilo ciju...:) Nego, poceo sam i ja da razmisljam o uclanjenju u teretanu...malo da ojacam, nesto sam oslabio u poslednje vreme :( Jel ima neka preporuka? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ne idi u teretanu! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Nego, poceo sam i ja da razmisljam o uclanjenju u teretanu...malo da ojacam, nesto sam oslabio u poslednje vreme :( Jel ima neka preporuka? dodji meni da pomazes u magacinu recicu da si mi brat od tetke Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 jel zna neko kada i gde sledeci put nastupaju ovi likovi (SevdahBaby). Osecam se kao klinac od 14 godina zbog sisa ove pevacice sa narandzastim sesirom...znacete vec na koju mislite It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 dodji meni da pomazes u magacinu recicu da si mi brat od tetke E, moj ti ja... de si ti bio kad se selila arhiva Instituta za mentalno zdravlje... :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 :( Od kada ti koristis mac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 ajmo na stoni tenis sledece nedelje predvece da se raspadnemo.. I ne zovemo vudua ae 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Pa vidi bre kurac od vremena... prvo kosava, sad kisa, dok docekam lepo vreme susticice me duga ruka iz zakukuljicene figure i baciti u kotao pun kipuceg ulja...:( I ja vise volim prirodu i sipku :-) lol QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 cetiri coveka u Srbiji umrla od novog gripa :/ When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts