GibanicA Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 (edited) niko nista nije beknuo, a album izasho pre jedno mesec dana bar..:) jedan od retkih bendova koji je u srbiju dosao na vrhuncu slave i moci..a ne kad umiru i nemaju snage da disu.. jos nemam siguran i konacan utisak o novom albumu, presluso sam po par puta sve pesme... uticaj queena je veci nego ikad..drze se tog svog tripa i to je dobro..klavira ima bas dosta..i nekih simfonija tripova.. united states of eurasia se istice kao dominacija, iako nije prvi singl ne znam jos da kazem da li je bolji od black holes i absolution, tj. da li bi se mogao okarakterisati kao najbolji.ali u svakom slucaju pozitivno..odrzava ih na mestu jednog od vodecih bendova i na britanskom i na svetskom nivou.. Edited October 13, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Pet pesama je tipični Queen, kad mi neko ne bi rek'o ja bih rek'o da je Queen (5+ za rečenicu :)) Meni je ok album, onako tipični i fini Muse, mada su oni specifični pa moraš da imaš "sluh" za taj tip pesama sa prelazima, dugačkom trajanju i slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Pet pesama je tipični Queen, kad mi neko ne bi rek'o ja bih rek'o da je Queen (5+ za rečenicu :)) ja ovo moram da citiram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 skroz je lep ovaj prvi singl, mada stvarno deluje kao Queen :D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 pa ne vidim sto se ne bi slusao i u 2029 :) ipak je to jedan od najvecih bendova ikada..zivece vecito.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 isuse hriste, zasto bi iko slusao queen u 2009.??? wat? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts