Jump to content

CAMO PEJB

Recommended Posts

Pa ne, pazi, fora je da je bilo najlogičnije da pitaš ili kruleta ili nas (mene). Kruko je kul momak i ja sam sa njim pričao pre pravljenja majica i dobio dozvolu za korišćenje i registrovanje Samo Rejv kao pojma pošto sam eto malo više u toj birokratiji nego on... generalno je to slično kao da si otvorio kanal "KlanRUR" na YouTube-u a nisi nikoga od nas pitao. Što ne znači nužno da će neko imati nešto protiv, samo je lepo da se zna.

Ja se zvanicno izvinjavam Kruku, a i celoj RUR zajednici, jer sam bespravno iskoristio ovaj slogan. Ponela me je ideja, nisam ni razmisljao o ovome. Nadam se da razumete.

Sada postoje tri opcije za izlaz iz ove situacije:

1. Saljem Kruku podatke o account-u i on nastavlja da ga koristi ili brise sve sa account-a i cuva ga za neko drugo vreme.

2. Nastavljam da odrzavam kanal. Corey se javio kao prvi saradnik, a i svi ostali su dobrodosli.

3. Kanal se brise.

Poslao sam PM Kruku, sa linkom za ovu temu, pa se nadam da ce stici da procita i da ce odluciti sta da radimo.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nemam vremena da citam ceo tred, ali vidim sta je u principu u pitanju. ne znam otkud nekome ideja da je samo rejv nesto moje. to je (koliko se secam) kochina fora od pre 6-7 godina, meni se samo dopala, pa sam je koristio na forumu. uzivajte.

ha... ludaku jedan!

jedan baja se tako zajebao... pa vid sad:D

98949973.png

(Source: 6. The Smiley Face even appears in the American movie, Forrest Gump

( [;)] )...

“The finest steel has to go through the hottest fire...”

• 1 month later...