mind_overtaker Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 da li moze da se naruci nesto sa ebay-a (video sam da negde pise srbija itd) i da se plati sa kreditnom karticom, ali da to ne bude preko paypal-a, jer on ne podrzava srbiju ne mogu nigde tu opciju da nadjem, znaci da platim na nacin kao sto je na amazonu, da ide s karticom a da ne bude preko paypala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 ako prodavac na ebayu prihvata kreditnu, onda može, ako ne, onda samo paypal Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Glede toga, koji jebeni problem ima PayPal sa Srbijom? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 imaju naše banke sa paypalom, bilo je priče da je bilo kontakta od strane paypala, ali da banke nisu imale razumevanja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 jebaćemo i taj pejpal, nek dođe ako sme mamu mu jebem Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 igore, prestani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 negde sam procitao da ce nam omoguciti paypal sledece godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Ima chlanak o tome na SKa, nisu banke problem vec zakonska regulativa. Ako sve bude ishlo po planu (u shta sumnjam), imacemo PayPal u toq sledece godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Ja preko paypala placam bez problema, neki car je okachio ranije topik u kome je detaljno testirao sve, i meni preko Belgrade, Serbia, Hungary sve stizhe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 topic gde ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Zvao sam carinu nedavno i rekli su mi da na svaki proizvod preko 50 eura (ili 30, nije bitno) ide carinjenje i još neki troškovi koji ukupno ispadnu 30% od cene uređaja. I onda kada ti još domaći DHL naplati shipping, koji si već platio, smoriš se ko kosilica u pustinji. Uglavnom, za sada ne vidim da je isplativo kupovati skuplju robu preko interneta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 de si nashao kontakt carine za informacije ? ja dobio neki broj preko 988 ali upucuju me da im napishem pismo i platim neku taksu 600 din lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 ^ same here Nadji clanak i okaci ga ovde, oran ssam da narucim neku ruskinju :$ Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 011/2670-158 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Koristio sam ja tu "foru" registrujes se na madjarsku ili neku drugu zemlju, i radilo je sve kako treba. A onda me smorilo, pa sam ugasio racun na pp. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts