Jump to content

Skok u vodu ... !

Recommended Posts

znaci ne kapiram to gadjenje i sklanjanje ovakvih stvari... ja bih svima pokazao ovaj klip,pa ko oce sledeci put da se kurci da skace sa litice,znace sta moze da ga snadje. isto tako bih pokazivao i one slike raskomadanih ljudi u saobracajnim nesrecama,posto velika vecina nema predstavu sta moze da se desi sve u takvim situacijama. pa se mozda neko i predomisli.

nije trpao govna u usta,pa kao fuj,povraca mi se. ovakva scena moze da se desi bilo kome.

Bjukenon Mitch

brate al si ti omasio poentu cenzure.

kad neko jede govna onda moze da ti bude gadno i fuj, ovo nije gadno vec, ko sto rekose ljudi, hevi. ako tebi ne radi mehanizam identifikacije dok gledas takve stvari, to je sasvim legitimno, ali onda uzmi pa gledaj, nemoj agitovati 'da se pusta svima'.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

vadis iz konteksta bezveze sad...

kao prvo,niko te ne tera da gledas klip,lepo je decko napisao ono ''gledate na sopstevenu odgovornost'' . svi bi hteli da vide kako se liku rascveta glava na pola,ali kao gadno je i strasno,pa cemo skloniti klip. meni je ovo skroz realna situacija i ne vidim razlog zasto se sad digla frka oko postavljanja klipa...

odnosi se na druga,uleteo dule :)

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

kao prvo,niko te ne tera da gledas klip,lepo je decko napisao ono ''gledate na sopstevenu odgovornost'' . svi bi hteli da vide kako se liku rascveta glava na pola,ali kao gadno je i strasno,pa cemo skloniti klip. meni je ovo skroz realna situacija i ne vidim razlog zasto se sad digla frka oko postavljanja klipa...

pa da, da link nije sklonjen ja sigurno ga ne bi kliknuo, a ovo nisam skonto "svi bi hteli da vide kako se liku rascveta glava" mislim wtf ko bi normalan to hteo da vidi

a ovi sto jurcaju ovakve klipove po netu i kace ih imaju neki problem u glavi, i to sigurno nije zato da bi znali da ne rade to sto je u klipu :)

cekaj, pa sasvim okej je disklejmovati stvari, ali ti si reko 'ja bih svima pokazao ovaj klip' i slicno. i nista nije tu gadno, to niko ne prica, gadno je kad pojedes bubasvabu, a strasno vec jeste, eto, meni su strasni ti klipovi, priznajem, kad sam gledao onog ruskog vojnika, bio sam sjeban dva dana, a i sad kad se setim se sjebem, koji ce mi to kurac...a opet, da je link ostavljen, pogledao bih trista posto. sto se mene tice neka su ga sklonili.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

e o tome ti pricam, ja sam upravo sat vremena gledao ljude bez glave, odsecanja nogu i ruku, ljude bez face, pregazene likove, decu prepolovljenu, samo zato sto si ti stavio link i nije mi dobro uopste...mi ljudi smo debili, radoznalost je ubila macku. zato i treba zabraniti postovanje takvih gluposti na ruru, pa makar i uz sto disklejmera.

Ukratko, lik je skocio sa litice, udario glavom o neki beton i pao je tako u vodu. Ovi ga spasavaju, nose u hitnu, a vilica mu je kao predatoru - na sve 4 strane i takva scena (kako se lik muci u urgentnoj) je vrlo sick.

mislim da sam video jednu sliku iz bolnice sa ovim likom, odgovara opisu. ali video nisam gledao, niti imam neku preteranu zelju. mada, da je ostavljen link, 99% da bih kliknuo :)

znaci, upravo sam video trista puta grdje stvari na ovom vladinom linku, jebem ti zivot sta sve ne postoji...mada, meni ti groce tripovi nisu groce, ako neko zgine odma i razmaze se po ulici, to mi je manje-vise, al evo, sad sam video neke skinse kako tuku nekog lika cekicem i sto puta mi je grdje nego kad vidim da se neko raznese sacmarom...ono, lik vristi, pa kao se tetura nesto, oce da bezi, a ovi kao haha lol njih petorica ga malo sutiraju, pa malo cekicem, pa malo ga puste da se tetura u tripu da im je zapalio, pa ga opet stignu itd, a sve je pocelo tako sto su ga videli na ulici...to je meni grozno...

chemer:

2g1c mogu da gledam trideset puta zaredom dok jedem puding, sladoled, sarmice, sta god, ja apsolutno nisam gadljiv.

Edited by Doolio