Jump to content

Witcher 2

G!!!

Recommended Posts

Ne treba da žure sa ovim. Polako, da se utisci o kecu slegnu, da igra postane kult kakav zaslužuje, pa onda neka krckaju drugi deo. Još ako stave akcenat više na šibanju zbog uvaljivanja igre konzolama, ode sve mas' u propast.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Sta fali quicktime events? To su ove scene animacije u fajtu, meni to deluje bas kul i pretpostavljam da ce biti vezane samo za neke vaznije likove u prici. Od svega mi se najvise dopala grafika, bas je nekako mracna i realna. Ne znam koliko ce to ucitati na zahtevnost.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Bah, ko misli da su quicktime events kewl, nek proba da odigra Fahrenheit/Indigo Prophecy... Ja bukvalno nisam mogao da predjem drugi-treci nivo, kad te u sobi napada namestaj. =p

Uglavnom je to sranje, Witcher mi je nekako previse ozbiljna igra za taj shit, ali hajde videcemo. Nesto mi Geralt izlgeda cudno, neam pojma, nije imao onako upadljive oziljke na licu.

Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje.

Iskreno, meni na keca nije ni izgledao kao Geralt vec kao onaj deda Vesemir. Valjda kosa i izgleda lica. A sto se tice quicktime-a, nije to toliko lose. Jeste da ide na konzolasko resavanje situacija ali moze da unese dinamiku tokom igre. Tipa, seta se kroz katakombe, posto je aktivirao zamku ide quicktime event da se izbegne zamka.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234908924

Pre nekoliko dana na internet je procureo snimak razvojne verzije Witchera 2, a autori sada objavljuju zvaničan FAQ koji bi trebalo da razreši neke nedoumice. Tako saznajemo da su glasove karakterima u radnoj verziji dali dizajneri iz CD Projekta, a da će u finalnoj fazi glasove nasnimiti pravi glumci, zatim da datum izlaska nije poznat pošto je igra još u veoma ranoj fazi razvoja, a udarni novitet je potpuno novi endžin, umesto unapređene Aurore iz prvog dela. Kompletno ovde.