G!!! Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 pojavio se video snimak neke alpha verzije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ne treba da žure sa ovim. Polako, da se utisci o kecu slegnu, da igra postane kult kakav zaslužuje, pa onda neka krckaju drugi deo. Još ako stave akcenat više na šibanju zbog uvaljivanja igre konzolama, ode sve mas' u propast. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 U odnosu na keca Geraltovo kretanje je pomalo gej, da ne pominjem repic. Ne znam zasto niko ne moze da ostavi glavnog lika da izgleda uvek isto. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Ma bice super, sigurno nece izbaciti dok ne ispeglaju skroz igru, kad sam odgledao clip uzasno me podsetio na Gothic 2 ( zamak s paladinima i zmajevi ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Pony tail je jebeno debilan japi witch hunter.... Kretanje je ok, fight je do jaja. Samo se nadam da voice acting nisu promenili posto je bio do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Jesam ja to cuo 'quicktime events' negde pred kraj? :( Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 a cek shto prave 2ku kad ni kec nije valjo kurcu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 a cek shto prave 2ku kad ni kec nije valjo kurcu? Troll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Sta fali quicktime events? To su ove scene animacije u fajtu, meni to deluje bas kul i pretpostavljam da ce biti vezane samo za neke vaznije likove u prici. Od svega mi se najvise dopala grafika, bas je nekako mracna i realna. Ne znam koliko ce to ucitati na zahtevnost. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Bah, ko misli da su quicktime events kewl, nek proba da odigra Fahrenheit/Indigo Prophecy... Ja bukvalno nisam mogao da predjem drugi-treci nivo, kad te u sobi napada namestaj. =p Uglavnom je to sranje, Witcher mi je nekako previse ozbiljna igra za taj shit, ali hajde videcemo. Nesto mi Geralt izlgeda cudno, neam pojma, nije imao onako upadljive oziljke na licu. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Iskreno, meni na keca nije ni izgledao kao Geralt vec kao onaj deda Vesemir. Valjda kosa i izgleda lica. A sto se tice quicktime-a, nije to toliko lose. Jeste da ide na konzolasko resavanje situacija ali moze da unese dinamiku tokom igre. Tipa, seta se kroz katakombe, posto je aktivirao zamku ide quicktime event da se izbegne zamka. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 24, 2009 Author Report Share Posted September 24, 2009 igra inace izlazi i za konzole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) igra inace izlazi i za konzole Edited September 24, 2009 by Kshaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) Iskreno, meni na keca nije ni izgledao kao Geralt vec kao onaj deda Vesemir. Thank you! Jebe me vec danima na koga me podseca. Gief old Geralt look plx mast0r!~ Edited September 24, 2009 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 A i Geraltov glas je drugaciji? Nekako meksi. Ili sam istripovao? oO Sve u svemu, morace nova masina za ovako nesto, bio bi red. :D Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234908924 Pre nekoliko dana na internet je procureo snimak razvojne verzije Witchera 2, a autori sada objavljuju zvaničan FAQ koji bi trebalo da razreši neke nedoumice. Tako saznajemo da su glasove karakterima u radnoj verziji dali dizajneri iz CD Projekta, a da će u finalnoj fazi glasove nasnimiti pravi glumci, zatim da datum izlaska nije poznat pošto je igra još u veoma ranoj fazi razvoja, a udarni novitet je potpuno novi endžin, umesto unapređene Aurore iz prvog dela. Kompletno ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 O, tako znaci. Nisam imao internete par dana, sry. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts