pUNyZ Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 To za večeru mi je poznato šta rade, i to ima više "agencija" koje to rade. znači, dobiješ poziv da na večeru jer si osvojio neku nagradu (free je večera uglavnom, ili piće samo lol). Neki naglašavaju da nagrada važi isključivo za bračne parove (ovo ćete skapirati malo kasnije zašto) E sad, dođe bračni par na free večeru. Kao nagradu dobiju neko sranje, tipa rukavice za kuhinju, krpe ili tako neku sitnicu. I onda tek kreće SHOW! dolazi gari koji vrši prezentaciju nekih proizvoda (usisivači, ćebad, dušeci, šta god) i naravno uvaljuje po 10 puta višim cenama nego u prodavnicama. Naravno, ako su tu i muž i žena, nema izvlačenja na rečenicu "jao pa ne znam, moram da vidim sa mužem" :)) I na kraju večeri kad likovi povuku crtu, ispate im se i te sve free večere i pokloni, jer će debili da kupuju :) disclaimer: ovo nema nikakve veze sa topshopom u kome sam radio ranije, čisto da ne pomislite da se oni tako cigane baš :) ma sta nije jasno u tome da necu ici i da me ne zanima ovo pogotovo sto tvojoj prici ide u prilog to sto je woolline glavni sponzor a oni prodaju cebad:) btw mislio sam da ces ti prokomentarisati sajt;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Moja baba ide redovno na te večere jer redovno "nešto dobija" i za sada joj ide dobro u tome da ništa ne kupi. Nadam se da samo neće jednog dana da se vrati sa proizvodom od 40,000 dinara ili tako nešto :) ali je nekako napravila štit od tih priča a opet ide i jede :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) oprijan se preziva. nebojsha obojica su dj legende novog sada :) oprijan je prvo dete nazvao vlad, a drugo je hteo ibis pa mu zhena nije dala. totalni car haha, sve neki dj-evi rade u topshopu, imamo i 2 lika iz illegal operations sto rade :) DODJI I TI LAZHE! za shilju sam ti rekao da ga poznajem i znam ko je i sta je, a tog nebojsu mi je jako cudno sto ga ne znam, jedino mozda ako radi u prodavnici, ima jedan lik nebojsa radi u prodavnici, al ne verujem da je taj. @punyz: ruzan je sajt jako. EDIT: haha Lakijeva baba ftw! \o/ Edited September 16, 2009 by Niggrola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Moja baba ide redovno na te večere jer redovno "nešto dobija" i za sada joj ide dobro u tome da ništa ne kupi. Nadam se da samo neće jednog dana da se vrati sa proizvodom od 40,000 dinara ili tako nešto :) ali je nekako napravila štit od tih priča a opet ide i jede :) ustvari baba ode i njih ojadi :D baba car! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 ja sam jednom morao da odem na tu nagradnu večeru jer je keva pretila da će da skoči kroz prozor otprilike. sledećih nekoliko puta je isto htela da ide ali se završilo samo sa svađom ili gunđanjem. inače, otkako raznosim poštu, izvalio sam da za ta sranja biraju ili ljude sa čudnim imenima i prezimenima ili penzionere, a izvlače ih iz telefonskog imenika bukvalno. lako je prepoznati babe i dede, ako se neko zove darinka znaš da je to ime dobio negde u vreme drugog svetskog rata :) oprijan je prvo dete nazvao vlad, a drugo je hteo ibis pa mu zhena nije dala. totalni car neće mu maltretirati decu u osnovnoj školi, opušteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 (edited) inače, otkako raznosim poštu, izvalio sam da za ta sranja biraju ili ljude sa čudnim imenima i prezimenima ili penzionere, a izvlače ih iz telefonskog imenika bukvalno. lako je prepoznati babe i dede, ako se neko zove darinka znaš da je to ime dobio negde u vreme drugog svetskog rata :) sta ocekujes od prosecnog gradjanina 'Stradije' kad jedan Директор Сектора Система обједињене наплате: Драган Букатаревић, специјалиста за информатичке науке dok je bio Direktor Informacionog Sistema u JAT-u dao uzbunu svima jer je dobio nagradno putovanje "preko interneta" al kako nesretnik nema pojma engleski pod hitno je pozvao pomoc da popuni upitnik i dobije nagradu... Glavni Sef bio ovaj retard Директор ЈКП "Инфостан": Дарко Берберовић koji je bio i JAT-u zaduzen za Informacioni Sistem jad i beda Infostana Edited September 17, 2009 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts