Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

sad ozbiljno, oko ove priče sa stizanjem u centar, sasvim je normalno da se iz banje stiže za 10-15 minuta kolima kad nije gužva. potpuno je drugo pitanje koliko često ti se desi da nije gužva a koliko često zaglaviš po pet minuta na svakoj raskrsnici.

eto, ja živim na prilično dobrom mestu (još tri dana, he he) i najčešće mi prevozom treba 20 minuta do centra od momenta kad obujem patike (minut-dva dok izađem iz zgrade, sedam minuta do stanice kod desete, pet-deset autobusom do zelenog venca, još minut-dva do trga). kolima treba više ako me ne usere parking. a onda se desi dan kad za 10 minuta taxijem stignem od hotela in do siv-a (to je jedna ulica sa tri semafora).

e sad, zanimljivo je što svi uglavnom kad pričaju koliko im treba do centra uzimaju one retke prilike kad ih usere da stignu brzo kao neki prosek :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e sad, zanimljivo je što svi uglavnom kad pričaju koliko im treba do centra uzimaju one retke prilike kad ih usere da stignu brzo kao neki prosek :)

evo ja sam jedne snezne noci oko 3am (jos je tito bio ziv) isao sa stare karaburme preko centra (1.5h) do opstine novi beograd (~1.5h) sve vreme peshaka a da nisam video nijednog coveka niti vozilo a kamoli taxi za koji sam se nadao da cu naci bar u centru... (makina nije htela da startuje a nisam hteo da prespavam) [;)]

nisu ga popravili jer razamatraju da li da rade autoput ili samo magistralni... dve inspekcije su izlazile da mere promet saobracaja, jedni (lokalni) su izmerili 10k vozila dnevno, a drugi su izmerili samo 5k i sad je tu kao neki konflikt, a saobracaj je neverovatno gust, kamioni avioni bosna interkop uzas jedan... put je u rasulu, ali zato imam svoju vernu kashiku :D

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...