Jump to content

HoN prcajte!

Recommended Posts

Mislim da treba shop da naprave da bude u vise zgrada kao u doti. Lakse je i brze da kupis item, bar meni. I ne svidja mi se sto su itemi u inventaru mali. Treba to povecati. :)

p.s. I da, treba da omoguce memorisanje shopa na hotkey, a sto se tice heroja dodavace ih postepeno. Nisu ih jos sve osmislili :)

Edited by Mapko(Cp6uja)

Meni je laksi ovaj novi shop, a za iteme si u pravu.

Najvise me nervira sto npr i kad ti leavuju neki igraci, i ti normalno izgubis partiju, i dalje gubis onaj pun iznos ratinga

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

Sajro said:
jbt napravi fejs nalog sa imenom "Mitar Miric" samo da uzmesh beta key, josh uvek radi, evo regovao ja josh jedan acc za brata.

facebook -> fan -> inbox -> update -> tamo imash 2 linka, koristish drugi link da requestujesh key, prvi da regujesh acc.

There has been an error in your submission!

Please fix the following issues and re-submit.

Capacity: Invite limit reached. Sorry.

nema vise :(( Aj neko na pm da mi baci key molim vas.. :D

shto vishe igram to mi se vishe svidja, neverovatno, ovoliko se nisam naprzio ni za wow a ni za dotu (koju sam igrao dosta dugo ali s vremena na vreme).

nas par, ortaka plus moj buraz, igramo redovno kao tim, koristimo mic i te fore... da se razumemo, nismo pro, chak shta vishe mozda smo i loshiji od "medium dota player" igracha, ali ako neko hotje da se igramo i zezamo addujte nas.

RainyDay = ja.

Mil0s = De1 sa foruma.

Nenad = buraz.

etc...

nego igrao sam danas sa Dreadom sa foruma, ko bi rek'o da pored toliko utroshenog vremena na belo i jebanje dobrih pichaka zna da online pwnuje. [:D]

Starbak said:
meni se svidja uglavnom

mislim, ovo je rimejk dote u potpunosti, isti ajtemi, cene, statistike, heroji, mapa, sve-sve

ima par interesantnih stvari koje bi dota mogla da preuzme, pregledniji je interfejs (iako ne i grafika, od onolikog bljestanja ne vidim sta se desava)

Kolega najvise uticu neke sitnice koje dota ne moze da implementira tipa rekonektovanje u partiju, primirje, hostovanje igre jer se sve hostuje na njihovim serverima i built in voice sistem. Vidi se da je igra napravljena tako da ispravi sve nedostatke koje su imali ljudi pikajuci dotu na bnetu i gareni.

Edited by De1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...