RaveN Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) 5 krpelja omg... to moze biti zajebano zbog lajmske bolesti, ako pocne da odbija hranu znaj da nesto nije u redu, i da ne bi trebo sam da vadis ali bolje nego da ostavis ( pincetom okreces u smeru suprotnom od kazaljke na satu, poenta je da ne ostane glava ), u svakom slucaju idi kod veterinara i trazi neko sredstvo protiv buva/krpelja, frontline npr i pazi po kakvoj travi ide :) Edited August 18, 2009 by инактив Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 Evo bio je kod veterinara i kaze da sam ih dobro vadio. Frontline mu je zakazan u cetvrtak :P a do tada ima da ga "betoniram" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Haskiji ne laju. Uopshte :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 prelep pas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 brate pa de ga ti to vodish kad je uspeo da pokupi 5 krpelja ? moj pas je imao 3-4 krpelja za 7 godina i imao je lajmsku bolest... mislim morash da pazish, nishta visoka trava a uvek ogrlica + frontline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 prelep pas :) Hvala! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Haskiji ne laju. Uopshte :) Pas koji laje, nije dovoljno kuvan Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) zato sto je vrhunska pasmina! samo da ga utrenirash malo dok je shtene i ima da rula.... nije zahtevan za odrzavanje, odan je i veoma pametan. Aha, vazi... Moj Kudza (ovaj sa slika) ima samo jedan mesec u godini nelinjanja, a ostalih 11 meseci se konstantno linja. Sva sreca pa imam uslove da ga drzim van gajbe. Ako neko ima zenku akite koja ne potice iz loze Nicky Necky, ovaj moj divljak bi je rado karao. Ne mora da bude akita, sto se mene tice moze biti koje god slicne rase. Ocenjen je najvisom ocenom. Imam super jebacke uslove za pse, zenku bih hranio dokle god je kod Kudza i ne trazim apsolutno nista zauzvrat. Niti stence, niti pare. Dokaz o ocenjivanju i rodovnik mogu poslati mejlom. Imam psa vec dve ipo godine i mucenik jos uvek nista nije karao. Tako da se dame slobodno mogu javiti. PEDERI STOP! Edited August 18, 2009 by Drvodelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 ajmo split "kučići sa chata" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Lepi su vam kucovi, a ideja za topic uopšte nije toliko loša :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Ima li neko aljaskog malamuta? Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 daću ti ja beogradskog malamuta ololool crnci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts