Mare-SOMBOR Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 jebiga , ali 2-0 je 2-0 i to jos sa 9 igraca:)) JEBI!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ne mozes da kazes sa 9 kad je drugi crveni bio u 90. minutu :S Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 svj, pricali su da ce da sruse inter, dinjo vice da ce sam da ihh dobije itd...a ne kapira da je dao 3 gola sieni koja je zadnja u seriji a, i to sa 10 igraca :) kako stvari stoje Inter,Roma,Milan i Napoli ce u LS, a milan ovakav ne zasluzuje vise od 4 mesta Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 + jeste izvalili Berluskonijevu masku sto je materaci nosio? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) ahahaha, sad sam tek vido..koji je on kralj.. edit: cek da vide svi.. Edited January 25, 2010 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 nema nista ruznije od onog italijanskog fudbala svaki sekund faul faul faul prekid pizde a taj materaci bio i ostao seljak, mamu mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 ti si seljak, mamu ti Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Drz se Komo, Materaci imbecil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Materaci je car kraljeva ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Roma prekida seriju intera ove sezone i dolazi do skudeta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) Ne lozi se, igraju bedno, samo ih sere u poslednje vreme :D s Ranijerijem koji nije osvojio titulu nacionalnog sampiona, nikada, nigde; i realno, kup italije je njima omiljeno takmicenje, i ako ga osvoje, to im je vishe nego dovoljno Edited January 29, 2010 by LetsBrushYourTeeth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 nije sto sam pristrasan, ali sudeci po progresiji koju su napravili u proteklih mesec i po dana, bili su na 13.mestu, imaju takav zalet da ce vrlo lako preskociti milan i pribliziti se interu i onda moze biti neizvesno kao 2002e npr. zeleo bih pre svega da kazem , posto sam tek sad izvalio ovu temu i bicu aktivan u njoj :D , da nisam lozana kao sto ovaj iznad mene rece, ja romu volim svim srcem poslednjih 10 godina i osnovao sam udruzenje rominih navijaca 2004e u pocetku pod nazivom roma-srbija, pa je to sad roma-balkan i veoma smo aktivni :) planiraju se cesci odlasci na romine utakmice od leta i isticanje transparenata :) mislim da je dolazak Tonija pun pogodak u ovom trenutku, nije ona vrsta eksplozivnih igraca ali je definitivno nesto sto je rominom napadu trebalo. i jebi ga , zadesi ga povreda cim je stigao i mesec dana sad bleja :/ roma je klub, koji kad napravi seriju jakih pobeda moze da pobedi bilo koga i izgubi od bilo koga. ali osecaj kad rise isprska juventus u 92.minutu je nenadjebiv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) 2/3 mesto je maksimum koji ranieri moze izvuci iz ovog tima jedno od objashnjenja za ovaj zalet rome je sto ranijeri dobro poznaje kalcho i zna kako treba postaviti igru protiv prosecnih timova iz sredine i donjeg dela tabele. tu mu ide u prilog njegova konstantna preorijentacija na 4-4-2 sa glavnom preokupacijom da pre svega ne primi gol, ali bez obzira, i dalje je botina od trenera :) edit: a kako nisi lozana, kad se secam da su te iznapusavali na 'pricajte' topicu zato sto si napisao neke romine parole na italijanskom zOMGzor :) Edited January 29, 2010 by prime_abuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 za mene je lozenje - huliganisanje , divljanje , pravda za urosa, i ostali fazoni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Sto i ja sam gotivio Romu kad je batistuta igrao tamo jer mi je on omiljeni igrac bio kad sam trenirao. A navijam da Roma bude 2 Napoli 3 :) A titula zna se kome ide, kao i uvek :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Aha, onda je sve OK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Ciro Ferrara out - Alberto Zaccheroni in http://www.football-italia.net/jan29o.html 350k da vodi ekipu do kraja sezone mada nije iskljucheno da ce ovi inkompetentni, degenerisani moroni iz uprave na kraju sezone produziti kontrakt s njim, ako im obezbedi 4. mesto za LS naredne sezone i time im "ispuni sve ciljeve ekipe" i postane deo njihovog vitalnog "projekta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 nije sto sam pristrasan, ali sudeci po progresiji koju su napravili u proteklih mesec i po dana, bili su na 13.mestu, imaju takav zalet da ce vrlo lako preskociti milan i pribliziti se interu i onda moze biti neizvesno kao 2002e npr. zeleo bih pre svega da kazem , posto sam tek sad izvalio ovu temu i bicu aktivan u njoj :D , da nisam lozana kao sto ovaj iznad mene rece, ja romu volim svim srcem poslednjih 10 godina i osnovao sam udruzenje rominih navijaca 2004e u pocetku pod nazivom roma-srbija, pa je to sad roma-balkan i veoma smo aktivni :) planiraju se cesci odlasci na romine utakmice od leta i isticanje transparenata :) mislim da je dolazak Tonija pun pogodak u ovom trenutku, nije ona vrsta eksplozivnih igraca ali je definitivno nesto sto je rominom napadu trebalo. i jebi ga , zadesi ga povreda cim je stigao i mesec dana sad bleja :/ roma je klub, koji kad napravi seriju jakih pobeda moze da pobedi bilo koga i izgubi od bilo koga. ali osecaj kad rise isprska juventus u 92.minutu je nenadjebiv :D brate,uzeo je i milan zalet,pa im je inter objasnio.Mislim ja navijam za Milan,ali sam jednostavno realan da je Inter najjaci ubedljivo. I da,zaposljenje Zakeronija je nesto najgluplje sto sam cuo u poslednje vreme nakon svih onih velikih imena koja su se spominjala kao zamena za Feraru.Bolje da ih trenira MODJI :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) jbg, kad se promeni vlasnichka struktura kluba pa ti se na mestu pokojnog Djanija "Advokata" Anjelija pojavi njujorski dzanki/LGBT duo industrijalaca u vidu Elkan brace kojima seva penis za klub; i kad ti na mesto generalnog direktora dovedu dotashnjeg organizatora Roland Garros-a kome je jedina dodirna tacka s fudbalom bila preko tv ekrana... onda znash da klub fejluje na svim nivoima, onda ochekujesh gluposti ovakve magnitude, tako da mene nishta od ovoga ne iznenadjuje... :sigh: nek preuzmu nazad Anjelijevi vishe, a ako im vishe nije stalo, neka prodaju nekom seiku/ruskom oligarhu, da bar klub ne bude vishe ovakva sprdnja Edited January 29, 2010 by prime_abuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 smeshan je ovaj lacio, a juventus je za nijansu bolji. ochajan fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 stvarno, koja beda..onaj zarate nebi dodao nikom pa makar mu pucali u noge.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 bas sam gotivio da ih Lacio dobije, i ako je moguce da ispadnu iz lige jer igraju na nivou Serije B...izgubih 90 min zivota ni za sta Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 ijujuju koja tekma sampa-inter, u 38 minutu inter ostao sa 9, Cordoba i Samuel dobili crveni! bas se kidaju Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Koji retardi jbt. Kako mozes da dobijes dva zuta za 45 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts