gruja Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ne. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 slazem se sa grujom, maskerano je govno jedno obichno, meni je makelele u svoje vreme bio najbolji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Fudbalsko znanje Maskerana u odnosu na Lass-a ili Essiena je smesno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 maskerano je samo jedna obicna turbo kosilica za travu..sjajna doduse ali samo kosilica a esijen je najinteligentniji crnac koga sam video na terenu jos od dzejdzej okoche..a posto je pored toga dosta brz i ekstremno jak u potpunosti se slazem da je sam vrh dmf pozicije..ni makelele iz zlatnih godina mu nije ravan.. kamo srece da Song bude takav za 5-6 godina.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILAN s Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Inter osvaja opusteno,mada u LS kao i do sada nece uraditi nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 ronaldinjo ponovo kida ! http://sportal.rs/news.php?id=18843 pogledajte samo klip dole,zajebi tekst :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Izgleda da je konacno prestao da se zajebava, al m se smuci kad ga vidim da se gega onako po terenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 dobar je protiv sijene sa 10 igraca i protiv mrtvog juventusa..ako u nedelju bude kidao protiv maikona, moze se reci da se vraca na put slave... Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 tacno,al ja trenutno zivim u uverenju da je on onaj stari sada :) drkam pisu na njega inace Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAAAA Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Na muci se poznaju junaci....videcemo ga protiv Intera Quote SCOUSE PROUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 pocinje polako da podseca na igru kad je bio u barsi...gledao bas danas pregled tekme,covek se sprdao sa sijenom... jedino sto je u barsi bio mnogo brzi,ali jos par kila manje i ima da cepa kao nekad Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Ma sto je najgore nisu njemu kile problem, nije on u Barsi bio nest ospec brz, al je prelazio likov ekao bandere. Samo da se uozbilji malo al realno boli g kuirac, provodi se ko nkad u izvotu. Za malao da ubodem rec kako valja. Razumemo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 bice dobar derbi u ss ali ja tipujem da ce covek odluke biti leteci celavi holandjanin (belac:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) http://sport.blic.rs/Fudbal/171553/Maksi-Lopez-stize-kod-Mihe kakav stajling...haha! [:(] Edited January 21, 2010 by ManBearP1g Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Da li ti izvaljujes da je slikano dok mu je radjen EKG? Inace,trebalo bi da bude lepo pojacanje za Kataniju... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Da li ti izvaljujes da je slikano dok mu je radjen EKG? lol nisam provalio...mislio da su neki gay cvetici.. [b)] Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 kolika mu je glava u odnosu na torzo omg Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 btw ja car sam insistirao na toj slici :) I to sam naisao na nju dok sam trazio nemam pojma ni ja sta,i onda sam se silno obradovao kad se pojavila vest da je pojacao kataniju i odmah sam hteo da je iskoristim :))))) Obozavajte me rurovci moji!izgleda ko da mu je Basta burazer na slici btw :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 22, 2010 Author Report Share Posted January 22, 2010 taman im je trebao napadac :) veliki miha ^^ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 gruja car :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 lol nisam provalio...mislio da su neki gay cvetici.. [b)] Nisi jedini, mada meni nije na pamet palo da mu to moze biti majica :o shwayze Četvrtak, 21. 01. 2010. 09:35h neregistrovan korisnik Super mu stoji ova majicica! hahaha To mu je iz kucne kolekcije, privatnih slicica koje je uradio za svog decka! hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 jebiga, mora se zna ko je doktor.. zoze im se svima usro u facu sa ovom pobedom..i milanu i leonardu i berluskoniju sa ovim retardiranim sudijom..jebeno, prvi put da vidim da za aplaudiranje dobije neko crveni..ajde zuti, cisto da mu pokazes da je debil, ali crveni je mnogo..i jos bez najboljeg igraca su odigrali ovako.. pandev carski..asistencija i go..cak mogu prvi put u zivotu da kazem da je i muntari ok odigrao.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Drago mi je sto je inter pobedio, malo da spuste ovog Leonarda na zemlju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 nisam gledao, ne rise da je sneijder dobio crveni zbog tapsanja? fak koliko su samo jadne sudije ove sezone seriji a... koliko god da su retardirani u epl-u i la ligi, ovo je ipak nova dimenzija idiotizma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 slepac je ispao, da se ne lazemo. a lazovic? :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts