Jump to content

Serie A

Litt

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

OFFICIAL: SPALLETTI RESIGNS

Tuesday 1 September, 2009

Luciano Spalletti has officially had his resignation accepted by Roma, who will appoint Claudio Ranieri today.

“I gave my resignation and the club accepted it, so we can consider our working relationship closed,” said the Coach as he left the Villa Pacelli headquarters at 11.55am UK time.

The tactician was said to be furious after the failure to reinforce the squad in the transfer market despite selling Alberto Aquilani to Liverpool for £18m.

Yesterday fans protested at the training ground and demanded his resignation after their worst start since the 1950s, when the team was relegated.

Ranieri is already set to take over, as he was in a meeting at the same venue with President Rosella Sensi for 90 minutes this morning.

Soon after the former Juventus boss had left, Spalletti arrived for a brief and decisive discussion on how to terminate his contract, which expires in July 2011.

Only the official word from Roma is needed for Ranieri to put pen to paper.

pa jos pre mozda sezonu/dve su pricali da hoce da naprave rotaciju,

spaleti=anceloti, jer je anceloti izrazio veliku zelju da makar jednom u zivotu vodi romu, gde je i stekao afirmaciju...

a spaleti je rekao da kao sem rome ne bi vodio ni jedan klub iz italije osim milana.

tako da...

radim iskljucivo po preporuci

Ne glupiraj se,naravno da nije na osnovu 1 utakmice.Nema nikakvo trenersko iskusto,zavrsio kao igrac pre 5 godina i u Milanu bi da pocinje trenersku karijeru,malo sutra.On je inace rekao da mu ne trebaju zvucna pojacanja,da ima sve potrebne igrace.Nema ni uefinu licencu za trenere ali mu je to oprosteno zato sto je osvojio SP.Ne kazem da nece biti dobar mozda jednog dana ali je ocigledno da je postavljen za trenera u nedostatku boljeg resenja.Nadam se da ce to biti Spaleti ili mozda Hidink.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

kakav Hiding nema milan para za hidinga , za spaletija mozda i ima , pa zasto im je leonardo trener..zasto je anceloti otisao?kao zbog losih rezultata,i to jos dok je imao kaku,otisao je zato sto je milan "bankrotirao" , prodali su kaku za tolike pare i doveli huntleara za 15 mil i to jedva,igraju im sve dede i jedan tinejdzer pato koji ce otici za 1-2 sezone i ronaldinjo koji nije igrao ovako kako igra sada ni kad je pocinjao karijeru i Flaminija koji se zajebao zesce i otisao kod njih besplatno.Dok god milan nepotrosi pare na neka velika pojacanja propadace sve vise i vise i netreba pljuvati po leonardu nego po upravi milana

@ hell

brate jel imao iskustva gvardiola kad je doso prosle godine? nema to toliko veze..vise je to postavka igraca koja je mega beda..a i transfer politika gde klub zaradi 80 miliona evra (kaka+gorkuf) a potrosi 20..

inter je u slicnoj situaciji dobio oko 50 milioona i maltene sve potrosio..

sto se tice dijega, ja sam ga kritikovao i kao sto sam vec i rekao, progutacu svoje govno..ali tamo negde na pola sezone kad moze da se napravi neki kompletniji utisak, a ne posle 1 tekme..nije postao kralj fudbala ako je dao 2 gola romi..videcemo vremenom kako ce da se pokaze..i kvarezma je blistao prva dva kola kad je stigo prosle godine..

a i meni licno je snajder za njega tata..da ne pominjem gorkufa naprimer ili tako neke mocnije `desetke`

hhaha :) niko nije rekao da je gvardiola los trener,

ali ne kazem ni da je world class...

to sto su mu se poklopile kockike,

da je u takvom trenutku preuzeo ekipu,

spanci evropski prvaci, xavi i iniesta ubijaju,

messi najbolji igrac na planeti,

henry i eto samo sipaju... ni jednog igraca nije on napravio!

ja kad bi vodio ovakav tim,

uradio bih isto sto i on :)

radim iskljucivo po preporuci

• 3 weeks later...

zapostavili smo italijane [:)]

sutra vanredno kolo i puno zanimljivih duela. a u chetvrtak u djenovi ce, mislim biti najuzbudljivije, nadam se da ce prenositi sportklub, poshto iovako vrte snimke u toku cele nedelje

Wednesday, September 23, 2009

19:45 UK Atalanta v Catania Atleti Azzurri d'Italia

19:45 UK Fiorentina v Sampdoria Artemio Franchi

19:45 UK Siena v Chievo Verona Artemio Franchi Montepaschi Arena

19:45 UK Palermo v AS Roma Renzo Barbera

19:45 UK Lazio v Parma Olimpico

19:45 UK Internazionale v Napoli Giuseppe Meazza

19:45 UK Bologna v Livorno Renato Dall'Ara

19:45 UK Udinese v AC Milan Friuli

19:45 UK Bari v Cagliari San Nicola

Thursday, September 24, 2009

19:45 UK Genoa v Juventus Comunale Luigi Ferraris

• 3 weeks later...

lep vikend se sprema

genoa - inter

juve - fiorentina

milan - roma

mislim da don silvio mora regulisati pobedu da mu ne bi zapalili kancelariju i stadion a leonardu odsekli penis..roma je uvek sumnjiva ali mislim da ce sad da nasteluju samo tako da izgube..

djenova bi mogla da jurisa na iznenadjenje..interu ne igraju ni eto i milito..ko ce da da gol>kvarezma? da se ne zajebavamo..realno, bilo bi zanimljivo videti mister Krespa kako daje gol bivsem klubu..a i tog famoznog Arnautovica kako debituje..

Jebote shta ovaj Murinjo radi. Nisam verovao ranije da je tako dobar trener, ali kada vidim promenu na Stankovicu moram da izrazim poshtovanje prema ovom majstoru svog posla. Deki jebacu proradi na SP trebace nam!

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !