SUBE Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Iz vasih usta u bozije usi :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) Bice neizvesno do zadnjeg kola. Totenhem igra sa svima a i bori se za mesto za ligu sampiona. Sa druge strane i aston vila igra sa celzijem, ne bi me cudilo da im uzme 2 boda. Arsenal ubedljivo najlaksi raspored + za nedelju dana igraju mancester i celzi. Ako celzi izgubi ostaju utd i arsenal. Portsmut - CELZI CELZI - A Vila Mancester - CELZI CELZI - Bolton Totenhem - CELZI CELZI - Stouk Liverpul - CELZI CELZI - Vigan Birmingem - ARSENAL ARSENAL - Vulverhempton Totenhem - ARSENAL Vigan - ARSENAL ARSENAL - Man siti Blekburn - ARSENAL ARSENAL - Fulam Bolton - MANCESTER MANCESTER - Celzi Blekburn - MANCESTER Man siti - MANCESTER MANCESTER - Totenhem Sanderlend - MANCESTER MANCESTER - Stouk Edited March 21, 2010 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 jedna od neizvesnijih sezona u premijer ligi! jedva cekam sledeca kola :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 jebiga ja se nadao da ce tores bar bod da im otkine..al ko kurac su igrali realno.. penal nisam lepo video od guzve u kladzi, cekam da vidim na jutjubu dal su opet krali jebem im sunce. i samo totenhem da ne bude 4i bicu zadovoljan.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 evo ti http://footyroom.com/manchester-united-2-1-liverpool-2010-03/ Penal,vukao ga jeste,ali je mogao ranije da svira,pa da bude free kick,mada se i ciganin snasao tako da,ko jebe Maskerana.Pool jadan skoro celu tekmu,poskocio sam u 90om na onu sansu Toresa pa Benajuna,al kara,realno Arsenalu bi odgovarala dvojka... Dzerard,ja ne znam koji je njemu kurac,nije se video celo drugo poluvreme :s Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Tores je realno uz Vilju i Runija najbolji napadac, al dzaba kad se vezni red raspada, nije 2 lopte dobio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Celzi nesto pod hitno mora da promeni u igri ako misli da zavrsi ispred mancestera i arsenala. Arsenal ako sada ne osvoji ne znam kada ce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 al se ovaj tores proserava..drago mi je sto su ih ovi sabili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Realno sudjenje je bio kriminal, ja ne znam nekog ko onog jadnog toresa ne prebija svaku tekmu hard, i nista mu ne sviraju. Ali navikoh da gube slepci, i sad stvarno ili da Rafa ostane i kupi 3-4 world-class ili neka ide u pm sa Degenom i co. Zdusno navijam da Arsenal uzme PL i LS, prvo je skroz realno. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Ali sam kraj tekme, lopta ide prema Toresu, odbija se od one rupe na penalu, prelazi mu preko noge. Kosmicka pravda je zadovoljena :D. (Vrlo verovatno da nije uopste odskocila zbog toga, ali bi bilo xtra da jeste :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 lijte kise ladne vode moj chelsea ode .... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 brate uvek biju svakog ko daje puno golova..i runija i drogbu i van persija..jebiga, mora se navikne na to..sad neko je izdrzljiviji, neko nije.. celzi nikako nije ispao iz kombinacije..ako se povrati u onaj svoj robotek sistem, izgazice sve do kraja.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Ja cisto sumnjam da ce neko od ova tri kluba dobiti sve tekme do kraja. Osvaja onaj koji najmanje kiksne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 hvala na informaciji Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 ovako je utd prosle godine uzeo titulu, valjda nece sad, isto je pul imao prednost pr eserije X-eva, sad celsi isto radi, sa tim sto su manje ubedljivi. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 hvala na informaciji Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Ali sam kraj tekme, lopta ide prema Toresu, odbija se od one rupe na penalu, prelazi mu preko noge. Kosmicka pravda je zadovoljena :D. (Vrlo verovatno da nije uopste odskocila zbog toga, ali bi bilo xtra da jeste :D) naročito pravda kad su ove godine najbolji igrači Uniteda Howard Webb i Steve Bennett Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Web je realno najbolji asistent Junajteda, namestio im bar 5 penala. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Fergi toliko dozvoljava sebi,da chak i posle ovog poklonjenog penala pricha kako je Maskerano zasluzio crveni karton lol?A to sto je prekrsaj bio van kaznenog,to nema veze.Koji jebeni idiot.Ako ima boga izduvace i u LS i PL i onda cu da umrem od srece pa makar i pao asteroid i poubijao sve premijerligaške timove sem portsmuta i njima dodele titulu. I btw,ako celzi uzme titulu sad,onda je definitivno i zasluzuju posto imaju ultra tezak raspored. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/175145/Trka-za-titulu-Sta-ceka-Celsi-Junajted-i-Arsenal Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 ^qft Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 qft ali ce osvojiti 1 od ta 2 jer tako osvajaju od kad postoje papci, sve na user. Dace jos 10 golova tipa skols vs milana i to je to, klasika. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Web je realno najbolji asistent Junajteda, namestio im bar 5 penala. Ajde molim te daj link za bar jedan, posto sam gledao skoro sve tekme ove sezone, ne secam se nijednog poklonjenog. EEEEEEventualno onaj sa Runijem protiv Liverpula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 to je bio penal nad Valensijom evo, ja ću iz glave, penal protiv Arsenala u prvom delu sezone Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 aj sto je tad svirao njima,nego sto na drugoj strani nije svirao cist za Arsenal. I protiv Portsmuta na Fraton parku je bio ultra smesan penal, a bilo ih je tri na toj tekmi.Prva dva su bila komedija,jedino je drugi penal manchestera tad bio penal. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts