Lucky Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Pozdrav društvo, Jel znate nekog dobrog električara/elektroničara :) za sve i svašta? Znači možda čak i nekog od onih freakova koji vole da se petljaju sa električnim uređajima? Imam nekoliko neobičnih i starijih uređaja koje bih voleo da neko pogleda, gde su neki TV iz sedamdesetih, još stariji radio uređaj, jedan noviji TV i tako nešto. Bilo bi još idealno da je neki koji se loži na te stvari pa bi ovim raritetima prišao "sa ljubavlju" :) ali ako tražim previše, tj. znate samo za nekog koji popravlja "sve i svašta" u vašem kraju ali ne i koliko je tome posvećen, može i to, dajte i taj predlog. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Imam nekoliko neobičnih i starijih uređaja pics please! :) ranije je Radio Klub bio dobro mesto za naci takvu klijentelu, al to je odavno propalo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Ahahaha moj matori bi ti 100 posto to uradio, ali prosto ne zelis da se upustis u taj komplikovani odnos pelikana i sardine veruj mi. Ako bas ne nadjes ikog, odradicemo ga na foru, da on to pogleda i sredi. Samo ostavicemo ga kao poslednju opciju :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 jel mislish an neki poduhvat entuzijaste koji bio radio probono ili bi se to platilo?:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 @ igor - ok, hvala :) @ margi - naravno da bi se platilo, ako ume da popravi, fazon deo + ruke, of skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Firma: Japan Elektronik Beograd Adresa: Pariske Komune 59 Grad: Beograd Region: Srbija - Serbia Broj Telefona - Telefon: 011 699 388 ako nije ovaj br ubaci 2:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Ne rade oni više, tu je sad neka pekara ili tako nešto :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Ima Japan elektronik i u bloku 70, na samom pocetku, one bele zgrade Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Pozabavio bih se ja sa tako nekim problemcicima. Al' nesto nemam vremena za takve stvari. Odradio bih pro bono, naravno. Ako mozes na PM da mi kazes koji uredjaji itd. Cisto da vidim situaciju. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) Ne rade oni više, tu je sad neka pekara ili tako nešto :( rade, lokal do lokala je, samo su iza zgrade, tj premestili su prodavnicu tamo gde je bio servis ranije. Edited August 9, 2009 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts