jasamnepismen Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Ne gledam tv, al' vidim livescore. Kako ovaj car dobi crveni u roku od 3 minuta? o.O Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 zasluzeno je tulalan dobio 2 zuta prvi je bio neki start, gde ga je roben prosao a ovaj digao nogu i sapleo ga drugi je djonom isao na loptu koja je bila onako, malo visa Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 s tim sto bih mu ja licno oprostio taj drugi start jer je udario loptu,a svajnstajger je pao kao picka vishe od straha,a ne od udarca. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 pa da, ali ako iskljucimo to kako je ovaj pao (kao picka, je li :D), i gledamo samo taj 'start', to se jednostavno ne sme :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 slazem se Pejo,ali ako iskljucimo to gledanje kako je ko pao,onda bi sudija svirao penal nad Alveshom,a isto tako bi svirao i crveni i penal za Celsi kad je Kalu pao,a oba penala su bila nego ih je teatralan pad naterao da se useru i ne postupe ispravno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 pricamo o razlicitim stvarima :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Grujo poenta je da i pored tog padanja kao da su ga pogodili iz ak47, ne moze onako da se startuje na igraca, cak moze da se dobije zuti i da ga posle Tulalan nije pipnuo, tzv pokusaj ubistva Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) jasno je meni potpuno sta vi meni pricate,ali ja hocu da vam kazem da je Svajnstajger ostao na nogama i da je samo npr. digao ruku u fazonu "ALO STA RADI OVAJ MAJMUN", Roseti bi opomenuo Tulalana i rekao e batjko,nema vishe,sledeci start crveni,a ovako je ovaj pao i izvrsio direktan pritisak na sudiju da iskljuci jebenog mentola.I zato kazem da je tu taj uverljivi momenat kod sudije,jer da Kalu nije pao ko pizda, i da Alvesh nije pao ko pizda,sad bi se mozda igralo drugo polufinale.Sve je u tome kako predstavis neke stvari kod sudije.I Rafael je prestrogo dobio crveni,ali zasluzeno.Pritom,ja sam rekao,Tulalanov crveni je zasluzen,ali je moglo i da ostane na zhutom. Edited April 23, 2010 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 poz svima,ali mi ipak osvajamo LS!!!!! barsa ce pasti i na njihovom stadionu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 grujo , po tvojoj prici ispada da igraci treba da se bacaju da bi sudija svirao ono sto bi i inace trebalo da svira? Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 procitaj opet,pa edituj post,poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 (edited) cek prvo da ih totenhem ugazi pa cemo onda :) mada bih voleo da ih ne ugazi i da city pukne pa da pool bude 4ti :) lol edit, nisam video da su dobili 3-1 :) Edited April 24, 2010 by ZeRRoX Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Liverpul nema šanse da bude četvrti, to se graniči sa čudom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 cek prvo da ih totenhem ugazi pa cemo onda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 hihihi... zeroxe vidi, smeje ti se bog! ;-) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 ako je ova matora budaletina bog onda ste stvarno slepci Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 znamo ko je BOG! :) ko se buni nek proba da vodi onu gomilu bednika i da bude prvi bar neko vreme nikada im necu oprostiti sto su oterali elokventnog Zonpija.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Pizon ih je barem svojim borbenim duhom naucio da budu tim i da se bore do smrti. Ovaj Ostanic nikada nece to imati. Jesam Partizanovac, ali je Pizon kao igrac bio carina i iako nije toliko dobar trener shto se tice znanja uvek taj njegov duh povuce ekipu . Sve na harizmu radi, nishta znanje. Glupa je zvezda shto ga je otpustila. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 aj nemojte da ste smeshni. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 jesam zvezdas i sav rispekt pizonu, ali iskreno neko ko ne zna da slozi jednu prosto prosirenu recenicu i ne zasluzuje da vodi tim. kako je on uspeo da komunicira sa njima i bude prvi na tabel meni stvarno nije jasno mada kontam da su i igraci isti takvi mufloni pa su se nekako razumeli. ranije sam se nervirao a sada me boli tuki, kad su oni uspeli da oteraju jednog muslina sta ima tu vise da se polemise... muslin je bio klasa , ovi posle su siromasi.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 http://rts.rs/page/sport/ci/champions_league/story/300/%D0%9E%D0%BA%D0%BE+%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0/656661/%D0%95%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE%3A+%D0%96%D0%BE%D0%B7%D0%B5+%D0%9C%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%9A%D0%BE.html za ne propustiti Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 jedva cekam da ga besni i harizmaticni gvardiola potopi u sredu, na POSEBAN nacin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 zasada moze samo da mu uspesno popusi..kad bude uzeo naprimer viljareal i osvojio LS onda mogu biti na istoj ravni..aj dobro ne bas viljareal, al eto moze benfiku, to mu dodje ko porto onomad..e da i kup uefa i prvenstvo u isto vreme..jebes posle sve sa celzijem, to sto je uradio sa portom je priceless i ne moze gvardiola da mu prismrdi jos dugo.. mada ima sanse da mu stavi jaja na celo u sredu jer kako pisu mediji mozda ne igra Vesli Snajps..a on je krucijalan za inter.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Vesli Snajps sigurno nece igrati za Inter, a Snajder mozda . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 ahahahahahahahahahahahah Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts