Trooper Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 ne verujem da bi neko rizikovao svoja kolena, noge i potencijalno zivot radi jednog stunt-a, mada opet, ima ludih ljudi. Zelim da verujem da nije fake :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 ma jesteeee. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 lol naravno da je fejk???? omg truperu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 a jees malo sutra.... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Nije fejk, ovo je sitja za kaskadere i adrenaline junkies... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 ^^ baš to, šta sve rade ovo nije ni malo čudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Kako volim ovaj rur, svi koji ne mogu da poveruju u nesto, jer najteze u zivotu sto su radili je da su bacali 2 (slovima:DVE!) kese djubreta od jednom, odmah nipodastavaju isto. Kao i za katanu. Kompleksi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Daki i ako se uglavnom suzdrzavam da budem neprijatan prema drugim forumasima, moram sad da ti kazem - ajde ne kenjaj :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 vidi trolove predvodjene dredom sto su se okupili, ishh ishh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 OCU DOKAZ DA JE FEJK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 vidi trolove predvodjene dredom sto su se okupili, ishh ishh! Jedini trol ovde si ti, ja sam samo reko da ovo nije nishta za kaskadere i adrenaline junkies...valjda ljudi imaju TV. A to shto ovde budze postove sa >FEJK< i ti kurci je ne bitno. Samo shto taj deo nisam dodao, niti sam ikog hejtova...i sad ti dodjesh brate i iseresh se ovako da mi hipotetichki dignesh pritisak i useresh topic - e znash kako...otid pogledaj definiciju trola...jer si upravo uradio od a do sh trolovanje. Zadrzacu se na chistom: Ne serendaj van topica. Mozh da odgovorish shta god otjesh, ali kontra mishljenja raje RURa - ponajmanje sam ja troll nego sam zaludan da me istroluju...ko shto se evo vidi iz ovog primera. Te odgovor netjesh dobiti, kako te ne bi pothranio. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 rofl Drede, šta tebi diže pritisak, šta si se primio toliko :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 samo da dodam: ako mislite da ovo nije fejk, onda ste teletabisi, sto bi reko mohi. Pa jebeno likovi koji se raduju na kraju klipa izgledaju kao da su ispali monti pajtona, sprdaju se, a mi ovde raspravljamo da li je fejk ili ne. A i drvena ostra paleta vidi odma ispred bazena, ne mislite da bi malo vise posvetili paznju bezbednosti? A da ne pominjem da bi kicmu slomio padom sa one visine u 30 cm dubok bazen, o jebote evo primio sam se i ja trol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 rofl Drede, šta tebi diže pritisak, šta si se primio toliko :)) Jbg brate iritira me kad neko sere o svom sranju nekom drugom. Jedino shto mi vishe iritira je kad je neko glup a pravi se pametan :)) A i pusti mamuran sam od sinotj, kontam da sam dzangrizav :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Ovo se veoma lako moze napraviti sa malo znanja grafichkih programa tako da je 99.9% fake... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Obratite pažnju da je parabola po kojoj lik navodno leti izuzetno ravna. Sa slike je evidentno da "letač" ima ogromnu horizontalnu brzinu i da pod veoma plitkim uglom, skoro horizontalno, uleće u bazen. Da su ovo stvarno izveli, lik bi pri uletanju u bazen odneo bazen sa sabom, a ne bi se kao na snimku zaustavio u mestu. Sve i da onaj bazen nije na naduvavanje, kako se očigledno vidi na snimku, već da je od čvrstog materijala i da je pričvršćen za zemlju, lik bi u najmanju ruku završio sa velikim brojem polomljenih kostiju. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 vidi trolove predvodjene dredom sto su se okupili, ishh ishh! Vidite da nema krokodila :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 na keca, i meni isto prošlo kroz glavu čim sam video sliku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts