Piga Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 (edited) Hvala svima na pomoci ... Polomio ruku zbog nje trcao za njom bio toliko fin itd ... Da bi saznao da se muvala sa njim 4 nedelje i da su se setali a da ja ne znam pre nego sto me ostavila qja ... Nema sta vise da trazim sa njom upravu ste.Sve su iste ... Hvala josh jednom Edited August 8, 2009 by Wip3out Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 nisu sve iste... onu sto se razlikuje ja cuvam na tamnom i suvom mestu :P Ocu da znam ima li sanse da me nazove i da kaze da je pogresila posto mislim da ce shvatiti da je progresila jel sam joj pruzio sve sto sam imao da joj pruzim a i vise jbg znam da sam zakasnio na pricu... citam redosledom sada... koliko ima godina? ako vec ne pise na ovih 10 strana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Kako si polomio ruku zbog nje? PA OD ONE SHAMARCHINE HEHEHE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 nisu sve iste... onu sto se razlikuje ja cuvam na tamnom i suvom mestu :P a vadiš je samo kad zed parkira grejs ispred radnje i kaže: bring out the gimp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 Lako.Napuco sam drvo, morbid ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Meni vise nije ni zanimljivo da ovo citam Prvo svi znamo da je verovatno neki alt ili neupuceni lik u rur tajne hejtovanja Drugo totalno su retardirani i nezanimljivi svi trolovi koje bacimo ovde, prosto pucaju koliko su vickasti jedan do drugog, a u stvari uopste nisu smeshni Cak su i mohi vs dei topici tri puta zanimljivi, ili jos bolje oni gde Tjira kuka kako ne jebe i sve ostalo mohi vs dei su legendary... ovo je samo kraftovani epic :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Lako.Napuco sam drvo, morbid ... Ali gari, kontam da si mu jebo kevu ;-)) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 ja samo znam da bih jaja chupao likovima koji biju zhene, makar to bio samo i shamar... koja si ti zhivotinja ako ne mozhesh da se iskontrolishesh da ne bijesh slabije stvorenje od sebe daki to smatra kao samoodbranu :P Ljudi, razumite coveka, i ne hejtujte ga. Druze, imam jedan savet za tebe kako da je vratis : U subotu predvece, pre nego sto se ona okupa za izlazak, uvuci joj se na gajbu (to moras sam da smisllis kako - da li kao majstor, da li kao monter Formaideale, smisli sam) Pre nego sto napuni kadu vodom, isfapuj ga dobro po kadi da se spermici zadrze. Onda dok se ona kupa, tvoji spermici ce naci put, makar nosila i najlon carape. A onda ce morati da ti bude ZENA! da ne bi pukla bruka u varosi. E sad ako se tusira, a ne kupa, malo je teze, ali smislicemo mi vec nesto! GL HF!! a znaci tako sam ja sam sebe oplodio... DAMN! makar cu biti bolji roditelji od gejeva... ja sam 2 u 1 :P Rekao ti je covek vec :) Devojkama je nevidjeno do jaja kad imaju nekog muskarca sa strane koji je zatreskan u njih a koga odjebavaju. To im valjda boostuje ego, znaju da su trazene. Nemoj da dozvolis sebi da te iskoristi za svog ego Da se razumemo, i muskarci rade iste stvari... samo to nije bitno za tvoj problem ovde :) /r m8 L2P... last time BOK not BOM... Pa ako je 10 sa proizvodnog, 2 sa procesne i po jedna sa termotehnike i poljoprivrednog smera, prilicno si se zajebao :P nemoguce nema toliko riba... jedino ako ova sa termotehnike ne studira i proizvodni :P ja ne mogu da verujem ... cim se pojavi nekva ovakva tema napuni se postovima do jaja brzo, svi oce da kazu neki kurac.... lol sta se iscudjavas kada si se medju prvima ukljucio u spam? :P Hmmm, mozda bacim oko. Ali i dalje mi je smesno Vidim da ga doticu, ali emocije nekad mozes potisnuti razumom. Ma sto posto mozes :-))))) Sta kazu psiholozi?! psiholozi mi kazu da bacim revolver u reku, dok me jos razum drzi da ne ubijem nekog... ona ima ribicu komp nema.. FFS sa ribom si na moru i dosao si na ideju da cekiras rur! a vadiš je samo kad zed parkira grejs ispred radnje i kaže: bring out the gimp who's zed? zed 's dead baby... zed 's dead... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 pa mega, matori, samo ne zaboravi da joj temeljno objasniš šta ti je najvažnija uspomena na ćaleta :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 psiholozi mi kazu da bacim revolver u reku, dok me jos razum drzi da ne ubijem nekog... To ja isto kazem za razum! :D Mozes iskontrolisati bes, strah, ovo-ono :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 hahahah,vanja smeker! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Lako.Napuco sam drvo, morbid ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 Nemoj biti tuzan.Jebalo mi je kevu totalno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=k_Iu20ucRF8 Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 au jebem ti ja se sve nadao trol topik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uBAH Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 i ako oces da se pomiris sa ovom ili da nadjes neku drugu... Quote Pita Nemanja Vidic Fergusaona : Sefe jel mogu da igram u subotu? Ne znam Nemanja Vidicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Genijalno. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 nisam cit'o sve, samo pocetak, je l' si je povratio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 nije povratio na nju, opizdio joj je samar. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) Kristian said: nisam cit'o sve, samo pocetak, je l' si je povratio? ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 a vadiš je samo kad zed parkira grejs ispred radnje i kaže: bring out the gimp setio sam se ovoga juche iz nevezushe i roflovao sam kako sabija taj deo, kako sabija taj film Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Ma nemoj! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts