Dule_smor Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 vudu car! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 (edited) e, daj i meni tu drogu... ne dam! :P Tju da snimim seriji o ovome! cimaj na pm za autorska prava :D do tell more pa, chemu, kad niko nece da igra :( :b Zasto meni treba previse vremena da udjem na ovakve topice, a uvek se prijatno iznenadim. Ko mi kriv kad selektivno citam. @ lakj-shta-god: http://www.psihijatrijska-ordinacija.com/ poseti i ti druze ovo :D kako je Hari postao gari LOL, jbg, nije mi palo napamet :( neka neko edituje, ja mislim da ja ne mogu :P :b zanima me splet dogadjaja koji su te naveli na razmisljanje :D e, sve je pochelo random funkcijom :) i, naravno, hvala drugu depresSed-u na pomoci u razvijanju ove retardirane ideje.. P: btw, mislio sam da je teshko da ce se tako brzo pojaviti retardiranija tema ovde, al' me lik sa problemima sa ribom sjebao vec posle par sati :D Edited August 6, 2009 by friedrich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) pa, chemu, kad niko nece da igra :( :b pa nema veze, pricaj nam o nekim retardiranim emisijama americhke produkcije, koje si nekom prilikom video Edited August 6, 2009 by trpr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 na valja ti koncepcija jer je podlozna varanju, tipa dogovorim se s likom koga ne znate da bude tu i tu tad i tad i da cu da ga proteram kroz cesmu kisobranom i pobedim sve sa pet minuta fore. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Pa onda kera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 (edited) na valja ti koncepcija jer je podlozna varanju, tipa dogovorim se s likom koga ne znate da bude tu i tu tad i tad i da cu da ga proteram kroz cesmu kisobranom i pobedim sve sa pet minuta fore. eeee, ali, kao shto rekoh, ovo je samo kroki, ako bi neko hteo da igra pravilnik bi bio razradjen.. a, i to je smor, chemu onda uopshte igrati :P Pa onda kera. a, shta ako poznaje kera? :P bolje ribu neku, manja je verovatnoca da poznaje nju nego kera :P :D Edited August 6, 2009 by friedrich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Cekaj, sad vidim da si ti boba, bio si jel tako pre 2-3 godine na ruru? Mislim glup ti je kambek, daj malo sisa-picka humora, ove padavicarske fore su ono proslost. Dakle daj slike nekih sisa od drugarica ako imas. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Pozovite Sadama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Cekaj, sad vidim da si ti boba, bio si jel tako pre 2-3 godine na ruru? Mislim glup ti je kambek, daj malo sisa-picka humora, ove padavicarske fore su ono proslost. Dakle daj slike nekih sisa od drugarica ako imas. hm, humor? jbg druze, pre 2-3 godine sam nestao sa RURa i otishao na malo ostrvo na pacifiku: gde sam tek pre par dana uspeo da upadnem na mrezu nekih pirata sa susednog ostrva, i evo, ponovo imam net, jupiii :) sad mi treba malo vremena da skontam shta sam sve ovde propustio.. a, jbg, shto se drugarica tiche, jedina drugarica ovde mi je: malo je stidljiva i ne voli da se fotka, ali ako hocesh josh fotki moje drugarice potrudicu se da ih dobijesh.. s' poshtovanjem Boba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 HAEHAHEHAHE sto bi rekli rurovci :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 lud je baja skrooooz 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 hm, humor? jbg druze, pre 2-3 godine sam nestao sa RURa i otishao na malo ostrvo na pacifiku: gde sam tek pre par dana uspeo da upadnem na mrezu nekih pirata sa susednog ostrva, i evo, ponovo imam net, jupiii :) sad mi treba malo vremena da skontam shta sam sve ovde propustio.. a, jbg, shto se drugarica tiche, jedina drugarica ovde mi je: malo je stidljiva i ne voli da se fotka, ali ako hocesh josh fotki moje drugarice potrudicu se da ih dobijesh.. s' poshtovanjem Boba Kaci kaci kaci. I malo vrcavije te sastave, a ne ko ona novinarka kurira sto pise o nasim pevaljkama. Dakle daj jos sisa pa makar i kozjih! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts