REAL~ Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 aaaa fakin bedak :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Šta bi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Nema kesh :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 ma imam kes nego sutra putujem pa mi krivo sto ne nosim majicu :D pare nisu problem para ima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Luckeh, aj mi skloni sa strane ove majice za sledeći put kad se budemo videli 1 x Samo Rejv | Bela | L 1 x Samo Rejv | Bela | XL 1 x Samo Rejv | Žuta | XL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Lucky štampaj ove majice odma', jeste da ćeš popiti tužbu al nema veze, platićemo! » Click to show Spoiler - click again to hide... « ahahah majica bi bila apsolutni WIN, stampajte je :)) Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Luckeh, aj mi skloni sa strane ove majice za sledeći put kad se budemo videli 1 x Samo Rejv | Bela | L 1 x Samo Rejv | Bela | XL 1 x Samo Rejv | Žuta | XL i ako slucajno ima sve su iste... L (moze i xl) :D kali ce da me zove za kintu i isporuku :D boja nebitna koja god da ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 evo predlog za novu majicu lucky :D pesma nije bitna..premotajte na 1:15 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 ahahah majica bi bila apsolutni WIN, stampajte je :)) Evo Laki vec poslao request stampariji Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 @ cali - OK, odvojene sa strane @ Sarma - Mislim da sigurno ima XL Sve su Iste u obe boje. Nisam samo razumeo kako ćeš preuzeti, preko calija? @ Real - Hvala za ideju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) np :D ako bude nesto hocu svoj procenat! :D Edited August 12, 2009 by REAL~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Evo Laki ti vec salje pare Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Ovaj Cali ne sme meni da se javi nego preko Lakija dobavlja maje? Doooooooobro.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 Cali i ja imamo specijalnu komunikaciju iz više razloga, tako da je normalno da preko mene nabavlja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Dobro, dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 @ cali - OK, odvojene sa strane @ Sarma - Mislim da sigurno ima XL Sve su Iste u obe boje. Nisam samo razumeo kako ćeš preuzeti, preko calija? @ Real - Hvala za ideju :) ma da, cali zabode jednu recimo crvenu za mene... a pare cu mu dam kad sidje do igraonice koja mu je na 10 metara od gajbe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 Dobro, samo mi reci onda da li hoćeš crvenu ili žutu sve su iste (ili obe :)) i ja ću ih ubaciti u paket koji je već napravljen za Kalija, pa ćemo izvršiti primopredaju jedan dan, kad sam ja na poslu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominacija Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Sutra bih dosao po dve majce ... Zupcanik crna i bela XL i L velicina .. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 a sta mislis o tome da pokupis i moju a decko ?!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Ovaj Cali ne sme meni da se javi nego preko Lakija dobavlja maje? Doooooooobro.... ti mi nisi alt Ubaci za Sarmu crvenu SSI XL pa se vidimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 @ Dominacija - Dođi slobodno, Ale je tu, Nenad, i tako. @ Kali - Ne znam na koga se odnosilo, ali najbolje da napišeš koju ćeš majicu da ti Ale ostavi sa strane ako ti je preuzima Dominacija :) @ Cali i Sarma - Zapakovana SSI crvena za Sarmu u paket za Calija, ti i ja se Cali čujemo sutra na netu, pa da vidimo oko preuzimanja, ja bih možda mogao posle posla nešto da iskombinujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 STANJE MAJICA U PRVOM POSTU JE AŽURIRARNO, TAKO DA SVE ŠTA PIŠE DA IMAMO, I DALJE IMAMO! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 Pozdrav društvo, Od večeras pa u narednih 5-6 dana možete naručiti koju god želite majicu, dizajn, boju i veličinu, i u kojoj god količini želite. Uradićemo nešto što smo uradili prošle godine, samo nakon inicijelnog naručivanja i prodaje a ne prethodno, odnosno, napravićemo spisak za naručivanje upravo po vašim željama. Kada javite koje majice, veličine i boje želite, čitav spisak ćemo poslati u štampariju i veoma brzo (kroz dan-dva) dobiti sve ta majice. Zatim će uslediti vaše preuzimanje ili slanje DailyExpressom, ali kao što rekoh, svako će naručiti majice za sebe, tako da niko neće ostati "kratak" za svoj omiljeni dezen i veličine. Da vam bude lakše, evo spiska svih majica još jednom: Muške - Sve su iste - crvena - Sve su iste - Žuta - Zupčanik - crna - Zupčanik - žuta - Zupčanik - bela - Samo Rejv - crna - Samo Rejv - žuta - Samo Rejv - bela Ženske Zupčanik - žuta Zupčanik - bela Samo Rejv - žuta Samo Rejv - bela Kao što rekoh, imate 5-6 dana da naručite sve majice koje želite, ali nemojte da vas mrzi, lepo to uradite preko vikenda odnosno do kraja vikenda, da bismo na vreme mogli da napravimo narudžbinu i već vas sredinom naredne nedelje obradujemo novim primercima. Cena naravno ostaje ista, kao i uslovi isporuke (preuzimanje u redakciji radnim danima, ili DailyExpress slanje). Naravno, ovde molim da naručujete majice samo ako ste sigurni da ćete po njih doći ili preuzeti PostExpressom, nemojte da ostanemo "zaglavljeni" sa majicama za koje ste se na kraju ipak predomislili :) Ako ima pitanja, izvolite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 jao super super,kontam da cu naruciti,ali necu da brzam (kao sto si rekao),pa da bude posle viska :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 sve su iste, crvena, M rejv zenska, bela, M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts