Longleyy Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Oce biti da se kupi album? Iz postovanja bih hteo original da kupim... treba pomoci mlade nade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtA Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Nazalost nece biti posto nema nikoga ko bi mogao da mu pomogne oko finansija...a i ovo je prvi da kazem album ustvari EP za njega...za nas par prijatelja ce uraditi cd-ove sa kaverom itd..jos je neafirmisan a i kod nas tesko ko moze da uspe u tom polju muzike...vise prolazi komercijala sta da se radi prave stvari malo ko zna da slusa :( ...vec me je nekoliko ljudi zamolilo da ako nista da im barem narezem cd koji cu ja dobiti od njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 kao sto si sam rekao prave stvari niko neslusa nema veze nek se trudi on to tje se isplatiti na kraju rispekt Quote TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 omg dodjite na adu na basket da vas upoznawmo!! /rewspect!!11 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 01. Sarenica (Intro) (1:27) (beat: Shatro) Jel zikina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 sve ih je zajeb'o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtA Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 (edited) @trn hahahaha :) pa deo ide ovako : pravim klasik al nema cekanja ko istina slusate sarenicu al ne smara ko zikina :) @scazy pa naravno dosta pohvala je dobio a to mu je prva velika stvar koju je uradio EP tako da ono polako tek je krenuo jos ce da se vezba radi tokom vremena i sazri pa ce biti jos bolje :) Mateo - "Ovih Dana" EP (album download) : "Ovih dana" EP Download a sutra ili prekosutra ce izaci svaka pesma i na you tube...a da napomenem nesto ukratko o njemu ce se naci u casopisu "My people" . . . pozdrav svima i hvala sirite dalje . . . pozdrav :) Edited July 6, 2010 by OtA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 CVIJA ft. DJ SHONE - DISKOTEKA [OFFICIAL VIDEO 2010] Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 uf muka mi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 DJ Shone, to je to koji je to kralj http://djshone.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 vidim,azurni ste... taman sam hteo da okacim novog cviju. ne znam za vas,ali meni je ranije bio mnogo bolji kao reper,sad se bas srozao sa ovim komercijalama!!1 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 sve mu lose u zivotu zelim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 vidim,azurni ste... taman sam hteo da okacim novog cviju. ne znam za vas,ali meni je ranije bio mnogo bolji kao reper,sad se bas srozao sa ovim komercijalama!!1 ne znam da li moze vise da se sroza od onog sto je bio na pocetku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 mislis,a? ne znam,meni je ranije bas bio gotivac! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 pa moje misljenje je takvo, kad vidis koja je prosecna starost njegovih kvazi slusalaca, sve ti je jasno :D uspaljene klinkice i utripovani klinci :Dnhf :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 transfer blama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 pesma kida ovde sam je stavio samo zbog dens pokreta;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ma idi jebote,bitno je da sladja rola... :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtA Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Nazalost krivo mi je sto je Shwarzenigga morao tako nesto da snimi s obzirom kakav je reper....beograd vietnam najjaci album u ne znam ni ja koliko zadnjih godina...al dobro bolje taj dens nego da izda rep sa komrcijalom poput njegovog kuma juica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 i ya isto mislim opasan je reper ali nema veze vratice se on korenima widecemo nadam se Quote TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Hahaha koje sranje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 E ja cisto ono da se javim, i da se zahvalim svima vama koji ste podrzali pricu! evo jedne od rstvi na tjubu: pozdrav od shmexija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Oce neko da pojasni newfagovima o chemu je ovaj topic? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) ja sam shvatio, al ono kad je vec ovde, nema veze Edited July 9, 2010 by Mateo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 bravo za pesmu Mateo :D Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts