alfa Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 menadzerska posla,hoce da uvalja igraca po svaku cenu :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 lol cak mu i sliku pasosa okacio kao dokaz ahahhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 http://www.blic.rs/sport.php?id=111159 lal :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 jebote ko se sve bavi dovodjenjem igraca i kojim putem... cudo jedno da nam liga nije gora nego sto jeste Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 inace, da, dobili smo smederevo 0-3, na prvi pogled- lagano, ali! dosta je iblo mucenja, pogotovo u prvom. napunili smo i prvi put juznu tribinu, kako kazu, bilo je oko 7k delija :) ali .... http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=147422 zbog upada navijaca, suspendovani jednu tekmu bez prisustva publike :( a taman sam se ponadao da cu didem na maru u sredu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 lol za kaznu jedan mec,to nece nista pomoci,naprotiv moze samo da odmogne :S PRAVDA ZA ZLEZDU ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 To je to, nadje se jedan pojedinac i unisti sve sto se postizalo do sada [:(!] . Za kaznu se vec znalo, sobzirom da je ceo savez grobarski. Zvezdini navijaci cim naprave neku glupost, odmah kaznjavanje, dok grobari kada naprave neki incident sve je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 (edited) daj bre ne seri,konstantno pravite sranja na stadionima,mislim da je kazna i preblaga da se razumemo,treba i grobari da se kazne kad naprave sranje,al ja se ne secam kad su napravili neko ove sezone Edited September 21, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 (edited) Koja sranja sem ubacivanja baklja u teren, da se ne lazemo, to radite i vi pa jel ste nekada kaznjeni ? Mislis da je preblaga jer si grobar. EDIT Ne znam koja tekma je bila, ali pre jedno 2 kola, navijaci oba tima su usli na teren i koliko znam niko nije kaznjen i nigde se nije govorilo o tome. Cinjenica je da se vodi kampanja protiv zvezde i delija vec nekoliko godina unazad. Edited September 21, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Ok, onaj prekid meca nije bio za kaznu. Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 koliko zvezdinih tekmi je ove sezone prekinuto a koliko partizanovih ? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 (edited) Dve. Prva u i ova sada, za partizanove ne znam, ali verujem da su prekinute gostujuce zbog istog razloga kao i u krusevcu. Edited September 21, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 a kolika je trebala da bude kazna kada ste upalili stolice na severnoj tribini na JNA? :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 tribinu ^_^ pa minimum 3 meca + mnogo para :) realno... al pazi, to je jednom, seti se samo koliko su puta izlomljene stolice na marakaninom jugu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 a kolika je trebala da bude kazna kada ste upalili stolice na severnoj tribini na JNA? :))))) Zvezda je tada kaznjena novcano, i to bogami ne malo para koliko me secanje sluzi :) I sto kaze mendzi, to je jednom, dok ste vi na svakom derbiju na marakani polomili pola juga, sto mu dodje na isto, ako ne jos gore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 To je to. Nemojte mene da kaznite shto sam idiot, jer je i Pera bio idiot prvo a njega niste kaznili. Ja kazem kaznite sva govna i idiote, makar morali da pocnete od mene! Ali mi je drago shto ce da pocnu od Zvezde! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 tribinu ^_^ pa minimum 3 meca + mnogo para :) realno... al pazi, to je jednom, seti se samo koliko su puta izlomljene stolice na marakaninom jugu.. ma znam nego je ovaj lik krenuo sa nekim teorijama zavere protiv Delija :)) treba da krene da se kaznjava u ovoj drzavi, bole me brige koja je navijachka grupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 (edited) Ja kazem kaznite sva govna i idiote, makar morali da pocnete od mene! Ali mi je drago shto ce da pocnu od Zvezde! treba da krene da se kaznjava u ovoj drzavi, bole me brige koja je navijachka grupa E pa bas je to razlog sto sam krenuo da pisem sve ovo :) Apsolutno se slazem da treba da pocne da se kaznjava, ali zasto sve da se lomi na Zvezdi ? nego je ovaj lik krenuo sa nekim teorijama zavere protiv Delija :)) Ako nisi primeto ja sam napisao "protiv Zvezde i Delija" sto je totalno tacno :) Edited September 21, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 To je to. Nemojte mene da kaznite shto sam idiot, jer je i Pera bio idiot prvo a njega niste kaznili. Ja kazem kaznite sva govna i idiote, makar morali da pocnete od mene! Ali mi je drago shto ce da pocnu od Zvezde! nećemo se vređamo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Ja se izvinjavam! Mora da nekom da se slomi jebiga, na kome bi ti hteo da se slomi? Radnicki? A zashto bash oni? Partizan? A zashto bash mi? Mozda bolje BSK iz Borce? Ili Vojvodina? Da najbolje oni! Ili mozda opet oni divljaci iz Krushevca? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 http://b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy...p;nav_id=382942 I sada ce neko da mi kaze da se ne vodi kampanja protiv zvezde i delija :) Sutra ce da te hapse zato sto nosis zvezdin dres,sal,majcu ili bilo kakvo obelezje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Ili su ih mozda povatali zbog tih palica nozeva i slicnih sranja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 agrsv, moram da te pitam, jesi li ti idiot? Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 (edited) DA! @zytherius Pa naravno da su ih pohvatali zbog tih sranja, nego vazno da si zvezdini navijaci. Edited September 23, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Primetio sma i ja da dosta grobara ide gradom sa palicama, a murija samo skrene pogled... hajka na zvezdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts