Vićsa Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 (edited) 5 hours ago, Lex said: - divizije I dalje si poklonio plasman u PO Mendžiju koji je bio u diviziji sa Dekijem i Alenom, a iz istog si izbacio sebe pošto si ti bio u diviziji sa Vlajom i Mixetom. :P - keeper Govorim o vrednovanju odličnog igrača koji je zbog povrede ostao na FA listi u nekom trenutku, a ne o tome da se ova liga pretvori u keeper. Wall je samo primer za potencijalne probleme u budućnosti. :) Može da bude i Butler recimo. Obojica su iz druge runde, pa svakako prvobitni GM ne bi mogao da ih zadrži. Može primer da bude i Dennis Smith Jr. koji je biran u šestoj rundi, ali ga je vlasnik otpustio zato što je loš! A ja bih ga recimo zadržao umesto pika devete runde sledeće sezone. Ovo je najjednostavnije vođenje keeper lige, pa ga ne bih baš nazvao komplikovanim, ali svakako bih mogao da ti objasnim podrobnije na sledećem pivu, kao i ostalim igračima, da budu spremni. Svakako je moja ideja sa divizijama bila liga koja bi imale sve igrače aktivne. Takozvana selekcija između dve različite grupacije sa kojima igram ovo. Svakako se i grupe mogu namestiti da ne budu ovakve kakve si iskoristio kao primer :) To sa kiperom bi stvarno morao podrobnije da mi objasniš. Edited March 31, 2018 by Vićsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 10 hours ago, trn said: Ali zato mocni Burke 42 poena :D Doduse to je pre nego sto sam ga pokupio, ali se svakako nadam ponovnom ucinku xD Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 1, 2018 Author Report Share Posted April 1, 2018 7 hours ago, Vićsa said: Svakako je moja ideja sa divizijama bila liga koja bi imale sve igrače aktivne. Takozvana selekcija između dve različite grupacije sa kojima igram ovo. Svakako se i grupe mogu namestiti da ne budu ovakve kakve si iskoristio kao primer :) To sa kiperom bi stvarno morao podrobnije da mi objasniš. Svakako i dalje nisi rekao zašto su divizije dobre... Cenim da niko od nas nije vidovit, pa ne možemo znati da nećemo staviti tri loše ekipe u jednu diviziju, a tri najbolje u drugu i tako oštetiti nekoga za PO i pored odlične sezone koju je imao. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 (edited) Pa... ne mogu se oštetiti najbolje ekipe. Najbolje ekipe ulaze u PO svakako po učinku. Samo postoji još jedna stavka za ulazak u PO i ona će svakako biti bitka između pobednika divizija i ljudi na granici na PO. Čak i ako se desi situacija koju si naveo, tri najbolje ekipe prolaze u PO sigurno. Jedna kao pobednik divizije, a druge dve po učinku. U teoriji može da se desi da su maksimalno dve loše ekipe prve u svojim grupama, ali nije realno zato što nemamo baš toliko "neaktivnih" ljudi :) Edited April 1, 2018 by Vićsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 1, 2018 Author Report Share Posted April 1, 2018 Prvo, imamo tačno jednog neaktivnog igrača, a to je Alen. :) Deki zaista samo ne ume da se snađe sa povredama. ;) Što ne znači da ih ne treba obojicu zameniti, naročito u potencijalnoj keeper ligi. :) Drugo, PO od osam ekipa nema nikakvog smisla u ligi od 12 timova. Potpuno obesmišljavaš 20 nedelja lige, pošto će se sve rešiti u tri nedelje lutrije. Ovako, sa šest ekipa, dve najbolje ekipe u regularnoj sezoni makar imaju garantovan top 4 plasman i nedelju dana pauze da na miru dorade timove. Pre bih potpuno izbacio PO nego što bih ga širio na osam ekipa. Treće, upravo je poenta potpuno izbeći verovatnoću da dve loše ekipe zbog divizija uđu u PO. Čak i ako se to desi jednom u pet ili deset godina lige, desilo se jedanput previše. :) I dalje ne vidim nijedan pozitivan razlog za divizije, a stvarno bih voleo da ga predočiš ovde. :) A možeš da predložiš i najbolji način po kom bismo formirali te divizije, a da nije izvlačenje iz šešira. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Toliko od mene :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 2, 2018 Author Report Share Posted April 2, 2018 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati 2. runde PO-a Cerak Orange Wings 9 - Kaznitelji 2 Kaznitelji su vodili veći deo nedelje, izgledalo je da će braniti ukradene i FT% da bi zadržali pobedu, a onda je prva postava Wingsa izdivljala i oduvala protivnika sa virtuelnog parketa. Otimači 3 - Preterano Skrnavi 8 Ovo polufinale je, avaj, bilo odlučeno već u subotu ujutru, tako da su Skrnavi samo doradili posao preko vikenda i kao debitanti uleteli u finale. Shetachi 9 - Žarkovo Tilth 2 Rutinsko osvajanje petog mesta za Shetache, koji ipak ne mogu biti zadovoljni ovakvim doigravanjem. Bezanija Beerdrinker 7 - Kabladzhije 4 Pivo lije po ulicama Bežanije, njihov tim za sedmo mesto bije, dok se Mendži od začelja krije. Ugrinowtzi Peasants 8 - DODIRNI MI KOLENA 3 Peasantsi su došepali do meča za sedmo mesto. Blokemoni 9 - Windtalkers 2 Džile sigurno nije zadovoljan 11. mestom, a svi znamo šta znači Dekijevo začelje. Parovi 3. runde PO-a Finale Cerak Orange Wings - Preterano Skrnavi Sudeći po trenutnoj formi i zdravstvenom biltenu, dobili smo najbolje moguće finale. Wingsi su favoriti, ako Durantula bude igrao sve do kraja. Za 3. mesto Otimači - Kaznitelji Kaznitelji su mogli da budu iznenađenje PO-a, ovako su samo favoriti za bronzu, što je neki uobičajen plasman. Otimače su ubile povrede u najgorem trenutku. 5. mesto Shetachi 6. mesto Žarkovo Tilth Za 7. mesto Bezanija Beerdrinker - Ugrinowtzi Peasants Zasluženo utešno finale za obe ekipe. Za 9. mesto Kabladzhije - DODIRNI MI KOLENA Mogu li DODIRNI MI KOLENA da naprave još jedno iznenađenje ove sezone i osvoje nadljudsko deveto mesto? 11. mesto Blokemoni 12. mesto Windtalkers RuR VGM 17/18 Savić lagano plovi ka novim rekordima, ostaje pitanje hoće li dići prosek preko 22,7? Peasantsi su zadovoljni sa 21,5, ali treba to odbraniti. Mixe i dalje u prednosti u borbi za 3. mesto, ali Vića se ne predaje. Ulpy bi trebalo rutinski da odbrani 5. mesto. Mendži i Vlaja će se junački boriti za šestu poziciju. Kelt na beskrajnoj osmici. Alen 9. po proseku, 10. po poenima. Deki 10. po poenima, 9. po proseku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 1 hour ago, Lex said: Cerak Orange Wings 9 - Kaznitelji 2 Kaznitelji su vodili veći deo nedelje, izgledalo je da će braniti ukradene i FT% da bi zadržali pobedu, a onda je prva postava Wingsa izdivljala i oduvala protivnika sa virtuelnog parketa. Za 3. mesto Otimači - Kaznitelji Kaznitelji su mogli da budu iznenađenje PO-a, ovako su samo favoriti za bronzu, što je neki uobičajen plasman. Otimače su ubile povrede u najgorem trenutku. Uh... kako su odigrali Wingsi u nedelju, pitanje je da li bih se izvukao i sa zdravim Blejkom. Svakako sam zadovoljan plasmanom u polufinale, s obzirom da sam jedva u PO ušao. Nažalost, ništa od moje "Kukanjem do duple krune" biografije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Uh, sve i da se Buker vrati, crno mi se pise. Ipak, ovo je velika cast. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 gg no re Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 13, 2018 Author Report Share Posted April 13, 2018 RuR Fantasy NBA 2017/18 The Truth Rezultati finalne runde Preterano Skrnavi 7 - Cerak Orange Wings 4 Vrlo zanimljivo finale, gde su obe ekipe neko vreme bile u prednosti. Međutim, u poslednji dan su Skrnavi ušli sa nedostižnom prednošću od 6:5 (najbliže preokretu bio je FG%), koju su samo povećali i došli do titule u debitantskoj sezoni. Kaznitelji 8 - Otimači 3 Odlična sezona za Kaznitelje, završena je zasluženom bronzom. Otimači nastavljaju da dokazuju kvalitet. --- Bezanija Beerdrinker 6 - Ugrinowtzi Peasants 5 Sjajna završna utakmica za obe ekipe, kojima je umalo izmakao PO. Kabladzhije 6 - DODIRNI MI KOLENA 5 Mendži je došao do utešne pobede, a Alen drugu godinu za redom do desete pozicije. Konačna tabela 1. Preterano Skrnavi (5) 2. Cerak Orange Wings (2) 3. Kaznitelji (6) 4. Otimači (1) 5. Shetachi (3) 6. Žarkovo Tilth (4) --- 7. Bezanija Beerdrinker (7) 8. Ugrinowtzi Peasants (8) 9. Kabladzhije (11) 10. DODIRNI MI KOLENA (12) 11. Blokemoni (9) 12. Windtalkers (10) (cifra u zagradi predstavlja poziciju na kraju regularnog dela sezone) RuR VGM 17/18 Više nego zaslužena titula za Savića koji je oborio rekorde i u broju poena i u proseku. 22,66 je bilo više nego dovoljno za titulu. Dva igrača su završila sa prosekom preko 21, a još četvorica preko 20. Kao i prošle godine petorica igrača su stigli do svih 500 tekmi. Hall of Fame Fantasy šampioni: 3 x Lex 2 x Vlaja, Zuzi 1 x Dule_Smor, Boriša, Tonyk, Meninblack, Andy&Kory, Mixe, Psycho VGM šampioni: 3 x Vića 1 x Vlaja, Mendži, Lex, Ulpy, Savić Čestitke svima! Vidimo se na istom mestu već u septembru. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 Ko je osvojio Slapshot ligu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 13, 2018 Author Report Share Posted April 13, 2018 Priča se da je Service Crew nastavio dominaciju rura Slapshot ligom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 Hvala svima na prelepom iskustvu. GG Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Niko da prokomentariše RUR PL fantasy. Borio sam se cele sezone i posustao na kraju. Pohvalno mesto broj 4 za mene. Pera se odvojio pre jedno 2 meseca na 100 poena i održao je tu prednost skoro do kraja. Vidimo se dogodine momci. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Ja sam skoro cele sezone bio na nekom 5. mestu, ali sam pred kraj penetrirao i tako zauzeo 2. mesto, odmah iza nedostižnog Pere, mada da se igraju još 3 kola ko zna šta bi bilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 ne bi bilo ništa, našamarao sam vas celu ligu Inače sam ja skroz nezadovoljan kako sam odigrao, jer sam paralelno igrao i Maxbet ligu (FB strana Engleski fudbal), i tamo sam čak uzeo i jedan mesec (Januar), i bio dosta top5, da bi na početku maja pao na 10o, a onda i na 16 mesto na kraju. Mnogo loše sam iskoristio chipove, izglupirao se sa ranim drugim wildcardom, i baš sam usrao sezonu. Inače, trivia, imao sam Salaha od prvog do poslednjeg kola, vizionar (kupljen na 9.0 M) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 17, 2018 Author Report Share Posted May 17, 2018 Bravo Pero! Samo Mo! Kralj Egipta, a nadamo se i Evrope! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 18, 2018 Report Share Posted May 18, 2018 danas Kiev, sutra Zagreb, ofc na tenku sa faraonom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 Bravo Pero!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 Lekse, jel imas evidenciju koje godine sam ja uzeo RuR NBA fantasy, jel ima 10 god, mozda i vise?Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 imas sve na sajtu, nabino 2005. si uzeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 Au jebote 13 godina, al smo matori :(Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 pa mi i nismo toliko Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 PL fantasy anyone? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts