leisure Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 (edited) ^ok hvala :) (procitajte moj edit. lol) EDIT: Jel izabrao josh neko Man. City kao favourite klub? Edited August 7, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 utakmica bez faula nad protivnickim igracem. To je moguce da se desi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Mislio sam samo da jedan igrac ne napravi faul a ne cela ekipa. (glupo je u svakom slucaju) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 dale boca u akciju :P Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 idemo zeleniiiiiiii Futozani :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Balvani su tu :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Meni je rev upravo objasnio kako se to radi(igra)... i ne mogu...mnogo ima da se drnda oko toga... slobodno kickujte ekipu "ma da bre"... poz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Realno da mnogo ima da se drnda,ali sam ja sastvaio neku ekpiu i bole me kurac shta ce da rade :) Ali recimo da im ime balvani bash adekvatno stoji :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 veceras ce se pojaviti jos dve ekipe,to su moji ortaci,posto doticni jelte hoce kao i vi da mi dokazu da su bolji od mene,e pa nece moci :)) Vidim da cu i ja morati neke promene da napravim u svojoj ekipi :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 ako nisu chlanovi foruma ne moze :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 samo cekam vecerasnje rezultate hohoho :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 ja sam ga gadno izduvao, moji se pokazali ovo kolo, al prvi machici se ionako u vodu bacaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Krejzi Ludaci su tu! chuvajte se sledece nedleje! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 mrtvi Robinson i Agbonlahor Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 pola tima mi igra sutra, tako da cu videti tek onda koliku samo glupu, ili ne, selekciju napravio. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Oho Banane su na 11 mestu za sad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Gerrard sam 25 poena... danas mi vecina igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 (edited) ja sam ga gadno izduvao, moji se pokazali ovo kolo, al prvi machici se ionako u vodu bacaju Sabio si Inache meni Anelka samo doneo 17 poena,videcu danas... Edited August 12, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ja sam prvi,i ne planiram da se pomeram odatle :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Ja i zaboravio na ovo, do jaja 6ti sam :). Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 kad mi najskuplji igrac u ekipi ne igra,onda sve do kurca Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ja se zajebo danas i ubacio 2icu koja su igrala juche, inache bih bio ubedljivo prvi :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Who's the bitch now?! :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 juche su me upucali, pa sam upao u minus, danas me prodali Ronaldo i Drogba, e do kurca bash Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 nadam se da niko nije birao runija... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts