manager Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) dok ne dodjemo stanko, dule smor i ja B) realno! morace da se dodigra ovaj MECH! Edited June 17, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 brate, taj mec je odigran, zato sam i stavio 'B)' i vise nikada ne igramo vs njih. nikada. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 neki od nas su ozbiljni ljudi, jbg Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 kurac za vitju. peksore, zaboravih da kazem da se odigra OPET! da pokazem par sitnica :) samo.. cini mi se da je nesto i dovla igrao, dal umesto formice ili sam se istripovao? nemke dovla i vitja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 kurac za vitju. peksore, zaboravih da kazem da se odigra OPET! da pokazem par sitnica :) samo.. cini mi se da je nesto i dovla igrao, dal umesto formice ili sam se istripovao? nemke dovla i vitja? da, da, sjebo sam ja....nemke, dovla i formi :) 3 kerija, jebi ga, ne ide to tako :)))))))) smorili smo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 kurac za vitju. peksore, zaboravih da kazem da se odigra OPET! da pokazem par sitnica :) igra se, samo birajte vreme kad mozete i mi cemo biti tu da vidimo par sitnica koje ce mendzi da pokaze :P elem, sutra svi u pionir :D Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) e tajpo majke mi! mislio sam da pokazemO par sitnica :\ edit: da ne oftopichimo koja sramota ono sinoc! i samo novcane kazne, ma lol! ja bi svima lupio zabranu od godinu dana bavljenja sportom.. retardi Edited June 17, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 smaraju ovakve akcija na sportu mene su najvise iznervirale one male sisice sto udaraju Veselog sa ledja ako ih budem video u gradu, reci cu ima 'jebace vas Misa Tumbas' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 zato je Marić ispao gospodin, drugi put u dve nedelje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=17&nav_id=439507 nova titula ? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 zato je Marić ispao gospodin, drugi put u dve nedelje Ove znam manje-vise licno. Tu je samo Kajl Hil car. Bio do njega da mu podesim wifi ruter jednom, ispricali se bas o basketu. Ovi ostali su lokalni djilkosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ma ne mislim ja da oni nisu goveda, jesu sigurno, al ni vi niste gospoda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 Pa sad...vec od prve utakmice u sezoni sa njima je bila primetna naelektrisanost. Njihov fazon je da se treskaju na svaku sudijsku odluku i da glume zrtve zlog Partizana(i Toleta lol) Pritom u Evropi ne mogu da udju u top16 raspalog Euro Cupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 a debeli dule ne glumi zrtvu molim te !:) on je izmislio taj pojam !:) ako neko dize tenziju to je on !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 Debeli bar ima rezulate. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 pa je onda legitimno da glumi zrtvu :) i pravi sranja :) ccc :) i na njega se posle svi ugledaju :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 Kali, neka diskusija sa tobom o Duletu Vujosevicu na forumu, je jedna od zadnjih stvari koje bi radio na svetu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 haha ha :) brate ne volim ja nikoga od njih :) dule se tu istice kao nacitan covek :) a svi vidimo da psuje majku sudijama :) sto je meni strasno .....i onda imamo situaciju da se igraci ugledaju na njega pa i oni psuju sudije klinci od 20 godina psuju coveka od 40 brate :) i posle neke price moji klinci citaju knjige :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 lupetas brate previse :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ne lupeta, za ovo se slažem sa Kalijem, i Dule je ogromno govno koje vrši pritisak i kenja, a glumi gospodina Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) Istina je da se breca na sudijske odluke i da sere dosta i da vrshi pritisak. Ali to sa psovanjem moze samo kod domacih seljaka da upali i da izazove tenziju u nashoj ligi. Nigde napolju. Ne zbog jezika, nego zbog drugacijeg shvatanja profesionalizma ... A Hemofarm je ovim vestima da ne zele da odigraju trecu utakmicu napravio brutala potez kojim sebe prikazuju kao stravicnu zrtvu Partizanovog terora i nasilne i potkupljive hegemonije u domacem prcenstvu. Ma hajte molim vas ... Edited June 17, 2010 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 haha ha :) brate ne volim ja nikoga od njih :) dule se tu istice kao nacitan covek :) a svi vidimo da psuje majku sudijama :) sto je meni strasno .....i onda imamo situaciju da se igraci ugledaju na njega pa i oni psuju sudije klinci od 20 godina psuju coveka od 40 brate :) i posle neke price moji klinci citaju knjige :) ne lupeta, za ovo se slažem sa Kalijem, i Dule je ogromno govno koje vrši pritisak i kenja, a glumi gospodina hajli brate moj jedva si dochekao da neko pljune Dukija :) kalisha ne slazem se sa tobom, u Partizanu se najmanje igrachi zhale za sudjenje. Zna se - Dule je tu za pritisak na sudije (koji je sastavan deo igre, zeleo neko da prizna to ili ne), Dule je tu da psuje, viche i kritikuje. Igrachi - igraju. To shto se sad na kraju malo to menja, pa i igrachi krecu da nemaju takta za te stvari je duga sezona, umor, tanki zivci itd. Medjutim, kroz veliki deo sezone igrachi Partizana nisu ti koji se bune na sudjenje vec su fokusirani na igru. Daj bre Fiki i ti sve ovo znash, zashto iznosish ovakve polu-istine bezveze :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ja ne pricam ko se zali na sudjenje :) nego pricam o kulturi koju dusko vujosevic stalno izbacuje u prvi plan :) a tu nema nista od kulture :) to sto je vama normalno da neko psuje coveka od 40 godina i da to naziva sastavni deo igre govori o vama :)takodje kss kaznjavanjem novcano debile koji su se potukli pokazuje da je i tuca sastavni deo igre :)takodje i pljuvanje milana gurovica itd itd...sta se desilo sa sportskim postulatima ?! fer plej ? bitno je ucestvovati?....sve je to samo sport nije...... u novinama se dule dize u nebesa tako se ide u evropu kaze debeli :) a onda sa danilovicem ode i prebije sudije :) redovno poziva kriminalce na proslavu titule :) bas je dobar lik :) stvarno deca imaju na koga da se ugledaju :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 kali vas pwnuje na topicu, bolje batalite na vreme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 da, jako nas pwnuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts