grb1tj Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 jedno je navijati za protivnicki klub, u ovom slucaju apoel, a drugo je kada ti je drago sto je partizan izgubio. svakako da, sto se mene licno tice, nisam navijao za apoel, ali mi je bilo drago sto je partizan [b]ispao, sto ste se malo spustili na zemlju posle dizanja u nebesa nakon pobede nad kelnerima iz velsa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 izgubio :)) jbg, ja vas vec otpisao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 svi na stadion, pa kud puklo da puklo! *samo mi bode oci ova crvena boja. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 tako je ! :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 4-1 tacan rezultat u sredu. poz 4-1 tacan rezultat u sredu. poz Quote dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 (edited) zzzoop elem,jug rasprodat jos juceR,dobro idu i druge karte,valjda ce bude bar oko 20k navijaca :) Edited August 4, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 nije rasprodat jug vec su navijaci sve pokupili za sebe i sada prodaju ispred za soma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 sutra tekma promenio sam smenu, radim prvu, tako da idem \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 stigla mi je sezonska ( :) ), sutra se ide, mnogo ce mi para od opklada stici ako prodjemo tako daaa :) Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 5, 2009 Author Report Share Posted August 5, 2009 (edited) baksuze :) Moreiri umrla majka, ali chovek ostaje da igra, pa tek posle utakmice ide u Portugal...stvarno je velika ljudina, da se bar malo ovi nashi domaci 'splavari' ugledaju na njega Edited August 5, 2009 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Bedak. A sad ce opet nekakve seronje da se proseravaju kako je Moreira djubre od choveka, kao shto su svojevremeno satanizovali Schumija kada je vozio trku istog dana kada mu je majka umrla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 svaka mu čast, kralj je Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 pa ne znam koliko ce on moci da igra...bolje i za njega i za Partizan da su ga poslali kuci odmah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 5, 2009 Author Report Share Posted August 5, 2009 pa to jbg...mach sa dve oshtrice. Da sam ja na Jokanovom mestu, rizikovao bi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 u jbte,svaka mu cast,ja licno ne bih mogao,mozda bas se isprazni na terenu i uvali 3 komada :) ,a ako bude bio izgubljen siguran sam da ce izaci ranije... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Siguran sam da ce Almami odigrati vrhunski. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 poceli su da se kurce previse sa ovim igranjem utakmica uvece samo da bi izgledalo kao neki spektakl a ne samo jos jedna utakmica domacih cobana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ides na tekmu, kili? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 nazalost ne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) a i verovatno se igra uvece zato sto je prijatnije vreme ;) ps. kaze sosko rasprodate karte :O Edited August 5, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 poceli su da se kurce previse sa ovim igranjem utakmica uvece samo da bi izgledalo kao neki spektakl a ne samo jos jedna utakmica domacih cobana kili car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ortak dobio 3 karte za istok,tako da eto igrom slucaja idem da gledam...ako budete gledali preko tv-a i vidite na istoku zutu majicu,taj sam! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 sunflower zuta? :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ortak dobio 3 karte za istok,tako da eto igrom slucaja idem da gledam...ako budete gledali preko tv-a i vidite na istoku zutu majicu,taj sam! :D e mogao sam za jug da ti sredim, cudno ces se na istoku osecati :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts