Jump to content

SD Partizan 09/10

leisure

Recommended Posts

sad citam na b92 da uefa zaseda ovih dana povodom smrti navijaca tuluza, i da najavljuje ostru kaznu za partizan...

nisam subjektivan, i mislim da bi bilo sramotno da se partizan izbaci iz takmicenja ili tome slicno...da se to desilo na stadionu - ok, ali nije mi jasno kako moze fk partizan da bude kriv za nesto sto se desavalo na drugom kraju grada?

kao velika cinagstura potpisujem...

ne znam, ljudi kao da ne kapiraju da smo igrali sa pobednikom kupa uefa.. nisu bre oni banane pa da bude tesno

igrali ste vi i sa osvajacem lige sampiona, realom i mocnim drogbom... ali ste tada imali kondicije i muda... ne verujem da je veca razlika u kvalitetu kada uporedimo partizan - tuluz i partizan - real :)

ili real - parizan i sahtjor - partizan

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam, ljudi kao da ne kapiraju da smo igrali sa pobednikom kupa uefa.. nisu bre oni banane pa da bude tesno

jebote Sejnte,pobednik uefa koji je izbacio veliki Temishvar iz kvalifikacija za ligu sampiona...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

shit happens? iznenadjenja se deshavaju, i to je sasvim normalno... ljudi bre imaju 3 ukrajinca u startnoj postavi i ekipa im vredi 50 miliona, ne znam shta bulaznite...

a sa perom se slazhem, mozhe vishe, ali ne mnogo.. kondicija im je u kurcu, mogu da trche chitavih 10 minuta i to bez presinga.. imamo mator tim realno osim ovih par klinaca, a atmosfera u klubu je u kurcu, ne znam shta ste ochekivali

nisam očekivao ništa, hteo sam da vas napune još gore [:D], nego čisto, tim može mnogo više, realno Partizan ima najbolju ekipu u zemlji, i tuga je što to nikako ne koriste

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

kazem dok hodaju na terenu, crno nam se pise.

Dijara i Fejsa su "neodgovorni" i to je priznao i Stevanovic. Dijara iako igra kako baba (zato sto su ga, jelte, zadrzali u Partizanu, on jadan ima potencijal za mnogo vise) mora da igra jer na polu-sezoni ide (nedaj Boze da ostane duze), a Fejsa je pretplacen pa se nadaju da ce ga uvaliti bar za iste pare stoga mora da igra.

ko gura Petrovica i Tomica, ne znam. (Antara mozda :)

Ljaljic se cuva za Mancester, kada ode tamo popice samarcinu kako se tamo igra grubo cak i na drugi tim.

zadnji red nam je mator, ali i sa slicnim je Vermez prezimio u Evropi, a Mateus se plasirao u ls i nije izgubio nijednu tekmu u ls na JNA iako je imao par rupa, da ne kazem poluamatera, u prvom timu...

Zeko vrati se... :)))))))) kada ce vise da privatizacija klubova bre da nas kupi gasprom. :)

"ZBOGOM TITULO!!! Toliko malodušnosti i manjka agresivnosti nismo videli ni u jednom drugom timu Partizana. Imali smo mi i lošiju ekipu, igrali i lošije od ovoga, ali bar su se borili. Ovo što je ovaj tim prikazao na poslednje 4 utakmice, a pogotovo danas je dno dna. Gde vam je duša? Gde vam je karakter? Gde vam je sportska drskost? GDE SU VAM MUDA!!!!"

partizan.net

Edited by noodle

zbogom titulo posle 7 kola,lol

tacno je da igraju ko picke i tacno je da su navijaci debili koji su hteli da gledaju partizan sa barsom i realom ove godine i nisu realni...nisu losi igraci to je najvaznije,imaju VELIKI problem u glavi koji moraju brzo da rese,najbolje sada na ovoj dvonedeljnoj pauzi,tada moze i mora sve da se promeni,ako ne,jbga titula ide u ciganmalu :)

Um caruje, Dundo Maroje!

ni ja se ne slazem da je titula izgubljena, ali ako ovako nastave da igraju ko curice ni drugo meso nam nije zagaratovano.

ali ne slazem i sa tvojom i konstatacijom dosta grobara da su "navijaci nerealni".

Vermez nas vodio kroz evropskog proleca, a sada nas kara jedan Apoel i Zilina. pobeda protiv Ziline u Slovackoj ide na racun samo Brane tj. jedan njegov sut nas doveo u le.

ceo strucni tim, cela uprava i pola igraca moraju da odu po meni.

p.s.vidim da je Ivan gledao juce u drustvo Batice i Petrica. ne znam ni da zamislim ono sto mediji govore (ali na njihov nacin, zacinjeno, ciganski), da je klub podeljen i da trpi tim kroz lose igre i atmosferu.

pa nerealni su,nas dobije tuluz gajbi,i izvucemo 4-1 u donjecku,ne smem ni da zamislim kako bi bilo u mancesteru,barseloni...bzvze bi se brukali,realno nemamo ni tim za ls i apoel je bolji od nas dosta,jednostavno ceo prelazni rok je los odradjen o pripremama necu ni da govorim,njih ko da nije bilo... i sada ta nerealnost se ogleda po stadionu,koji je prazan,sramotno,jednio jug sto se napuni,al dobro takav smo narod...

Um caruje, Dundo Maroje!

mislim da greshish.Mislim da je sve odradjeno kako valja,nego da jednostavno nesto opasno ne shtima.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa pogledaj samo oba beka,stevanovic i obradovic su prodati,ko je dosao,stevanovic koji je jos klinac al mislim da ce biti nesto od njega i lomic koji je lol,ne zaboravi da lomic nije bio tu protiv apoela tako da je beka igrao krsta koji trci kao MESAREV PAS :) ,doveli klea i par crnogoraca al nista posebno

a pripreme na tari su bile lol,padala kisa,samo su trcali nisu imali treninge sa loptom

Um caruje, Dundo Maroje!

pa pogledaj samo oba beka,stevanovic i obradovic su prodati,ko je dosao,stevanovic koji je jos klinac al mislim da ce biti nesto od njega i lomic koji je lol,ne zaboravi da lomic nije bio tu protiv apoela tako da je beka igrao krsta koji trci kao MESAREV PAS :) ,doveli klea i par crnogoraca al nista posebno

a pripreme na tari su bile lol,padala kisa,samo su trcali nisu imali treninge sa loptom

gresis. samo su zajebali i prodali Stevanovica odjednom pa su malog Stevanovica gurnuli u vatru bez utakmica u nasoj ligi.

nisu ni kupovali, ali nisu ni rasprodali. znali smo da ide Obrad, samo smo se pitali kada. cak je igrao kvalifikacije za nas.

stoji da tim nije u formi i cini se da nemaju snage, ali sadasnja situacija u klubu ne zavisi od jednog coveka, tima ili navijaca, ima tamo nesto sto smrdi debelo, ali za sada (ne)vesto kriju. naravno, to mirisu igraci pa su rezultati takvi kakvi jesu.

nadam se da si u pravu i da mozemo ovako (ako rese te probleme u glavama) da prezime u evropi (ne moraju cak ni to,bar da skupe 5 poena) i da opet osvoje duplu krunu :S

ja i dalje mislim da je los odradjen prelazni rok i pripreme,al dobro svako ima svoje misljenje :)

Um caruje, Dundo Maroje!

nadam se da si u pravu i da mozemo ovako (ako rese te probleme u glavama) da prezime u evropi (ne moraju cak ni to,bar da skupe 5 poena) i da opet osvoje duplu krunu :S

ja i dalje mislim da je los odradjen prelazni rok i pripreme,al dobro svako ima svoje misljenje :)

pripreme nisu radjene uopste. ono na Tari nisu pripreme.

da smo uzeli mlade igrace iz Telisa bolje bi igrali, ja mislim da ima nesto vise.

Bojim se da neshto debelo smrdi u klubu(a da nije Misa Tumbas), i da to utiche na igrache.

upravo. zasto Batica i Petrica iznose ostavku pred evropsku utakmicu? zasto neki ljudi u upravi za koje nigde nismo culi nedaju Mijatu da udje u klub? zasto jedne druge optuzuju, umesto da budu slozni?

ima u klubu sranja za izvoz i to tacno utice na igrace i zato igraju ko curice.