vLaDa__ Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 ja mislim da bozovic treba da brani za reprezentaciju Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 (edited) Koji je to idiot. Srecom moze da brani samo za reprezentaciju Crne Gore. Edited September 17, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 eee :( eee :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 17, 2009 Author Report Share Posted September 17, 2009 brate, oraspolozio si me ovim postom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 drago mi je zbog toga, ali majke mi :) retki grobar sa foruma koga gotivim ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 VEOMA dobra poseta :) VEOMA dobar rezultat :) VEOMA dobro navijanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 ej.. napustite ligu, smesta :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 meni samo ne ide u glavu da vas redovno nakantavaju kod kuće, i da vam dođe 15k ljudi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 meni samo ne ide u glavu da vas redovno nakantavaju kod kuće, i da vam dođe 15k ljudi.. zasto sto nemamo tim i trenera sa evropu od kada je otisao Vermez. zato sto su picke prodane koje dolaze samo da budu vidjeni, pune stadion kada je veliki ulog, a juce nisu bili zbog "lose igre, nije to LIGA SAMPIJONA". video sam juce konture nove igre i zato nisam otisao smoren (ljudi, ovo Plavom druga utakmica). imamo ne sigurnog golmana i dede u odbrani, a Turcin je sudio u suprotnosti sa uefom, pa je zato takav rezultat. (koja kaze da je svaki start, pa makar i najlaksi, za crveni) p.s. mnogo mi se svidja ponasanje Stevanovica, kao da igra tekmu. :) idemo na Vosu! sada cemo videti koliki trener je i psiholog... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Onda ni jedan sudija na svetu ne sudi po pravilima UEFA. Btw, jebi partizan!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 18, 2009 Author Report Share Posted September 18, 2009 (edited) drago mi je zbog toga, ali majke mi :) retki grobar sa foruma koga gotivim ;) hehe i ti si retki HRVAT NA SVETU koga gotivim :) Shto se tiche posete, juche sam hteo da idem, ali me iscimali iz firme da idem da radim kucnu mrezu nekoj 'bitnoj' lichnosti lol :/ @ Dakica ovde se ozbiljno diskutuje o fudbalu, nije za zene, zato sevaj i da JEBACE TE MIROSLAV GAJIC Edited September 18, 2009 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Noodle jel se meni cini ili si ti pisao da je stevanovic dobar izbor ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominacija Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Romi ... odjebite vise ... topic je o Partizan ne o cergi i rupi ... I kada ne budes prvi ti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 druže, od juče si ovde, i opusti se Stoji to nudlo, al opet, i Zvezda je prejadna, pa opet kad igraju na Marakani, kao nalože se. Od ovih vaših nisam video da se niko juče baš nešto posebno trudi, čak je i Moreira bio poprilično beživotan, zato mi je to čudno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 18, 2009 Author Report Share Posted September 18, 2009 znam...meni je to gore od loshih rezultata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Onda ni jedan sudija na svetu ne sudi po pravilima UEFA. ako si gledao tekmu juce, znas sta pricam. ni faul nije svirao, a ne zuti/crveni. jedan gol su nam uvalili posle takvog faula. ruzno je to, ali kada nece sudija da svira njima i nama, onda igraci uzmu pravdu u svoje ruke. u jednom trenutku je bilo oko za oko, a 5 Turaka gledaju u travu. Noodle jel se meni cini ili si ti pisao da je stevanovic dobar izbor ? :) najbolji u ovom trenutku! nadam se, najbolji u buducnosti. Stoji to nudlo, al opet, i Zvezda je prejadna, pa opet kad igraju na Marakani, kao nalože se. Od ovih vaših nisam video da se niko juče baš nešto posebno trudi, čak je i Moreira bio poprilično beživotan, zato mi je to čudno. Hajli, cinjenjica je da smo bolje odigrali mnogo bolju tekmu nego protiv apoela ili ziline. i dalje vidi se da nisu spremni 100% i da vuku svoj stari mentalitet koji je prolazio dok Jokana. cini mi se i nadam se da se nesto menja... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 ako ti kažeš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominacija Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 druže, od juče si ovde, i opusti se Savrseno opusten , ne mozes verovati ... topic je SD Partizan,ne znam cemu postovi tipa jebi Partizan ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 18, 2009 Author Report Share Posted September 18, 2009 opusti se, to je rekla navijachica Zvezde koja ne zna nishta o fudbalu, ali voli da se umesha jer ima mushkaraca...nema veze sa ovim ostalim komshijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ovde smo svi opushteni, ima i na zvezdinom topicu "Jebi zvezdu" postova . Samo ljubav i solidarnost! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 pa gde covek da napise jebi partizan nego u topicu o partizanu... jebi partizan mnogo gluplje zvuci na zvezdinom topicu :D nego... da partizan sa svojim znanjem igra kao zvezda sa svojim lozenjem... IJAO... sto leasure kaze... njemu je teze... zna da mogu, a kao da ih boli kurac... a ja znam da su ovi moji kante, ali zato izvlace 200%... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 u medijima, izmedju huligana koji su ono uradili francuzu i postenih navijaca - Grobara kao i kluba Partizan se stavlja znak jednakosti! zasto klub ne izda saopstenje u kome se ogradjuje?? ti koji su napali francuze nisu ni Grobari ni navijaci, ali to mora da se kazu klub i Grobari kao institucije! popizdeo sam, pljulju nas na sve strane. samo da prezivi, a policija da radi posao... :( Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominacija Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Klub je izdao saopstenje ... a sto se tice da to nisu Grobari ... gresis ... Mogu da ti kazem samo jednu stvar , nemoj mnogo da se obazires na u92 i medije ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 pa gde covek da napise jebi partizan nego u topicu o partizanu... jebi partizan mnogo gluplje zvuci na zvezdinom topicu :D a sto se onih francuza tice, mene je sramota da ta vest izadje izvan drzave. stvarno se nadam da ce ih uhvatiti sto pre. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 a sto se onih francuza tice, mene je sramota da ta vest izadje izvan drzave. stvarno se nadam da ce ih uhvatiti sto pre. :) pa da deli celiju sa urosem... do ponovnog uvodjenja smrtne kazne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts