Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Egzekli :D

Gradishte je bash do jaja, samo ne znam zasto se ljudi lozhe da je najbolja, meni su i ostale plazhe isto toliko dobre ko ta

A u kuba libre-u ima toliko pichaka da to nije zdravo bilo, moram da naucim da igram tu salsu prokletu :))

Radim rad o tahionima, ovde u Petnici, i upravo sam shvatio da mi je neko uzeo (najverovatnije slucajno - pomesao sa svojim) sve papire na kojima je 9 dana izvodjenja formula, hipergeometrijskih funkcija, drljanja zajebanih diferencijalnih jednacina... I to 9 dana kvalitetnog rada, ne bleje...... Ako ih ne nadjem do kraja seminara, ne gine mi 15 dana "recovery"-ja u Beogradu i na moru.... Failovo sam skroz, kad ne pazim takve stvari :(

brate.. diploma, iskustvo.. ne mozhesh da nadjesh bolji posao? :)

Za sada je sve jalovo...:(

U stvari, ko kad trazis ribu...lep, pametan, elokventan, nadaren :)...ali ribe vole "sa pikseta u mechci...", sto rece Dragisha Binic svojevremeno :)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Radim rad o tahionima, ovde u Petnici, i upravo sam shvatio da mi je neko uzeo (najverovatnije slucajno - pomesao sa svojim) sve papire na kojima je 9 dana izvodjenja formula, hipergeometrijskih funkcija, drljanja zajebanih diferencijalnih jednacina... I to 9 dana kvalitetnog rada, ne bleje...... Ako ih ne nadjem do kraja seminara, ne gine mi 15 dana "recovery"-ja u Beogradu i na moru.... Failovo sam skroz, kad ne pazim takve stvari :(

omg... ko ti je nastavnik/mentor ? kako vec to da se zove tamo.

Get smart or die dumb!

Stigao Blazblue \o/

screw u europe!!!!!

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...