Dimke Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Film je sam jebeni vrh... kako sam se smejao u par momenata... Tajson je car... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 ne kapiram sta tu moze biti u sustini smeshno jos neko! pomislih da sam lud sto sam jedini da mi je ovaj film totalno antipatichan i NE smeshan. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 odgledah sinoc.. pa dobro nije da bas NIJE smesan, kao sto kazete, ima par dobrih provala, ali u sustini ima veliki broj boljih komedija od ove :) najjaca scena u filmu kada tajson kazhe naaaaaaaaaaaaaaaajs za ukraden auto od pandura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Da da da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 ali slike na kraju : )))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 jedna od boljih komedija u poslednje vreme. mada je 50% americhkih komedija ben-stiller-i-drugari-po-ko-zna-koji-put-u-novim-avanturama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Nema veze samo nek nastave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Samo dobro pogledajte slike na kraju filma, kad izlazi onaj tekst kao jel sam tamo video pravi blowjob?? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Jeste, zato je u odjavnoj špici, da bi mogao da se provuče kao R. Po nekom tamo zakonu takva scena ne sme da ide u filmu, pa su se setili da je stave u odjavnu špicu koju ne kači to pravilo. True story :)) (tako sam bar slušao u jednom audio reviewu). Edited July 28, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 dobar muski film u svakom slucaju :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Nešto sam razmišljao ... ok mi je sve, jedino mi je scena u panduraciji malo over the top. Odnosno, iako je čitav film nerealan sa strane događaja u njemu, nekako, možda su u nekom suludom slučaju i mogući, dok ono sa pandurima ne vidim da može da se desi "in a million years". Ali sam setting, tipovi ljudi koji se druže i to sve je odlično odrađen. Zapravo, od filma od kojeg očekuješ da bude najgore govno, po sinopsisu, on to zapravo ne bude, pa je i ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts