MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 @brue jao jao psiholozhe matori, bash si me nasankao. josh me i analizirash i podmetjesh zagonetke, pa ti mora da si neki zajebani lik, matori :))))) evo opet. mozhda stvarno da razmislish o dioptriji matori, a ajde da i ja probam sad ja malo sa psihologijom: ako te zabole shta ja pishem i nema nishta pametno da prochitash, onda me stavi na ignore. ali ne, ti si mali djokica koji voli da se napucava i ako zna da je pogreshio ili da mu nije mesto i vreme, a ovde sada pokushavash da budesh drama kvin "jao jao tvrdo mi je". smeshno. pusa. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Da mi je znati sta svi trubite ovde sada. Zena je debil, lik je zivotinja retardirana i pride pijana, iznervirao se momak zbog jedinice/neopravdanog, okrutnog li sveta, neko mu nije rekao da zivot nije tako lagan. Picka. A za razred koji sedi mirno, to je vec druga prica. Koliki god retard/imbecil/zlotvor od profesora uvek bih ustao da zaustavim lika u onoj situaciji. evo, ovo je normalan odgovor, bez kuku lele al nam je drzava:) sad sam se setio, par puta sam i ja imao ta zaustavljanja likova i odradio sam ih, ali samo zato sto nisam mrzeo profesore koji su bili u pitanju:) mada, zaustavio bi lika i da je profesor zlo, ako gotivim lika, da ne najebe. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 maud je zajebo i mohija :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 realno. od kako je postao tolerantniji nema veceg sudije od njega Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Isti racku i da mu je odmah prochitala ocene.. na isto bi se svelo.... ZASTOOO KECAAA, AAAAA \o/ I opet bi se svelo na isto osim sto ne bi bilo toliko cekanja i natezanja vec bi je mali dabar odmah nabo... Uostalom, to su te generacije koje su se ispilile dok je zemlja gorela u ratu i izolaciji... Cale ex-bouncer trenutno angazhovan u lokalnoj kladzi, keva Avon-dama... dete im je odrastalo uz brdo divx-ova i TV na kojem su defilovali momci sa BG asfalta... final product: mali dabar koji nabada profanku. Edited June 22, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 da, ali ti mali dabrovi kako ih zoves, mahom nemaju muda za veca sranja, malo se drkaju jer su razmazeni, ali nisu ludi, imam utisak da je i procenat i intenzitet ludjaka bio dosta veci recimo u generacijama 70-80...mislim, barem znam sta se desavalo u mojoj prvoj osnovnoj, to je bilo bas, bas rasulo. a osnovna. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 da sve vidim obicno te generacije bodu nozevima na ulici :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ma brate, dok sam predavao u gimnaziji ovde secam se da je koleginica informaticarka iz kabineta preko puta vechito bila isparanoisana da ce je par malih gadova izlemati i to.... i svi kao mdaj iskuliraj koji ti kuratz, klinci ko klinci.... i pred kraj godine kad su krenuli da zakljucuju samo se jedan dan pojavila sa sljivom preko jednog oka... jbg, mrak, do kasno je sljakala u skolici a deca nestashna.... Druga prica je jos veci win: Druga koleginica iz mate je bila u fazonu da su joj pretili KLINCI sa I godine da ce joj SREDITI KOLA ako im zakljuchi kecheve. I onda naravno kao ma sisajte pacovi, zabode im asove na polugodishtu ovo ono i posle 3 dana kada se vozila kad bezhaniji skapira da jugic nesto slabije kochi.... stane na prvu benzinsku da proveri, zamoli radnika da vidi sta je i lik legne ispod auta i kaze joj: GOSPODJICE, NEKO VAM JE IZBUSHIO CREVO OD ULJA KOCHNICA... toliko o malim dabrovima... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 da sve vidim obicno te generacije bodu nozevima na ulici :D dobro. brate jebote, pa nece sad sigurno majmun od trijes i kusur dina da se glupira u osnovnoj jebote jebote odustajem Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) toliko o malim dabrovima... to su mali dabrovi iz pete! razumem ih potpuno... :) Edited June 22, 2009 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Bilo je i u "nashe" vreme sranja - secam se samo tucha medju shkolama '80-ih na Novom Beogradu, kad je murija ganjala decu po poljanama u blokovima. Pa je onda bio rat pa su svi nosili utoke i bacali bombe po garazama... I uvek je bilo nekoliko kretena koji su bili spremni da iznabadaju profana. To jeste tachno. Ali kada je neki tako lik krenuo da bije nekog slabijeg pa makar to bila i zla profesorka, uvek su uletali ljudi da to zaustave. Najgore je to shto je sada svima svejedno... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 I pogresno postavljate situaciju u glavi. Nismo mi skakali da branimo profesore nego da zaustavimo kretena pre nego sto napravi sranje zbog kojeg ce da ga izbace iz skole. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Svi ste zapeli za to da on nema prava da bude sa one strane katedre, a niko ne govori da ona nema prava da mu ne pokaze ocene... A i ono, niko od nas nije upoznat sa celom pricom, ko zna sta je tu sve predhodilo ovome. ја сам ишао у школу пре него што си се ти родио. тада су учитељице чупале за косу изнад ува кад си неваљао на часу. тад се знао неки ред. ниси ти прилазио ни наставнику ни катедри ни дневнику. ако те интересовало које оцене имаш, водио си евиденцију у свесци. сваки пут ти је рекла шта си добио, па ти бележи. тад се знао неки ред, та особа је ту да ти пренесе знање да не би био идиот до краја живота и основно васпитање, ако ти га родитељи нису дали. ово је гнусно за гледати и коментарисати уопште. треба бар 10 година озбиљног рада да би се бар покренули ка таквим односима поново. тек за 20 година би смо могли да осетимо видан напредак. нисмо ни свесни какве смо процесе уништили и колика је штета на мало дужи рок. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 samo da dodam posto je neko na prethodnoj strani napisao, da bi sin od ove matore trebao da razbije ovog lika sto ju je tukao...matora nema ni sina ni muza koliko sam cuo izginuli su u ratu...zivi u kuci sa mackama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 gresis druze... obesis ga na terazijama i skratis ciklus 10 puta... a urosu povecaju kaznu na 20 godina i stave ga u istu celiju sa idiotom koji je poslao pandura u civilu na sever... Ne treba da dobije batine vec da mu tata lepo uz espresso objasni kako nije u redu to sto je uradio i da mu posle da pare za grad da ode negde da se napije i razmisli malo bolje o svemu. idi u kurac, polio sam se zbog tebe... Jebote nas su uchitelj pa posle i razredna redovno shamarali za sranja koja smo pravili u osnovnoj shkoli. Posle u srednjoj su postojali drugi nachini kaznjavanja, ali nikom nije padalo na pamet da udari profesorku kakva god ona bila. A i ovi u odeljenju su retardi, jeste chovek mechka al' 5 ljudi sigurno mogu da ga nadvladaju. Ja bih skochio da ga pomeram, pa makar zena bila i najvece govno koje predaje u toj shkoli, jebeni je profesor! zato si ti ne pismen! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 samo da dodam posto je neko na prethodnoj strani napisao, da bi sin od ove matore trebao da razbije ovog lika sto ju je tukao...matora nema ni sina ni muza koliko sam cuo izginuli su u ratu...zivi u kuci sa mackama... морамо да створимо РуРмена за овакве случајеве. gresis druze... obesis ga na terazijama i skratis ciklus 10 puta... a urosu povecaju kaznu na 20 godina i stave ga u istu celiju sa idiotom koji je poslao pandura u civilu na sever... могли бисмо да ангажујемо неке напредне експерименталне методе, сигуран сам. :))))) ипак, то је само за заустављање, кочење, сузбијање постојећег ужаса. коренске промене свеједно трају бар деценију. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ja bih mu dao dnevnik i otisao do direktora :O definitivno najbolje po profesora, ali i po djaka... posto bi joj pretio i u septembru, jer bi bilo pojeo vuk magarca... Kolko znam u zakonu pise da svaka ocena mora biti javna. ali sta sad :( Ona je mogla dati medjedu dnevnik i otici kod direktora i ende ... ali ... ocena je javna... ona mu je rekla da ima keca i da je za poprvaku imao mnogo prilika... ucenik ne sme da dolazi u kontakt sa dnevnikom... mi smo doduse imali jedan izuzetak, posto je profesor slep... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 dobro. brate jebote, pa nece sad sigurno majmun od trijes i kusur dina da se glupira u osnovnoj jebote jebote odustajem pa dulio napisao si ja mislim da je pre bilo vise toga :D 70-80tih ? to je nagadjanje :D da si reko moja mama kaze ili tata :D ujak :D kak oje bilo tada ok :D elem najveci problem je sto su se pre takvi postupci osudjivali od celog drustva ....ko bi to uradio odma bi dobio etiketu MENTOLCINA i kraj price ....a 50% klinaca ce za ovog lika reci CAR MATORI NE MOZE ONA NJEMU KO JE ONA !! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 treba mu se najebati keve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Retard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Najgore je to shto je sada svima svejedno... то је најгоре. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) dechko nema kevu. njegov stariji brat mi je jako dobar drug. inache veoma su se razocharali u njega, i ja sam, poshto je dechko bubica ceo zhivot, kada bih za neko dete mogao da kazhem da je dobro, to je on. ali eto. a za ovu profesoricu sam chuo da je zimus dobila takve batine od dva uchenika, i da je standardno mortus pijana, zato je i zovu morkica. opet kazhem, kriv je diretkor te shkole jer svi uchenici imaju odnos sa profesorima kao sa drugovima. i chuo sam da tako random zakljuchuje kecheve, i to nekog keca "sa postoljem", prvo morash da popravish postolje pa keca :D uglavnom i dalje ne mogu da verujem shta je uradio klinac, stvarno je bio primeran. i kazhe mi josh drugar njegov kako je ona njega ubola hemijskom pre svega, shokovi svakako :D Edited June 22, 2009 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 postolje sa keca... to su ti izretardirani i iskompleksirani profesori,kojima je muka od zivota i svega. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 realno ona je povukla prvu krv, da nije pitanje je da li bi ovaj krenuo u akciju, mozda bi se malo gurkali tu, ali ono shto mi narochito ide na qrac je ta kao tajnost ocena i uvek morash enshto da se dovijash i da molish nekog da ti pokaze shta si dobio, pa valjda imam pravo da znam shta sam zasluzio, nabijem ih na qrac:P:)) treba kazniti i nju, naravno za malog ban, mora da postoji neki rispekt nema shta tu da se raspravlja. kako je bre povukla prvu krv ... mislim jeste ga udarila po glavi (ako se ono zove udarac), ali kad joj je već oteo dnevnik iz ruku ne kazem da je žena trebala da ga udari jer niti može niti sve, ali je sve samo ne "prva počela tuču" ako mu je rekla da ide da sedne on treba da ide da sedne, nije to sad ono kao mi smo drugari pa stojimo i raspravljamo se Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 ajd dodji da je tebe tako malo roknem pa cemo da vidimo da li bi mi ti vratio, ne zelim uopshte da ulazim u prichu oko njegovog ponashanje jer nemam nishta tu dobro da kazem, poenta je bila da je isprovociran, onda krene adrenalin i jbg. a i taj dnevnik kao da je od zlata, kao da prichash o odbrani bubrega koji joj treba za transplataciju sina. u svakom sluchaju nije je zabo u glavu nego je popila par shamara, ko se macha lati od macha i strada, prva krv jbg, mogla je da izabere i drugo oruzije;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts