Kal1mero Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 hhahhahahahhah :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 hahaha, kad je to biloooo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markic91 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 bio smor, a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 gde ne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Markić, pošto si nov, savet - vodi računa da ne upadneš u radar adminima i moderatorima budženjem postova, kao što je na primer dizanje matorih topica iz mrtvih. Za sada imaš samo 3 posta pa nije "kritično". Pokušaj bolje da budeš konstruktivan u diskusijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Tjira i Medolinkine sise = epic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 nisu sise nego grudi prostachino,tu joj je kum na forumu! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Grujomir, vitez od reda Zastitnika maloletnica sa malim grudima. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Tad je možda i bila maloletna, sad valjda više nije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 baš je super bilo na ovom wcgu Duvaj ga Ivane! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Edeste! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts