Bahamut Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Ljudi, jel kupovao neko neku igru preko Steam-a? Kako to mogu da izvedem? Evo jos danas (nedelja) je TF2 dzabe bukvalno, 10 evra, znaci oko 1000 kinti. Evo jezdim celu noc, navukao sam se najstasnije, znate vec kako je zarazno =) Zanima me da li bi mi neko ucinio oko uplacivanje? Da mu ja donesem sutra pare i da mi upati na Steam, jer nemam kreditne/elektronske kartice za placanje. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Uradio bih ti ja, al' meni je kartica trenutno ku ku! Tako da nista od toga ;( Kad uplatish adduj sve nas pa da sigram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Mogu ja da ti do završim, al danas banke ne rade, ja imam par evra na računu, a dok ti uplatiš, popust i vikend će da prođu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 24, 2009 Author Report Share Posted May 24, 2009 (edited) To sam se i ja plasio, tj kako misle da uplatim vikend popust ako banke ne rade :/ Dobro, gledam u Games-u je igra 2000 sto je otpr 20 evra. Hvala! Javljam se u svakom slucaju kad nabavim igru, uzecu je sa popustom ili bez! =))) Edited May 24, 2009 by Bahamut Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Jel taj popusti ima svake nedelje ? I kada se registrujem i platim, odma download-ujem igru i moze da se igra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Da, ali nisu popusti za iste igre svake nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ok, a jel moze da se sazna nekako kad ce da bude TF2 popust ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ok, a jel moze da se sazna nekako kad ce da bude TF2 popust ? mozhe, ali morash da budesh pismen i chitash na sajtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Uchinilo mi se da sam juce postovao ovde nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 No u didnt. Špiro, TF2 popust je najčešće kad izađe neki veći apdejt za igru, bude vest na Steam stranici a bude i ovde na RUR-u, pa prati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Vudice, ajd' uzmi tf2 pa da se sigramo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Imam ja TF2 al ne igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts