Mare-SOMBOR Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) Gde ne Lucio je vrh za Inter taman je jedna takva zivotinja falila jos ako se udvoje on i materazzi :D:D,zao mi je malo zbog Maxwella , ali meni je Santon proslu polusezonu odigrao fantasticno i LS vs Man Utd jos bolje , Santon - Lucio - Samuel - Maicon :) , sto se tice Eto+Hleb(loan valjda kako kaze goal.com :D:D)+40mil za Ibru , je dobar deal za Inter.. mada neverujem da ce Eto zabijati 30 komada po sezoni kao sto je radio u Barsi ali ajd .. jedina mana svega ovoga je sto su svi napadaci otisli .. tako da ce proci malo vremena dok se neuigraju Eto i Millito..+40 mil za nove igrace,mada neverujem da ce nesto uraditi sa tim parama. A za Ibru, realno Barsi je trebao jedan ovakav igrac,Henry-Ibra-Messi iju , I Maxwell na levoj strani,bolji je od Abidala kontam Edited July 17, 2009 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 jao, matic u chelziju, kolko bi to bilo cool samo. al taj jebeni work permit, nece valjda ko rajkovic. on bi bio odlicna zamena decu, a i balaku, on je zardjao donekle.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) Ashley Young odbio Liverpool i Chelsea, ocu samo u United :D haahah kraljina Inter i Barcelona u pregovorima oko Ibrahimovica i Eto-a... Manchester United have signed Senegalese-born Norwegian striker Mame Biram Diouf (21) from Molde. However, he will remain at Molde on loan until January 2010. Man City nudi 20M funti za Joleon Lescott-a ... Xabi Alonso na izlaznim vratima Liverpool-a Edited July 17, 2009 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Dejane ja stvarno ne znam odakle ti te informacije ali Liverpul nista nije ponudio za Janga, Akvilanija...nista zvanicno, sada ako si insajder onda ok... I ne gledajte goal.com zaboga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Celzi spremio 23 miliona za Vucinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 mislim da ce siti uspeti sa leskotom, ako vec nije sa terijem..everton nije bogat klub i ako mu bacis 20m na sto prihvatice sigurno..a dobar je igrac cini se da ibra nece nositi plavo crni dres sledece godine :(( Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 ako inter ne dobije barem 35 miliona plus etoa za ibru, gadno ce se zajebati. ne zato sto je ibra nesto posebno, nego zato sto eto nije za kalcho. pojesce ga onako malenog Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 jao, matic u chelziju, kolko bi to bilo cool samo. al taj jebeni work permit, nece valjda ko rajkovic. on bi bio odlicna zamena decu, a i balaku, on je zardjao donekle.. Zamena Decu koji je 2x usao u igru? :) Dejane ja stvarno ne znam odakle ti te informacije ali Liverpul nista nije ponudio za Janga, Akvilanija...nista zvanicno, sada ako si insajder onda ok... I ne gledajte goal.com zaboga... Ne citam goal.com, pise se svuda, i naravno da Pool nije nista ponudio Aquilaniju kad je jos Alonso u klubu...Pise AKO ODE ALONSO dolazi aquilani, sta ti tu nije jasno? A mislis da ce Roma da odbije kes sada kad im najvise treba? Prodaju i Aq i Vucinica ;) Inter ce se zajebati ako puste Ibru za Eto'a...Plus ga procenili 35m a znaju da ima jos 1 sezonu ugovora koji nece da produzi... Da bas je Eto;o malen i slab :) Galoper klasican, vrh igrac. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 ''Predsednici Barselone i Intera, Laporta i Morati načelno postigli dogovor oko prelaska Ibrahimovića u Španiju. Cena 45 miliona evra, Eto i pozajmica Hleba.'' sve je to lepo, ali mislim da je previshe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Tacno, svi su napisali za Younga, da hoce samo u United, mada nesto kapiram da ga nece Fergi, jer engleski fudbaleri su realno preskupi (u odnosu na strance slicnog kvaliteta), a i gledao sam na manutd televiziji da ce izgleda ove godine da furaju klince... Znaci Vila ga izduvao za Barcu, ako su uzeli Ibru? Ili ce mozda obojcu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 ABABAHAHAHAHAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 win :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 znachi epic win :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 hahaha , pa upravu je realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 45m + eto koga bih ocenio na 25m najvise (jer mu istice ugovor) + ta pozajmica hleba.. 70m..i malo preko..pa i nije los kes, ma koliki je muja ubica.. realno serija a se raspada potpuno..otici ce 2 najbolja igraca.. i oce li celzi kupiti jos nekog konkretnog? cekam na njihovu reakciju:)) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 mora. dzo kol se opet povredio. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Pa doveli su zirkova, on je ta pozicija. Kapiram da ce dovesti napadaca nekog jos, ali tu je trziste tanko, mozda Vagner Love, sa plavim kikicama ce se lepo uklopiti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 (edited) Adebajor definitivno potpisao za City ( petogodisnji ugovor, Arsenalud ide 25M funti ) Edited July 18, 2009 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 samo kad procitam na sky sportsu neki naslov tipa: `venger doveo talentovanog 19godisnjeg napadaca tamperea` popizdecu..samo nekog poznatog normalnog da dovede.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 To se nece desiti :) Pool hoce Silvu iz Valensije, ijujuju ako dodje :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ijujujuj ako dodje,mozda odbranite vicesampionsku titulu :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 pa ja iskreno sve cekam koga ce Rafa da dovede od njih dvojice,samo sto sam mislio da ce ipak upariti Vilju i Toresa,ali s obzirom da levo igraju Riera i Babel,mislim da mu je cak i pametnije da dovede Silvu.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 kolko sam ja chitao liverpul je krenuo u ofanzivu na eshlija janga, pritom je sasvim moguca varijanta alonso za snajdera + kesh. juche je istekao rok do koga je sosijedad trebao da dobije 20% od alonsovog transfera, vrlo je verovatno da je pul samo to i chekao. isto tako xabia hoce i jose murinjo, koji ce imati para na pretek ako se realizuje zamena ibra - eto. ako dovedu i snajdera i janga imace(mo) respektabilan tim :) nekako imam utisak da ce se chelzi sa ancelotijem provesti kao sa scolarijem, manchester je definitivno slabiji nego proshlih godina, dok arsenal odlaskom adebajora nikako ne mozhe biti jachi nego samo slabiji. jedino ko mozhe imati bolji tim jeste city ali njih vidim u borbi za 4. poziciju, ne mislim da imaju neke ozbiljne shanse za titulu. necu prezhaliti shto nisu dovedeni owen i gareth berry ali mislim da ako se obistine ovi potencijalni transferi liverpul ce imati daleko bolju startnu poziciju nego u proteklih x sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 gareth barry je kurchina, ne znam sto se toliko lozite na njega. Owen ce da se raspadne, ako vec nije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ALI OWEN JE DAO GOL SAD NA TEKMI!:D:D:DD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts