iguana Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 bez kvalitetnog plejmejkera dzabe interu ti napadachi. Mozda osvoje opet Kalcho ali ce biti jadni u Evropi opet Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 taj zonfa, njima je ibra bio plej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ili da dovedu pleja ili da saznaju kako da podmlade Figa :))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 pa valjda ce hleb da bude zaduzen za kreativnost i ideju,a ovi iza da riljaju i biju.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ma nije to sramota, ja to volim da gledam cisto da se zacudim koliko neki ljudi mogu da budu glupi i materijalisti inache, sa eurosporta dobra i losha vest za fanove Arsenala " Niklas Bendtner has committed his future to Arsenal, and he could be joined at the Emirates by Klaas-Jan Huntelaar." a Dosena prelazi iz Liverpula u Napoli izgleda. Ja, iskreno ne secam se da sam ga uopste zapazio ni u jednoj tekmi liverpula prosle godine. totalno je neupadljiv bio Cetvrti gol protiv Manchestera, cetvrti gol protiv Reala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 dajte neki info za manchester united, koga su doveli a koga su sutnuli... nisam pratio, ali znam da su swapovali skolsa za rodwela doveli owena i prodali CR? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) kog bre skolsa bre swapovali, za kog rodwela ? kolko ja znam skols je josh u junajtedu, ne znam odakle ti ta informacija. a doveli su owena, antonija valenciju, desno krilo wigana i gabriela obertana iz bordoa, koji je valjda polivalentno krilo. prodali samo ronalda od prvotimaca, a znam da je frejzhel kembl definitivno otishao u sanderlend. e da, i kupili su nekog mladog afrikanca napadacha iz moldea ali dolazi valjda tek na polusezoni u junajted. Edited July 28, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 A btw obertan je povredjen na 3 meseca ako se dobro secam :(, trebali bi dodushe josh nekog da dovedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ja koliko znam Superbad, ako je to taj klinac iz Norveske, on ce ostati tamo 1 ili 2 sezone pa onda dolazi u Man, nema jos ni 17 god. Inace, Inter je orobio Barsu sa ovim swapom, nije mi jasno koliko glup treba biti za ovo... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 gde se ima tu se i trosi... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 arbeloa u realu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 koji će im on kurac.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ja koliko znam Superbad, ako je to taj klinac iz Norveske, on ce ostati tamo 1 ili 2 sezone pa onda dolazi u Man, nema jos ni 17 god. Inace, Inter je orobio Barsu sa ovim swapom, nije mi jasno koliko glup treba biti za ovo... pa glupo je iz tvoje fudbalske perspektive :D ali posto je njima cilj samo da namlate pare onda je normalan potez :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) ja koliko znam Superbad, ako je to taj klinac iz Norveske, on ce ostati tamo 1 ili 2 sezone pa onda dolazi u Man, nema jos ni 17 god. istripovo si, lik je 87 godishte a 100% sam na vestima chuo da dolazi na polusezoni tj na kraju sezone za molde (norveshka liga se igra prolece-jesen). naravno nije nemoguce da su novinari pogreshno preneli tu informaciju... ajmo rafa bre sad, arbelou i xavia za sneijdera, robbena, vaarta i lassanu/mamadua diaru pa da osvajamo premier ligu! Edited July 28, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Mame_Biram_Diouf Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 morijentes u marselju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 arsenal, tottenham, everton i liverpool jure fulamovog shtopera hangelanda. lik je zhivotinja, 195cm, jak ko zemlja, kapiten norveshke repke. cene ga 15 mil funti, realno jedan od najboljih shtopera dostupnih na trzhishtu, ko njega dovede bice im /o\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 on je stvarno ubica..mogo bi sa tureom/vermaelenom da napravi zid pozadi.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Arbeloa definitivno u RM za 4.5 funti...lepo lepo, jos da ode Dossena u Napoli za 5 kako je receno i evo nama Davida Silve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 pazi, kad nisu prodali vilju koga mogu da uvale za mnogomnogo evra, sumnjam da ce da prodaju silvu koji im donosi manje kesha ( a u finansijskoj buli su odavno ) glupi belorus nece u inter nego u stutgart ?! pa barsa mora da plati jos 5 milki.. bojinov na pozajmici u parmi.. rozenal u hamburgu.. martin kaseres na pozajmici iz barse u juve.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Keirison iz Barse u Benfiku na jednogodishnju pozajmicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Kolo Ture potpisao cetvorogodishnji ugovor sa Cityem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 o boze prodali jedinog iz odbrane koj ume nesto :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) prso Arsenal :)))))))))) gori su od Lpoola,nego Elano otisao u galatasaray :( Edited July 30, 2009 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Perica Ognjenovic potpisao za Jagodinu!!! Transfer godine!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts