Koma Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Enrico Preziosi, predsjednik talijanskog nogometnog prvoligaša Genoe, obznanio je da je njegov klub potpisao dvogodišnji ugovor s 33-godišnjim argentinskim napadačem Hernanom Crespom, dosadašnjim članom Intera. - Ovo je za naš klub vrlo važan potpis, jako sam sretan zbog toga. Crespo je sjajan igrač kojeg pratimo već duže vrijeme - izjavio je Preziosi. Crespov menadžer Fernando Hidalgo je nadopunio priču. - Hernan je imao i ponudu od Fiorentine, ali samo za jednogodišnji ugovor. S Genoom smo dogovorili ugovor na dvije godine, što samo pokazuje koliko oni vjeruju u Crespa. Preziosi dodaje da će u njegovom klubu zaigrati još jedan dosadašnji član Intera, portugalski krilni napadač Ricardo Quaresma. - Pitanje Quaresme je vrlo jednostavno. Dva kluba su postigla sporazum, nama treba još jedino Quaresmin potpis. Ne vjerujem da će tu biti nekih velikih problema - kaže Preziosi. Quaresma je prošloga ljeta bio pompozno najavljivan kada je stizao na San Siro iz Porta za 19 milijuna eura. Međutim, Quaresma ne samo da se nije dokazao u Interu, već ga je trener Jose Mourinho izbjegavao postaviti u momčad na San Siru zbog stalnih zvižduka Interovih navijača. U siječnju ove godine je Inter poslao Quaresmu na posudbu u Chelsea, ali se Portugalac nititamo nije naigrao. Očito mu teško ide prilagodba na velike klubove. Valja se sjetiti se da je u sezoni 2003/04 bio član Barcelone, u kojoj je 10 puta zaigrao u prvoj postavi, još 11 puta ulazio s klupe. Ubilježio je učinak od jednog gola... Uz Crespa, Genoa je dovela još jednog napadača. To je Sergio Floccari, dosadašnji član Atalante, koji je ove sezone za klub iz Bergama zabio 12 golova. ova djenoa nije normalna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Znaci Bosko ide u neki manji klub =P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 e Zhirkov je igrach koji vredi 30 milki a ne mrtvi Gomez! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 blic pishe da barsa otje ibru za etoa + 20 milki olol.. da se ja pitam realnije bi bilo trampa igrach za igracha.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 e Zhirkov je igrach koji vredi 30 milki a ne mrtvi Gomez! ma.. tih 30 milki roman stavi iz jednog u drugi dzep :) in other news, glavni baja u bajernu je podigao cenu riberija na 100 miliona. kaze "Ako za kaku mogu da dobiju 130, ovaj nas vredi barem 100" da... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 blic pishe da barsa otje ibru za etoa + 20 milki olol.. da se ja pitam realnije bi bilo trampa igrach za igracha.. ibra je vredniji bar 40 miliona realno..prvo dace hrpu golova, drugo bice neizmeran izvor zabave, trece gomila ljudi ce da krene da navija i gotivi barsu zbog njega, cetvrto dresovi ovoono..dobar je crnac ali ovaj je ipak klasa iznad..u kojoj su jos otprilike kaka, mesi i ronaldo.. mislim da ce kvarezma odbiti djenovu..a bilo bi kul gledati njega i boska zajedno u ekipi..mogli bi pre toga zajedno kod frizera i u solarijum..:) a bajern mora nekako da zaradi jer su popucali brda para vec..gomez+timoscuk+baujohman su bar 50 miliona evra zajedno.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 pa meni ibra samo tehniku dobru ima, realizacija mu je sigurno slabija od etoa... njih dvoje su totalni drugi tip napadacha.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 realizaciju ne mozes da poredis jer je Spanska liga rodjena za napadace da se izivljavaju dok u Italiji a kamoli u engleskoj nije tako, sve u svemu, vrh je Eto'o igrac, mada je meni Ibrahim bolji sa obzirom da ce u Barsi imati Xavija,Inijestu i Mesija kao asistente, bila bi to ekipa nepobediva...Samo da im se oporavi Milito...I fali im golman naravno ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=363277 sta je ovim brazilcima svi se vracaju kuci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Procitao sam negde da je demantovao odlazak u Brazil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Pelegrini novi trener Reala,Anceloti Celzija... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 eto>>ibre :D ibra ima bolju tehniku sut ali ovaj daje golove a to je najbitnije :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ibra izjavio da je osvojio sve sto se moze osvojiti u italiji, cime je dodatno podgrejao price o odlasku iz intera anceloti novi trener celzija leonardo novi trener milana barselona uputila ponudu arsenalu za fabregasa (45 milki) celzi sprema ponudu za aguera kaka presao u real (60 milki) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 a sto barsa menja tim ?!:D kad ima odlican ne razumem ?:D mozda odbranu da pojaca kao ajde ali sredina i napad su im odlicni :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ko zna, mozda prelaze na 3-5-2 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ibra izjavio da je osvojio sve sto se moze osvojiti u italiji, cime je dodatno podgrejao price o odlasku iz intera anceloti novi trener celzija leonardo novi trener milana barselona uputila ponudu arsenalu za fabregasa (45 milki) celzi sprema ponudu za aguera kaka presao u real (60 milki) znaci.... ne znam odakle da krenem :D jedino ti stoji za trenere :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ako ti tako kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 I za Barsu je tacno, za Kaku i Aguera glupost. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 mislim da ce kvarezma odbiti djenovu..a bilo bi kul gledati njega i boska zajedno u ekipi..mogli bi pre toga zajedno kod frizera i u solarijum..:) bosko je jos uvek palermov igrac na pozajmici u genovi ne mora da znaci da ce i sledece godine igrati tamo... Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 eto i ibrahimovic.. el mislimo na Ibrahimovica..:) i lako je etu da daje golove, neko je gore vec napiso..kad iza sebe ima cavija inijestu i mesija..mene da stave dao bi nekoliko golova sigurno aguero ce sigurno negde da zapali..samo pitanje ko ce da pljune najvishe kesha.. Agent Ezequiela Lavezzija tvrdi da je njegov igrac na meti Liverpoola..to bi bio zanimljiv transfer..proverili bi da li je Lavezzi novi Tevez.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Napoli have signed Italian international striker Fabio Quagliarella (26) from Udinese for 19 million euros. To za Kaku je glupost, nigde nema ni jedne vesti o transferu ... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ALI... sve je moguce. setimo se da je milan prihvatio ponudu sitija. pa ko i ne bi jebote, za te pare je mogao da napravi idealnih 11. tako da, ne bi me cudilo da predje negde Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ne retardirajte se izjavama koje nisu potkrepljene zvanicnim saopstenjem. tj naglasite da su spekulacije. hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Napoli have signed Italian international striker Fabio Quagliarella (26) from Udinese for 19 million euros. fantastican igrac! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 da samo mi nije jasno sto je otisao u Napoli kad ga je trazio Juve...Kapiram da navija za njih, ali Napoli se raspada Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts