Jump to content

Koja je ovo heavy metal grupa?

Recommended Posts

ovo je neki jako los pokusaj us power metala a solaza je LOL

Rekao sam da je pesma jako stara pa u to vreme i nije postojao power metal a solaza je najbolja od svih tih dosadnih thrash metal bend solaza jer svaki ton ima smisla i nije ono izivljavanje nad gitarom jos i taj ah wah kad cujem to nesto najbolje od spoja(distorzija + wah wah)

Rekao sam da je pesma jako stara pa u to vreme i nije postojao power metal a solaza je najbolja od svih tih dosadnih thrash metal bend solaza jer svaki ton ima smisla i nije ono izivljavanje nad gitarom jos i taj ah wah kad cujem to nesto najbolje od spoja(distorzija + wah wah)

US power metal postoji vec 25 godina ziv ti meni bio.sto se tice pesme,pokusaj da guglas stihove pa mozda ispadne nesto :)

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

onda verovatno ni ti sto su odsvirali ne znaju da su je odsvirali jer su bili navareni :D

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...