Doolio Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 bio jednom u poslednjih deset-petnes dina, ali ranije je bio sto puta na rtsu, dodir meduze prevod...bas sam skoro bio zaboravio kako se zove, pa sam trazio na topicu, al sam se setio sam:) uvek mi je bilo najjace kad mu daju papir da pise:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 meni je zadnja scena najbolja, jer nije klasichan hepi end, sve smo reshili,"spasheni smo" kraj Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 ^ petak posle rhh-a, maj plejs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Kako se zvao film, bas davno izasao, mozda se neko seca...mogu samo kroz maglu da se prisetim par detalja: neki panduri u buducnosti love nekog manijaka za kibernetiku, i ima scena, dal na kraju, kad im posalje nekih milion kibernetskih paukova...ladno se secam samo te scene i niceg vise. Inace, ne znam da li je ko gledao SF film, poljski ili ceskoslovacki - Corba od kupusa (bar nasi tako preveli). Bio u nasim bioskopima tipa 85,6te. I normalno, one vrhunske serije sa vanzememaljcima (isto proizvodnja Varsavski blok) koji npr za hranu imaju one kocike pa od toga nastane sta 'oces od klope. Ili npr onaj nas , valjda jedini SF film, sa Ljubisom Samardzicem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Inace, ne znam da li je ko gledao SF film, poljski ili ceskoslovacki - Corba od kupusa (bar nasi tako preveli). Bio u nasim bioskopima tipa 85,6te. I normalno, one vrhunske serije sa vanzememaljcima (isto proizvodnja Varsavski blok) koji npr za hranu imaju one kocike pa od toga nastane sta 'oces od klope. Naštevnici (ili kako već), serija, ne film. Ko ovo nije gledao, taj ne zna šta je SF :))) Evo i fast food scene: Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 To i rekoh, serija, nego nisam lupio enter nakon onog filma. :) Da, to je ta, extra :) Kako su to nasi preveli ?? E, a serija sa onim lutkama, sf, sto imaju space shipove, i neke pomocnike u vidu kugli koje imaju milion nekih gadzeta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 (edited) Kod nas su Naštevnici prevedeni kao Posetioci, dal to isto znači na češkom/slovačkom neam pojma, ja sam ga pre par godina našao kucajući Lada Niva TV SF u youtube :)) (Lada je jedan od glavnih junaka filma, praktično). Gosti iz Galaksije je jedini Jugoslovenski SF film (Ljubiša Samardžić included), sećam se da je bio prilično bizaran film: http://www.imdb.com/title/tt0082466/ To sa lutkama su Thunderbirds http://www.imdb.com/title/tt0057790/ A bila je i jako slična serija, isto sa lutkama koje se šibaju protiv nekih svemirskih čupavaca, sećam se da isto imaju gomilu svemirckih brodova i imaju neku kao kiber zmiju sastavljenu od kocaka koja im pomaže, to je nešto novijeg datuma (novijeg u odnosu na TBirdse), al nema šanse da se setima imena. Edited May 27, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Pa ne znam da li je Thunderbirds. I pre davno sam se raspitivao koja je i trazio, ali sve sto sam video od TBirdsa nije bilo ono sto je prikazivano na RTB. Tja, tad su iz epizode u epizode glavni akteri bili te kugle, covekolikih lutaka je bilo bas malo... jbga, od vojske mozak se pretvorio u krecanu. Inace, od trip starih sf filmova su mi Soylent Green (iliti Boja hrane sto je prevedeno kod nas), Brazil, Muva, Tamna strana meseca, Them (Bila i igra posle .."it came from desert" valjda), i plejada drugih ali skoro ponovo gledanih naslova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Shto se tiche Chorbe od kupusa, zar to nije francuski film? Nekako sam ubedjen da je Luj De Fin glavni glumac. A za tu seriju sa lutkama chini mi se da se zove Terrahawks. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 BRAVO DREADE MAJSTORE :) haha, jebeni terrahawks, to je to Hm, ne znam za Corbu, bas sam bio klinac, i cini mi se da je bio jezik tipa istocna evropa a ne francuski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 jurim neke gluposti na imdb-u i naletim na ovo The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension Adventurer/surgeon/rock musician Buckaroo Banzai and his band of men, the Hong Kong Cavaliers, take on evil alien invaders from the 8th dimension. ekipa: Peter Weller, John Lithgow, Ellen Barkin, Jeff Goldblum i Christopher Lloyd ovo je toliko prekrasno da nemam reci. idem da skinem da pogledam popodne. Adventurer/surgeon/rock musician Buckaroo Banzai, jebote najbolji film ikada Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts